Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo, Closterkeller, lubiłam
I jeszcze Paradise Lost i oczywiście The Gathering z Anneke na wokalu. Omomom. I Therion. Idę szukać
Najpiękniejsza piosenka z czasów mej młodości:
https://m.youtube.com/watch?v=plUBhAf_dCQ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:45
-
W ogóle mój teść ma dzisiaj 60 urodziny , będzie gril, biedzie tort i teściowa kupiła wódkę (jak to powiedziała "dla dzieci") ona nie pije bo jakiś trzeźwy kierowca w razie wu musi być. No i mamy z mężem rozkmine, co tu wymyślić abym nie piła a teście nie wyczuli w tym drugiego dna. Mąż więc wpadł na pomysł , że on i jego brat piją z kieliszków a ja drinki, które będzie się podmienić z napojem do popitki mojego męża. Mąż już się śmieje ,że szybko odpadnie bo będzie popijać wódkę drinkiem haha. Liczy się dobry plan , mam nadzieję że wypali:p
Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Zwei - ja na tych zespołach przeszłam całe liceum
jeszcze Artrosis, Nightwish ale tylko z Tarią, . A z innej beczki to Hey, O.N.A., Bon Jovi, David Bowie i sam już nawet nie pamiętam tyle tego było, wcześniej na kasetach od kuzyna starszego chyba z 10 lat ode mnie słuchałam punka ale tego zajebistego typu Defekt Muzgó, Sedes, Proletaryat... Zwei ale mi dziś dzień wspomnień urządziłaś... i picie tanich jaboli tez zaliczyłam
I zapomniałam o Queen - no jak ja mogłam? I o moim najulubieńszym zespołem z zupełnie innej beczki - Depeche Mode!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:54
Robimy drugiego Dziedzica
-
Morwa, powiedz, że bierzesz metforminę i jeśli wypijesz choć łyczek, to wysiądzie Ci wątroba i padną nerki, a niestety jak spojrzysz na rodzinę przy stole, to widać, że nikt tu zdrowej wątroby na przeszczep nie ma
Baronowa_83, Morwa, Matleena, Maczek lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Zwei - ja na tych zespołach przeszłam całe liceum
jeszcze Artrosis, Nightwish ale tylko z Tarią, . A z innej beczki to Hey, O.N.A., Bon Jovi, David Bowie i sam już nawet nie pamiętam tyle tego było, wcześniej na kasetach od kuzyna starszego chyba z 10 lat ode mnie słuchałam punka ale tego zajebistego typu Defekt Muzgó, Sedes, Proletaryat... Zwei ale mi dziś dzień wspomnień urządziłaś... i picie tanich jaboli tez zaliczyłam
I zapomniałam o Queen - no jak ja mogłam? I o moim najulubieńszym zespołem z zupełnie innej beczki - Depeche Mode!!!
Ototo. Jeszcze Moonspell był z tych mroczniejszych i bardziej przestrzennych. A Depeche Mode to mi się włączyło mocno ostatnio, słucham często w pracy, jak muszę się odciąć od reszty ołpenspejsa
Wiedźma, czy my tak samo stare jesteśmy?
No i XIII Stoleti i mój ulubiony dziś Ridżowy utwór z zajefajnej płyty Ztraceni V Karpatech - o krawej kąpieli Elżbiety Batory:
https://m.youtube.com/watch?v=vmcUISSqoG0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 13:13
-
U mnie też zawsze najlepsza wymówka były leki, wszelakie. Nawet nie chodziło o ciążę, ale czasami nawet nie miałam ochoty chlać :p
Na tel niestety nie mam jak włączyć waszych jutjubowych linków, ale nazwy większości nic mi nie mówią. Ja zazwyczaj byłam radiowa, czyli po 2-3 piosenki z każdego zespołumożliwe że gdybym posłuchała Waszych songow pewnie część gdzieś tam mi się obiło o ucho
Blondik lubi tę wiadomość
-
też miałam mroczniejszy etap w słuchaniu muzyki w młodosći, glany skórzaną mini itp
ehhe;)
a to pamiętacie? złote lata 90https://www.youtube.com/watch?v=j5XOjnpX3-w
mnóstwo fajnych kiczowatych hitów byłodzisiejsze dzieciaki tego nie zrozumieją
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Mój w tym roku skończy 35. I raczej zawsze się obracalam w takim towarzystwie, jakieś 4-5 lat temu jak musiałam powiedzieć ile mam lat to jakoś tak się smarkato czułam
i nigdy nikt mi nie wierzył, że ja taka młoda jestem, może właśnie przez muzykę jakiej zawsze słuchałam... albo tak staro wyglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 13:27
-
W ogóle to trzymajcie kciuki, żeby Housing zgodził się na przyznanie mi nowego mieszkania bo w moim śmierdzi wilgocią, najpierw niby mają przyjść i zobaczyć co da się zrobić żeby ten zapach wytępić ale jak to nie pomoże to mają mi przyznać nowe. I choć to kocham nad życie bo ma piękną kuchnię i idealne sypialnie to ten zapach mnie doprowadza do szału już
byłam wczoraj z nimi rozmawiać, wyszła pani, której szkocki z angielskim nie miał nic wspólnego... ale jakoś dałam radę...
Blondik lubi tę wiadomość
-
hej, można się do was podłączyć. czarnej długiej sukni nie mam, ale jakby gotyckie klimaty jeszcze o rockowe rozszerzyć to mogę w ramonesce i trampkach przyjść
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Vuko wrote:Jesli chodzi o muzyke obecnie,to najczesciej slucham metalu lub muzyki ppwaznej, taka rozbieznosc fajna
No nie wiem, czy to taka rozbieżność, metal symfoniczny łączy to pięknieMaczek lubi tę wiadomość