Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja łóżeczko mam z odzysku dokupiłam tylko materacyk za niecałe 100zł. Do przewijania kupiłam komode z przewijakiem z ikei i teraz też będzie dobra. Kupie tylko stezaż po wanienkę bo poprzednio mieliśmy stolik a teraz nie mam więc musi być ten stelaż. Wózek i nosidełko kupię tak myślę dopiero we wrześniu. Ciuszki, pieluszki, kospetyki i reszte drobiazgów kupować będę na bierząco. Póki co kupiłam dopiero 2szt bodów i 4szt spodekek. Większość mam po Maksiu z tym że on rodził się w czerwcu więc są letnie ciuszki ale duża część się przyda.
Powoli systematycznie przygotuje się wszystko.
Wiedzma wysyłka kurierska za granice kosztuje w zależności od wagi od 50 - 200zł. My za 80kg płacimy 190zł z tym że mam podpisaną umowe z firmą kurierską. -
Miałam sie opalać, a nie siedzieć na necie, ale z powodu wielkiego pampersa ogłaszam:
GOTYCKIE PARTY Z OKAZJI 06.06,15 czyli po dodaniu 1 do 5 mamy 06.06.06!
Kolory przewodnie: czerń, czerń, czerń oraz czerń. Dopuszczalne akcenty czerwieni. Niech będzie krwawooooooo!Morwa, myshka84, WiedźmaMaKota, Blondik, Maczek lubią tę wiadomość
-
Och to się wpasuje
odpoczywam sobie właśnie w ciepłym Beskidzie Niskim (Basik może jesteśmy gdzieś obok siebie
mam ubrana długa czarną, zwiewna kiecę i popijam drineczka, czyli w moim przypadku mleko zabarwione kawą z lodem (jakoś bardziej drinowato mi to brzmi niż kawa mrożona:)
Mój małż też dołącza - choć nieświadomie do mrocznego party (sytuacja sprzed chwili, rozmowa szwagierki S, teściowej T i męża M)
Krótkie wprowadzenie: teściowa kupiła kwiatki na urodziny cioci (70te)
S: co kupiłaś
T: kwiatek dla cioci Zosi, idziemy dzisiaj na urodziny
S: a nie mogłaś normalnego bukietu kupić tylko w doniczce?
T: no w sumie, może wymienię?
M: matka zostaw jak jest, jakby się ciotka pytala czemu w domiczce to jej powiesz ze od razu na grób :pzwei_kresken, Matleena, Blondik lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:
tylko ja mam figurę jabłka, a elementy czerwieni mogą się pojawić, jeśli zaraz nie polecę do łazienki
Przydałaby sie jeszcze jakaś mroczna muzaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:17
Robimy drugiego Dziedzica
-
Morwa wrote:Można wpadać z kotem ? Bo mam super legowisko dla naszych kotów
A legowisko zacne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:27
Robimy drugiego Dziedzica