X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie myśl :) ciesz sie spotkaniami ze znajomymi :)
    A na jakiej podstawie tak Ci zlecił?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Summerka teoretycznie jakbyś kupiła Zuzi XL dla dorosłych też może długo chodzić ;p

MELDUJĘ SIĘ NA SEJSETNEJ STRONIE ;D

Udało się? Udało?

EDIT: Yeah!

Noo, ale tylko teoretycznie;) a magia bidziakow z hm jest taka, ze nawet jak sa większe, to wygląda w nich okej, nie jak ze starszej siostry, a potem sa w sam raz;) ale moze to dlatego, ze Zuzka jest duża po tatusiu;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki w hm są spoko jakościowo, chociaż te z tesco też nie są złe dla Maksa kupywałam tu i tu. Najlepszej jakości moim zdaniem są w zarze ale drogie jak cholera więc mam tylko parę ciuszków z zary. A i w Wójciku też jakościowo ciuszki są bardzo dobre choć też drogie.
    Tak po za tym witam się z Wami z rana :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam z rana. Pomimo porannej kawy śpię na stojąco. Bedzie cieżko dzisiaj :(
    Ktoś testuje? Podgląda?
    Zwei kciukam za bete oby jej nie było.
    Miłego dnia.

Księga Hioba
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jeszcze fajniej bo u mnie w mieście są 3 ciucholandy gdzie mają pełno ubranek. Większość ma wszystkie metki a część jest nawet zspakowana. Ostatnio trafiłam nawet komplet w panterkę tj buciki i sukieneczka plus pokrowiec na butelkę od d&g za 20 zl
    Wszystko w eleganckim pudełeczku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:10

Summerka lubi tę wiadomość

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zły dzień wczoraj był... i jeszcze na dodatek nie załapałam się na 600 stronę ;/ buuuu

To zaklinamy dziś dobry dzień.

Basik wszystkiego najlepszego dla synka :)

Basik122 lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka;)

Ja plamien ciąg dalszy, to moja telenowela;) no wlasnie, podbijam, któraś dziś szcza?

Basik, moim zdaniem Zara przereklamowana- zarówno dla dzieci, jak i dorosłych;( w wojciku byłam po buty, ale cholera brzydkie toto;) chociaz ja moze jestem dziwna, bo ja zuzce nie zakładałam śpiochów, pajacyków, etc., tylko od razu spodnie, getry, Ew. Rampersy.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma co Ty gadasz ze wczoraj był zły dzień, przecież byłaś podglądać sarne bez głowy :p btw. Gdzie jest focia!?

U mnie problem jak co rano - wstawanie z łóżka :/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tragedia ze wstawaniem jest cały czas. Nieważne czy to 6 godzina czy 12.. boli mnie
    głowa, niedobrze mi i tak z pół godziny, zanim zjem i organizm załapie, że trzeba zacząć normalnie funkcjonować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:07

km5s8ribzosjb8kh.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Wiedźma co Ty gadasz ze wczoraj był zły dzień, przecież byłaś podglądać sarne bez głowy :p btw. Gdzie jest focia!?

U mnie problem jak co rano - wstawanie z łóżka :/
    Po pierwsze pani ultraKUŹWAsonograf powiedziała, ze nie zdradzi mi płci sarny bo to tylko scan kontrolny czy wszystko jest ok... i mam se iść prywatnie! Po drugi przyjaciółki ojciec poinformował ją, ze leci do Szkocji w momencie jak już był po odprawie i czekał na samolot... i pomagałam jej organnizować coś żeby go ściągnąć do naszego miasta... cały dzień w transporcie publicznym ;/ wróciłam do mieszkania o 20.00 i padłam jak much więc jeszcze nie zeskanowałam zdjęcia Sarny bo mi się najzwyczjaniej nie chce iść z lapkiem do salonu, a tam stoi ustrojstwo co skanuje. Płakać mi się chce, momo to, ze wiem, ze z Sarną jest wszystko ok, to tak bardzo chciałam poznać płeć, bo już chcę kupować ciuszki|!!! i wcale nie chcę neutralnych, chcę takie mega dla chłopca albo mega dla dziewczynki...
    A w ogóle to mała Sarna postanowiła być niegrzeczna i się nie ruszać prawie nic :D No i w dodatku dopada mnie kryzys... bo już 3 lata tylko do trzydziestki mi zostały... no! wyżaliłam się!

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    U mnie tragedia ze wstawaniem jest cały czas. Nieważne czy to 6 godzina czy 12.. boli mnie
    głowa, niedobrze mi i tak z pół godziny, zanim zjem i organizm załapie, że trzeba zacząć normalnie funkcjonować...
    Wiem co przeżywasz, miałam to samo jeszcze niedawno... a głowa bolała mnie prawie cały czas ;/ od dwóch tygodni mam spokój (odpukać). Pij więcej wody, mnie to pomogło.

Shibuya lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wczoraj była opcja kliknięcia nie lubię to ?

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było, przed chwila zrobili

3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma 3 lata do trzydziestki.... mnie zostały dwa, a są i wiedźmy po trzydziestce, więc luz blues ;D

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Wiedźma 3 lata do trzydziestki.... mnie zostały dwa, a są i wiedźmy po trzydziestce, więc luz blues ;D
    Wiem ale... no kazda z nas kiedys marudzi no!

3i496iye8v37prd8.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Po pierwsze: co ja paczę!!! Oficjalnie można zbierać karne kutaski! Łałałiła!!! :D No jestem w szoczku.

Po drugie: od poniedziałku jestem szczęśliwą posiadaczką L4. Ale moje wyobrażenia dotyczące "byczenia" się na wolnym są zgoła odmienne od rzeczywistości.
    Dzisiaj mam wizytę u mojego super-gina enefzetowego i mam nadzieję, że już od tej pory nie będę tylko gościem. Także ten Zwei... ciocia Lauda robi comeback. :)

Matleena, Maczek lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma moja siostra jak była w Irlandii i była w ciąży to nie chcieli przez całą ciążę zdradzać płci. Bo nie byli pewni jej wiary , czy coś w tym stylu. I jak jej mąż powiedział w pracy ,że nie zdradzają płci to oni mu odrazu zaczęli gratulowac córki ;) no i była córka :) nie wiem jak jest w Szkocji ale w Irlandii właśnie tak wtedy było z obcokrajowcami ;)

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laski, ze mnie wińsko wyparowało i dociera do mnie w jakiej dupnej sytuacji znaleźliśmy się z mym ślubnym, więc chyba otworzę zaraz nowe, to nic , ze w pracy w końcu to przez nią mam pod górkę...
    z tymi karnymi kutaskami to dowalili jak wczoraj w PKO...zwala z nóg haha:):)
    Lauda bycz się ile wlezie

a tak w ogóle z wiekiem to przesadziłyście moje panny drogie, mi 4 sierpnia stuknie 30!!! :)

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wiem, ze nie jestem stara, ale w urodziny każdej z nas chyba już nie jest do śmiechu... albo po prostu jestem dziwna... :(

3i496iye8v37prd8.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 4 sierpnia mam 8 rocznice slubu :)
    A 30 niestety w październiku :(

Księga Hioba
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ