Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwei nie żebym chciała cię jakoś wkręcać czy coś, ale jak poprzednio byłam w podobnej sytuacji jak ty teraz to trochę poczytałam na necie. Główie po to żeby się podbudować że nie wszystko stracone. Wyczytałam wtedy że zdarzały sie przypadki że beta spadała a później znowu przyrastała. Jeden taki przypadek był opisany że jako że niby były dwa zarodki z czego jeden zginął dlatego beta spadła. W każdym bądź razie mam nadzieję że sytuacja szybko się wyklaruje:-)
-
Morwa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2a1da7eed71.jpg
Chyba Ridż już nie przyjdziep.s. na tym z allegro nie dało się uchwycić kreski aparatem , pewnie stąd ta niska cena
Staraaaa, tłuste krechy
Basik122 wrote:Zwei nie żebym chciała cię jakoś wkręcać czy coś, ale jak poprzednio byłam w podobnej sytuacji jak ty teraz to trochę poczytałam na necie. Główie po to żeby się podbudować że nie wszystko stracone. Wyczytałam wtedy że zdarzały sie przypadki że beta spadała a później znowu przyrastała. Jeden taki przypadek był opisany że jako że niby były dwa zarodki z czego jeden zginął dlatego beta spadła. W każdym bądź razie mam nadzieję że sytuacja szybko się wyklaruje:-)
Taaa, ale to były wyższe bety, starsze ciąże. Ja ledwo przekroczyłam 50, więc na nic nie liczę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 08:04
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Cześć i czołem
Kokainka wczoraj znajoma napisała mi tak "Przeklejam z innego watku specjalnie dla Ciebie. Obejrzyj, warto - moze zmieni to troche Twoje negatywne nastawienie
https://www.youtube.com/watch?v=xBLAZ8cc8lA.
Ja dzisiaj wysyłam to tobie
Morwa, po pierwsze wielkie dzięki za link- kiedyś już widziałam ten wykład, ale chętnie obejrzę ponownie w aktualnym stanie nerwicowym mym :****
Po drugie gratki,m gratki, gratki !!! Piękne teściory, oddaj chociaż jeden najmniejszy :] JUPI !!!
Co dzisiaj porabiacie ? Fajna pogoda za oknemSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Ale sie wkurzylam! Najprawdoppdobniej czeka mnie bezseksowa ciaza
mielismy sie wstrzymac do wtorku ze wzgledu na te plamienia co byly,a pozniej jak bedzie ok to sie bzykac. No i fajnie, plamienia zniknely, ale moje nadzieje prysly bo dzis w nocy mialam orgazm przez sen
i rano sluz juz ppdbarwiony, kawa z mlekiem taki
grrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:32
-
No pieknie dziś jest. Biorę ciepłą bluzę i jedziemy nad morze- zjemy rybkę, połazimy po plaży. Kusi mnie Łeba, ale trochę daleko, więc pewnie skończymy gdzieś bliżej
Prysznicław poczuje morze nim się ostatecznie ewakuuje. Dzisiaj zrobiłam test, jest mocniejszy niż ten moj pierwszy, ale już słabszy, niż test z 11 maja. Także myślę, że w poniedziałek beta nie będzie większa niż 20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:22
-
zwei_kresken wrote:No pieknie dziś jest. Biorę ciepłą bluzę i jedziemy nad morze- zjemy rybkę, połazimy po plaży. Kusi mnie Łeba, ale trochę daleko, więc pewnie skończymy gdzieś bliżej
Prysznicław poczuje morze nim się ostatecznie ewakuuje. Dzisiaj zrobiłam test, jest mocniejszy niż ten moj pierwszy, ale już słabszy, niż test z 11 maja. Także myślę, że w poniedziałek beta nie będzie większa niż 20.
-
Vuko, ja też raz miałam orgazm przez sen
Zwei, najedz sie rybek po uszy i nie myśl o niczym tylko o dobrze spędzonym czasie. Bardzo ZazdrAszczam takiej wycieczki, bardzo
Ja chyba się przejdę na narodowy pooglądać potworki w 3DVuko lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Liczyłam, że małż wróci, pójdziemy do gina, ona powie "bzykajcie się" i będzie upojna noc. Niestety na IP lekarz zbadał mi łożysko i powiedział, że jest dobrze na tylnej ścianie, ale bardzo nisko. Co oznacza, że przy skurczach macicy (orgazm) może naciskać na szyjkę macicy, która w tej sytuacji może się otwierać, prowadzić do plamień, a nawet do przedwczesnego porodu (zdanie super podrzędnie złożone:)
Więc (wiem, nie zaczyna się zdania od więc ;p) VUKO WELCOME TO NONORGASMOTEAM!
Vuko lubi tę wiadomość
-
Jak to uczyli na religii - szklanka wody zamiast ;p Nie wiem czy często Ci się zdarzają niekontrolowane orgazmy. Mnie parę razy w życiu, ale teraz na szczęście nie przychodzą. Choć może jakby wpadł taki niezapowiedziany nocno/poranny to nie miałabym wyrzutów sumienia ;p