Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wielofunkcyjna bo słucham wszystkiego oprócz techna (bo na dyskoteki nie chodzę a słuchać się tego nie da ) no i oprócz disco polo -tekst ani muzyka do mnie nie przemawia (wyjątek wesela po kilku głębszych :p ). Lubię też utwory, które nie są z mojej epoki np Deep Purple - child in time
-
Blondik wrote:wiecie co, jestem ciągle głodna, jem jak koń, a waga znowu ani drgnie... może sobie zafunduję jakąs "dietę na masę", bo mnie to juz zaczyna wkurzac kurde
mam taką ochotę na czereśnie, a nigdzie nie ma ;( buuu;(Robimy drugiego Dziedzica
-
Blondik wrote:wiecie co, jestem ciągle głodna, jem jak koń, a waga znowu ani drgnie... może sobie zafunduję jakąs "dietę na masę", bo mnie to juz zaczyna wkurzac kurde
mam taką ochotę na czereśnie, a nigdzie nie ma ;( buuu;(Blondik lubi tę wiadomość
-
chociaż w sumie czarny stanik mam, czarne spodenki są, łapię się na gotyk
Morwa my słuchamy praktycznie muzę tylko "z nie swojej epoki" ewentualnie nowe kapele, które grają jak w latach 70Morwa lubi tę wiadomość
-
gotyk
Moje klimaty
Ciągle jeszcze z tego nie wyrosłamCo prawda od paru lat nie chodzę już w glanach, bo odkąd ostatnie się rozpadły, nie kupowałam nowych ze względów ortopedycznych. Ale jak czasem mnie jeszcze wywieje na jakiś koncert albo gdy jest ciężka zima, to jeszcze tęsknię za glaniszczami
Dłuuuuugie spodnice tez coraz częściej zmieniam na jeansy. Ale sentyment pozostał. Dziwna miłość do czarno-czerwonych koronek, zwiewnych kiec i gorsetów rownież
W sumie sądzę, że nadal nosiłabym gorsety, gdyby mnie było tak z 15 kg mniej
Można powiedzieć, że miłość do ciężkiej muzy połączyła mnie z mym mężem
Vuko, też słucham i metalu, i klasycznej. A poza tym jeszcze poezji śpiewanej, czasem reggae, lub inne wynalazki. Tylko popu/techno/disco polo/"muzyki" inspirowanej dźwiękami wydawanymi przez kosiarkę i tym podobnych nie mogę zdzierżyć. A metal symfoniczny kocham miłością wielką.
Kieca, hmm...
Ok, moja stylizacja na dzisiejszą imprezę:
Tylko włosy jak na złość blond, ale jakoś nigdy nie miałam zapędów, by je farbowac na czarno dla lepszego klimatu
A do picia krwawa Mary
Morwa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Wiedźmuchy!
Coś do oglądania:
http://vod.pl/filmy-dokumentalne/niewiarygodne-ciaze/ltjjg?utm_source=onetsg_fb_direct&utm_medium=onetsg_fb_paid&utm_campaign=onetsg_fb#
Polecam.
Dowiecie się np. jak to jest urodzić dziecko, które rozwija się poza macicą, z łożyskiem przyklejonym do jelita.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Wiedźmuchy!
Coś do oglądania:
http://vod.pl/filmy-dokumentalne/niewiarygodne-ciaze/ltjjg?utm_source=onetsg_fb_direct&utm_medium=onetsg_fb_paid&utm_campaign=onetsg_fb#
Polecam.
Dowiecie się np. jak to jest urodzić dziecko, które rozwija się poza macicą, z łożyskiem przyklejonym do jelita.film fajny i warto go obejrzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 15:54
-
Emma80 wrote:Wiedźmuchy!
Coś do oglądania:
Polecam.
Dowiecie się np. jak to jest urodzić dziecko, które rozwija się poza macicą, z łożyskiem przyklejonym do jelita.
Nieeee, z moimi schizami i rosnącą betą nie mogę tego ogladać
Zostawię sobie na później -
O spóźniłam się na imprezę
Zabrałam dzisiaj Ridża na rower, chciałam go gdzieś wywieźć i zostawić ale jest niestety nie do zdarciaWrócił ze mną.
Spaliło mi ramiona, będzie piekłoWolę jednak to niż deszczową pogodę.
zwei_kresken lubi tę wiadomość