Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Summerka teoretycznie jakbyś kupiła Zuzi XL dla dorosłych też może długo chodzić ;p
MELDUJĘ SIĘ NA SEJSETNEJ STRONIE
Udało się? Udało?
EDIT: Yeah!
Noo, ale tylko teoretycznie;) a magia bidziakow z hm jest taka, ze nawet jak sa większe, to wygląda w nich okej, nie jak ze starszej siostry, a potem sa w sam raz;) ale moze to dlatego, ze Zuzka jest duża po tatusiu;)
-
Ciuszki w hm są spoko jakościowo, chociaż te z tesco też nie są złe dla Maksa kupywałam tu i tu. Najlepszej jakości moim zdaniem są w zarze ale drogie jak cholera więc mam tylko parę ciuszków z zary. A i w Wójciku też jakościowo ciuszki są bardzo dobre choć też drogie.
Tak po za tym witam się z Wami z rana -
Ja też witam z rana. Pomimo porannej kawy śpię na stojąco. Bedzie cieżko dzisiaj
Ktoś testuje? Podgląda?
Zwei kciukam za bete oby jej nie było.
Miłego dnia."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
A ja mam jeszcze fajniej bo u mnie w mieście są 3 ciucholandy gdzie mają pełno ubranek. Większość ma wszystkie metki a część jest nawet zspakowana. Ostatnio trafiłam nawet komplet w panterkę tj buciki i sukieneczka plus pokrowiec na butelkę od d&g za 20 zl
Wszystko w eleganckim pudełeczku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:10
Summerka lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Hejka;)
Ja plamien ciąg dalszy, to moja telenowela;) no wlasnie, podbijam, któraś dziś szcza?
Basik, moim zdaniem Zara przereklamowana- zarówno dla dzieci, jak i dorosłych;( w wojciku byłam po buty, ale cholera brzydkie toto;) chociaz ja moze jestem dziwna, bo ja zuzce nie zakładałam śpiochów, pajacyków, etc., tylko od razu spodnie, getry, Ew. Rampersy. -
U mnie tragedia ze wstawaniem jest cały czas. Nieważne czy to 6 godzina czy 12.. boli mnie
głowa, niedobrze mi i tak z pół godziny, zanim zjem i organizm załapie, że trzeba zacząć normalnie funkcjonować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:07
-
Katarzyna87 wrote:Wiedźma co Ty gadasz ze wczoraj był zły dzień, przecież byłaś podglądać sarne bez głowy :p btw. Gdzie jest focia!?
U mnie problem jak co rano - wstawanie z łóżka
A w ogóle to mała Sarna postanowiła być niegrzeczna i się nie ruszać prawie nicNo i w dodatku dopada mnie kryzys... bo już 3 lata tylko do trzydziestki mi zostały... no! wyżaliłam się!
Robimy drugiego Dziedzica
-
Shibuya wrote:U mnie tragedia ze wstawaniem jest cały czas. Nieważne czy to 6 godzina czy 12.. boli mnie
głowa, niedobrze mi i tak z pół godziny, zanim zjem i organizm załapie, że trzeba zacząć normalnie funkcjonować...Shibuya lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej!
Po pierwsze: co ja paczę!!! Oficjalnie można zbierać karne kutaski! Łałałiła!!!No jestem w szoczku.
Po drugie: od poniedziałku jestem szczęśliwą posiadaczką L4. Ale moje wyobrażenia dotyczące "byczenia" się na wolnym są zgoła odmienne od rzeczywistości.
Dzisiaj mam wizytę u mojego super-gina enefzetowego i mam nadzieję, że już od tej pory nie będę tylko gościem. Także ten Zwei... ciocia Lauda robi comeback.Matleena, Maczek lubią tę wiadomość
-
Wiedźma moja siostra jak była w Irlandii i była w ciąży to nie chcieli przez całą ciążę zdradzać płci. Bo nie byli pewni jej wiary , czy coś w tym stylu. I jak jej mąż powiedział w pracy ,że nie zdradzają płci to oni mu odrazu zaczęli gratulowac córki
no i była córka
nie wiem jak jest w Szkocji ale w Irlandii właśnie tak wtedy było z obcokrajowcami
-
cześć laski, ze mnie wińsko wyparowało i dociera do mnie w jakiej dupnej sytuacji znaleźliśmy się z mym ślubnym, więc chyba otworzę zaraz nowe, to nic , ze w pracy w końcu to przez nią mam pod górkę...
z tymi karnymi kutaskami to dowalili jak wczoraj w PKO...zwala z nóg haha:)
Lauda bycz się ile wlezie
a tak w ogóle z wiekiem to przesadziłyście moje panny drogie, mi 4 sierpnia stuknie 30!!!