X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie myśl :) ciesz sie spotkaniami ze znajomymi :)
    A na jakiej podstawie tak Ci zlecił?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Summerka teoretycznie jakbyś kupiła Zuzi XL dla dorosłych też może długo chodzić ;p

MELDUJĘ SIĘ NA SEJSETNEJ STRONIE ;D

Udało się? Udało?

EDIT: Yeah!

Noo, ale tylko teoretycznie;) a magia bidziakow z hm jest taka, ze nawet jak sa większe, to wygląda w nich okej, nie jak ze starszej siostry, a potem sa w sam raz;) ale moze to dlatego, ze Zuzka jest duża po tatusiu;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki w hm są spoko jakościowo, chociaż te z tesco też nie są złe dla Maksa kupywałam tu i tu. Najlepszej jakości moim zdaniem są w zarze ale drogie jak cholera więc mam tylko parę ciuszków z zary. A i w Wójciku też jakościowo ciuszki są bardzo dobre choć też drogie.
    Tak po za tym witam się z Wami z rana :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam z rana. Pomimo porannej kawy śpię na stojąco. Bedzie cieżko dzisiaj :(
    Ktoś testuje? Podgląda?
    Zwei kciukam za bete oby jej nie było.
    Miłego dnia.

Księga Hioba
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jeszcze fajniej bo u mnie w mieście są 3 ciucholandy gdzie mają pełno ubranek. Większość ma wszystkie metki a część jest nawet zspakowana. Ostatnio trafiłam nawet komplet w panterkę tj buciki i sukieneczka plus pokrowiec na butelkę od d&g za 20 zl
    Wszystko w eleganckim pudełeczku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:10

Summerka lubi tę wiadomość

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zły dzień wczoraj był... i jeszcze na dodatek nie załapałam się na 600 stronę ;/ buuuu

To zaklinamy dziś dobry dzień.

Basik wszystkiego najlepszego dla synka :)

Basik122 lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka;)

Ja plamien ciąg dalszy, to moja telenowela;) no wlasnie, podbijam, któraś dziś szcza?

Basik, moim zdaniem Zara przereklamowana- zarówno dla dzieci, jak i dorosłych;( w wojciku byłam po buty, ale cholera brzydkie toto;) chociaz ja moze jestem dziwna, bo ja zuzce nie zakładałam śpiochów, pajacyków, etc., tylko od razu spodnie, getry, Ew. Rampersy.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma co Ty gadasz ze wczoraj był zły dzień, przecież byłaś podglądać sarne bez głowy :p btw. Gdzie jest focia!?

U mnie problem jak co rano - wstawanie z łóżka :/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tragedia ze wstawaniem jest cały czas. Nieważne czy to 6 godzina czy 12.. boli mnie
    głowa, niedobrze mi i tak z pół godziny, zanim zjem i organizm załapie, że trzeba zacząć normalnie funkcjonować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:07

km5s8ribzosjb8kh.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Wiedźma co Ty gadasz ze wczoraj był zły dzień, przecież byłaś podglądać sarne bez głowy :p btw. Gdzie jest focia!?

U mnie problem jak co rano - wstawanie z łóżka :/
    Po pierwsze pani ultraKUŹWAsonograf powiedziała, ze nie zdradzi mi płci sarny bo to tylko scan kontrolny czy wszystko jest ok... i mam se iść prywatnie! Po drugi przyjaciółki ojciec poinformował ją, ze leci do Szkocji w momencie jak już był po odprawie i czekał na samolot... i pomagałam jej organnizować coś żeby go ściągnąć do naszego miasta... cały dzień w transporcie publicznym ;/ wróciłam do mieszkania o 20.00 i padłam jak much więc jeszcze nie zeskanowałam zdjęcia Sarny bo mi się najzwyczjaniej nie chce iść z lapkiem do salonu, a tam stoi ustrojstwo co skanuje. Płakać mi się chce, momo to, ze wiem, ze z Sarną jest wszystko ok, to tak bardzo chciałam poznać płeć, bo już chcę kupować ciuszki|!!! i wcale nie chcę neutralnych, chcę takie mega dla chłopca albo mega dla dziewczynki...
    A w ogóle to mała Sarna postanowiła być niegrzeczna i się nie ruszać prawie nic :D No i w dodatku dopada mnie kryzys... bo już 3 lata tylko do trzydziestki mi zostały... no! wyżaliłam się!

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    U mnie tragedia ze wstawaniem jest cały czas. Nieważne czy to 6 godzina czy 12.. boli mnie
    głowa, niedobrze mi i tak z pół godziny, zanim zjem i organizm załapie, że trzeba zacząć normalnie funkcjonować...
    Wiem co przeżywasz, miałam to samo jeszcze niedawno... a głowa bolała mnie prawie cały czas ;/ od dwóch tygodni mam spokój (odpukać). Pij więcej wody, mnie to pomogło.

Shibuya lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wczoraj była opcja kliknięcia nie lubię to ?

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było, przed chwila zrobili

3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma 3 lata do trzydziestki.... mnie zostały dwa, a są i wiedźmy po trzydziestce, więc luz blues ;D

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Wiedźma 3 lata do trzydziestki.... mnie zostały dwa, a są i wiedźmy po trzydziestce, więc luz blues ;D
    Wiem ale... no kazda z nas kiedys marudzi no!

3i496iye8v37prd8.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Po pierwsze: co ja paczę!!! Oficjalnie można zbierać karne kutaski! Łałałiła!!! :D No jestem w szoczku.

Po drugie: od poniedziałku jestem szczęśliwą posiadaczką L4. Ale moje wyobrażenia dotyczące "byczenia" się na wolnym są zgoła odmienne od rzeczywistości.
    Dzisiaj mam wizytę u mojego super-gina enefzetowego i mam nadzieję, że już od tej pory nie będę tylko gościem. Także ten Zwei... ciocia Lauda robi comeback. :)

Matleena, Maczek lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma moja siostra jak była w Irlandii i była w ciąży to nie chcieli przez całą ciążę zdradzać płci. Bo nie byli pewni jej wiary , czy coś w tym stylu. I jak jej mąż powiedział w pracy ,że nie zdradzają płci to oni mu odrazu zaczęli gratulowac córki ;) no i była córka :) nie wiem jak jest w Szkocji ale w Irlandii właśnie tak wtedy było z obcokrajowcami ;)

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laski, ze mnie wińsko wyparowało i dociera do mnie w jakiej dupnej sytuacji znaleźliśmy się z mym ślubnym, więc chyba otworzę zaraz nowe, to nic , ze w pracy w końcu to przez nią mam pod górkę...
    z tymi karnymi kutaskami to dowalili jak wczoraj w PKO...zwala z nóg haha:):)
    Lauda bycz się ile wlezie

a tak w ogóle z wiekiem to przesadziłyście moje panny drogie, mi 4 sierpnia stuknie 30!!! :)

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wiem, ze nie jestem stara, ale w urodziny każdej z nas chyba już nie jest do śmiechu... albo po prostu jestem dziwna... :(

3i496iye8v37prd8.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 4 sierpnia mam 8 rocznice slubu :)
    A 30 niestety w październiku :(

Księga Hioba
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ