Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, pokazuję się w moim disco kombie i na początek wrzucam kawałek na dzień dobry
http://www.iv.pl/images/65996026221937588140.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQMorwa lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:gratulacje, cholera jak ten czas leci
ja wczoraj zaczęłam 4mc i myślałam, że będę się lepiej czuła, że przejdą mi mdłości itd, ale ni chu chu jest gorzej niż było -
zwei_kresken wrote:52,3 po 72h [wczesniej 21,2]
Kalkulator mowi ze w normie, ale w tej nizszej normie, ponizej sredniej, wiec nie lubie
Kolejne badanko w piatek. -
Zwei zaraz normalnie z liścia dostaniesz!
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Przyrost bety 147.6%, co w dziennej kalkulacji daje 81%!!! Nie każdy ma 200%, ważne że jest ponad 66%.
Ciocia Kasia powie Ci co oznacza niższy przyrost - teraz uwaga zgodnie z jednym zabobonów, którego jeszcze na sobie nie sprawdziłam, bo mój maluch jest super wstydzioch (wstyd żeby w 18tc nie pokazać dupki!) to wysoki przyrost bety to dziewczynka, a niższy to Prysznicław!!!
Jak dla mnie chabeta bardzo dobra, nieee rewelacyjna, bo oznacza, że za 30 lat będę miała na kogo głosować w wyborach prezydenckich
EDIT: w ogóle nie patrz na kalkulator chabery z fiolecie. Miliony dziewczyn zgłaszały, że pokazuje brednie. Czytałam już lamenty i pożegnania z maluchami, a teraz jak nie urodziły to są w zaawansowanej zdrowej ciaży!
Zgodnie z kalkulatorem, który Ci podesłałam:
NORMAL HCG DOUBLING TIMES
HCG Level DOUBLING TIME EXPECTED
Under 1,200 mIU/ml Between 30 and 72 Hours
1200-6000 mIU/ml Between 72 and 96 Hours
Over 6,000 mIU/ml Over 96 Hours
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:24
lauda., Blondik, odrobinacheci, Maczek, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam dzisiaj taki o strój przygotowany , nawet miałam przygotowany strój dla Ridża jakby miał ze mną przyjść . No ale ,że go jeszcze w Polsce nie ma to wpadnę pod wieczór sama :p bo teraz w robocie jestem
A oto te stroje o których była mowa wyżej
lauda. lubi tę wiadomość
-
Dokładnie jak pisze Lauda, tu nie ma co pocieszać, bo beta jest dobra.
Gdyby przyrost był na poziomie 30%, to nisko, ale 81%. Jest ładnie, powtórz w piątuniunio i 1 czerwca do ginka.
Co ważne, kalkulator na fiolecie nie ma tych widełek (beta pow. 1200, pow. 6000) i potem jest sianie paniki.
U mnie pierwsze badanie (chabeta pon 1200) przyrost 218% - ewidentnie cipeczka ;p
Druga beta robiona po 5 dniach i już powyżej 1200 - 138% (część już by siała panikę, dlaczego spada).
Trzeba mieć na uwadze to badanie trochę statystyczne. Beta na poziomie 50% może oznaczać zdrowego dzidziusia, a na poziomie 200% zaśniada groniastego (ciężka choroba). Co za tym idzie - BEZ PANIKI MI TU, BO TO SUPER SZCZĘŚLIWY WĄTEK!lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysluchajcie, beta przyrasta - przyrasta. jest w normie - jest. Wiec nie ma co dyskutowac! Nie ma gornej, dolnej ani srodkowej normy, norma to norma, kropka
jest w porzadku. Nawet jak bedzie Pryszniclawa to kobieta tez moze byc prezydentem tak btw
Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Rozje.....m zderzak w aucie mojego lubego. Zabije mnie! Siedze w pracy i wyje,masakra jakas! Jakby malo bylo wydatkow
może nie będzie aż tak źle? Każdemu się może zdarzyć, ja raz w busie wgniotlam tylne drzwi bo nie zauważyłam lampy stojącej za mną :p
-
gusiek85 wrote:sluchajcie, beta przyrasta - przyrasta. jest w normie - jest. Wiec nie ma co dyskutowac! Nie ma gornej, dolnej ani srodkowej normy, norma to norma, kropka
jest w porzadku. Nawet jak bedzie Pryszniclawa to kobieta tez moze byc prezydentem tak btw
Nie, nie. "Polska tak jak Stany Zjednoczone nie są widać gotowe na kobietę - prezydenta" cyt. Magdalena Ogórek, kandydatka na urząd prezydenta RP podczas mowy "końcowej" po przegranych wyborachBlondik, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
ja niedawno urwałam zderzak, tzn. zjezdzałam z krawężnika pod fryzjerem nieco zbyt szybko
i mi się odczepił
chłopaki stojący niedaleko siłki mieli ubaw,ale mi go zamontowali, hehe
Szanowna Ogórek- albo ona jest taka głupia, albo ma takie mniemanie o sobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:57
-
Blondik wrote:ja niedawno urwałam zderzak, tzn. zjezdzałam z krawężnika pod fryzjerem nieco zbyt szybko
i mi się odczepił
chłopaki stojący niedaleko siłki mieli ubaw,ale mi go zamontowali, hehe
Szanowna Ogórek- albo ona jest taka głupia, albo ma takie mniemanie o sobie...w kazdym razie jeblam konkretnie
ze strachu zostawilam auto na parkingy i poprosilam obcego faceta zeby mnir do pracy zawiozl >.<
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Vuko wrote:To tez niezle,ale to ukochane auto mojego nie-malza,a naprawa pewnie z 7stow pochlonie
w kazdym razie jeblam konkretnie
ze strachu zostawilam auto na parkingy i poprosilam obcego faceta zeby mnir do pracy zawiozl >.<