X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Vuko - ciekawe co na to ojciec dziecka :D
    Zapytam jak wroci z pracy :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Powiedział jeszcze "Warto wiedzieć, że podobnie kojącą rolę odgrywa orgazm. Moim studentkom zawsze powtarzam, żeby przed egzaminem zafundowały sobie chwilę przyjemności, a na pewno będzie to z korzyścią dla wyniku." :)))))

No to juz mam naukowe wytlumaczenie dlaczego na studiach najlepiej zdawalam te egzaminy przed ktorymi moj Malzunio mnie skutecznie odstresowywal :P Prawie sie przez to spoznilam na jeden z najwazniejszych koncowych ale za to jaki wynik byl :D

odrobinacheci, Katarzyna87, Matleena lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie wiedźmy i wiedźmiątka w ten ponury dzień :) u was też tak paskudna pogoda? U mnie to odzwierciedla mój dzisiejszy nastrój -ponury... wiecie co mam wrażenie ,że nie doczekam tego testowania nawet bo już czuję perfumy Ridża w powietrzu. A mój nos jest bardzo wyczulony w 2 fazie cyklu. Więc ten szmaciarz gdzieś się kręci tyko czekać jak mnie napadnie :/ następny cykl odpuszczamy z małżem bo będą straszne warunki jeśli chodzi o pytongowanie a jak brak pytongowania to brak grocha. No ale na wątek będę wpadać regularnie poprawiać sobie humor ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, wiesz, czasem wystarczy raz i Fasol wyjdzie, to taki .. zloty pytong ;) U mnie leje jak z cebra co mnie bardzo cieszy bo wczoraj ptaszek sprzedal mi gowienko na przednia szybe w aucie akurat tam gdzie wycieraczka nie dosiega a dzis - czysciutko :D i reka nawet nie machnelam w tej kwestii :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem , wiem ale to trzeba strzelić z pytonga w okolicach owu a u nas właśnie w tej okolicy będzie abstynencja nie z naszej winy ,więc raczej niepokalanego poczęcia nie będzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no niepokalane jest nawet niewskazane, bo czlowiek zadnej przyjemnosci z tego nie ma ;D ale i tak nie wiesz ktory plemnior ile przezyje i czy nie zaatakuje gdzies z przyczajki ;) moze sie znajdzie jakis schwarzeneger ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiek85 wrote:
    a no niepokalane jest nawet niewskazane, bo czlowiek zadnej przyjemnosci z tego nie ma ;D ale i tak nie wiesz ktory plemnior ile przezyje i czy nie zaatakuje gdzies z przyczajki ;) moze sie znajdzie jakis schwarzeneger ;)
    Albo Chuck Norris ;)

gusiek85 lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym Alexis moze sie przesunac i uprzejmie dostosowac do czasu pytongowania :-P

Morwa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dylemat: bezdomny spi u nas na śmietniku (takim zamykanym na klucz), balam się do niego zagadać...dzwonić po straż czy dać mu się wyspać? rozłozył swoje menele: materac, koc, pełno toreb, rower...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, u mnie to kiedys zrobili sobie bezdomni-menele noclegownie, a ja balam sie isc wieczorem smieci wywalic. Nie zglosilam tego,ale chyba ktos to zrobil bo od jakiegos czasu juz ich tam nie ma. Najgorsze bylo to,ze sie tam zalatwiali i smierdzialo straszbie :-\ moze przekima tylko jedna noc. Ale tez nie wiadomo co to za czlowiek nigdy. Ja sie osobiscie boje takivh ludzi,bo kiedys bylam swiadkiem jak napadl taki menel kobiete, przylozyl jej noz i kazal dawac portfel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 13:29

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym dała się wyspać, nie powinno się szufladkowac wszystkich tak samo . Jeden czlowiek moze byc zly ale to nie oznacza ,ze wszyscy bezdomni tacy są. Nie każdy zasłużył sobie na bezdomnośc pijanstwem i nierobstwem. Więc ja osobiście jestem tolerancyjna i poczekałabym na rozwój wydarzeń . Dzisiaj śpi , a jutro może sobie pójść gdzieś indziej. Trzeba czasami postawić się na ich miejscu.

Katarzyna87, Vuko, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do plemniorow, to mój szczęśliwy plemnik to musiał byc wręcz bruce lee;)

Morwa, Vuko, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda mnie ostatnio tak wybiło, wszystko przed Tobą!
    Shibuya wieczorem w domu opiszę Twojego potworka :*

W ciuchach ciążowych zawsze wygląda się grubiej, ale na plus moim zdaniem, bo brzuch z "tłuszczowego" - niestety tak wygląda ciąża na początku zmienia się na "ciążowy :)

U Nas kiedyś co prawda byli blokersi (młodzież pijąca piwo, głośno przeklinająca). Co prawda nie śmierdzą, ale wydawali mi się super groźni. Pewnego dnia zagadałam z sąsiadką (gaduła jestem) i tak sobie narzekamy na życie i temat zszedł na tych chłopaków. Powiedziałam, że boję się iść czasami wieczorem, ona miała podobne odczucia. Do naszej rozmowy dołączył się kolejny i kolejny sąsiad. Okazało się, że parę z nich miało sytuacje nieprzyjemne np. właśnie z bezdomnym czy innym niesfornym młodzieniaszkiem, a Ci (blokersi) bronili Naszych sąsiadów. Co prawda w sposób lekko naganny, bo przeklinali, chcieli im zrobić krzywdę - tym "złym", żeby Ci odczepili się od ICH STARSZEGO SĄSIADA, TO ICH SĄSIAD, WIĘC MAJĄ SPIERDALAĆ - coś w ten deseń.

Od tego czasu chłopcy siedzieli, popijali sobie i pilnowali Naszych włości ;) Nikomu nie przeszkadzali. Teraz są już Panami po 30tce, z własnymi dziećmi. Jako obywatele - bardzo przykładni ;)

Do teraz czasami jak jadę do rodziców to starsi sąsiedzi wspominają Naszych blokersików ;D

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem zdania,ze nie nalezy nikogo szufladkowac, ale jednoczesnie uwazam,ze warto zachowac ostroznosc,bo ludzie sa rozni.

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przystojniak w garniturze może zasztyletować w krzakach w środku dnia pod domem, więc wydaje mi się, że warto być ogólnie ostrożnym.

Jako jedna z nielicznych miałam w liceum wychowanie do życia w rodzinie bardzo konkretne. Rozmawialiśmy o wielkościach penisów, o różnych wargach sromowych, o antykoncepcji, zabawkach umilających wieczory, o chorobach i sytuacjach groźnych.
    Nauczycielka powiedziała Nam kiedyś, że największe ryzyko, że coś nam się stanie jest niestety pod Naszym własnym domem, gdzie czujemy się już dość bezpiecznie i nie jesteśmy już tak ostrożni jak idąc np. przez park wieczorem.
    Coś w tym jest...

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja mam sie na bacznosci nawet na klatce schodowej :-P ale ja to jestem taka boidupa, bo pqre zlych doswiadczen mialam. Masz racje Katarzyna, ja tez uwazam,ze nie ma co oceniac po wygladzie,bo szuja moze byc kazdy. Dlatego napisalam wlasnie,ze ludzie sa rozni :-)

gusiek85, Blondik lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko to tak jak ja. moj malz sie smieje ze mnie i powtarza ze jak sie nie okazuje strachu i nie podskakuje to bedzie ok. Ale ja sie boje wszystkich obcych i wszedzie, na starosc mi sie tak zrobilo :P chociaz wiem ze to glupie bo niekoniecznie kazdy marzy o tym zeby mnie okrasc/napasc/zgwalcic itd...

Vuko lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat strachu nie okazuje,alw jestem zawsze ostrozna i podejrzliwa. Wieczorami to praktycznie sama z domu nie wychodze, chyba,ze z psem na szybko

gusiek85 lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wieczorem tak samo. To moze przesada, ale tak jak pisalam, na stare lata kazdy moze miec swoje skrzywienie psychiki ;D ja strach okazuje tzn podswiadomie, po prostu mam taka nature ze po mnie od razu wszystko widac co mi w glowie siedzi.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obcykalam kiedyś większość seryjnych morderców i co ciekawe to właśnie to ,że nie wyrozniali się z tłumu sprawiło ,że z ich ręki ziemia pochłonęła tyle osób . Byli wykształconymi ludźmi , lekarzami, prawnikami itp . Straszne ale prawdziwe. Ile się w telewizji słyszy " to był miły i uprzejmy sąsiad i przecież taki nie mógł zabić". Zabić może niestety każdy (nie mowie tu tylko o zabiciu z zimną krwią ) , niestety taka nasza natura .

‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ