Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek hodowało się u babci na grządce, a potem wyjadało prosto z krzaczka
Yousee, też wczoraj zjadłam białą bułę ze sklepu z braku innych rzeczy do zjedzenia o 2 w nocy poza domem. 10. miesiąc ciąży spożywczej objawił się niemal natychmiast.
Nie wiem, co w tych bułach jest, że tak działają.
-
Chyba ten gluten
A taka biała buła smacznaale niestety jak sie nie pilnuje to pierwsze mi bandzioch wywala i faktycznie jakby ciaża to wyglada.
W najgorszym etapie Crohna miałam tak "ładny" brzusio że gość mi miejsce ustąpił w tramwajuVuko lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Uwaga uwaga, wyniki!
Wygrywają Emma i Matleena:
Chabecia wyniosła 4,95!
Dla Was specjalnie: uścisk ręki prezesa:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:25
lauda., Basik122, Emma80, sniezka81, Katarzyna87, Matleena, Morwa, odrobinacheci, Vuko, Maczek, Blondik, Baronowa_83, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Hej ho z rana!
Skoro przyznajemy się do grzeszków, to i ja poczynię wyznanie: uwielbiam bób. I już na niego czekam i przebieram nóżkami.
Jak pojawi się bób, to gineks nareszcie przestanie mnie opierdzielać, że nie tyję i waga mi spada.sniezka81, Blondik lubią tę wiadomość
-
Uff! Pięknie spadła
Wysyłaj Ridża do mnie priorytetem. Chce to mieć juz za sobązwei_kresken lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zwei_kresken wrote:Bób juz jest Lauda- 12 zeta za woreczek.
Powiedz lepiej skąd wzięłaś betę, którą obstawiałaś
Jeeeest??!! OMG i ja tego jeszcze nie obczaiłam na żadnym ryneczku? No i dzisiaj w łeb wzięło leżakowanie. Zaraz zarządzam rajd po warzywniakach
A betę wzięłam z obliczenia. Większą podzieliłam przez mniejszą. Proste i logiczneBlondik, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Rany Lauda to już 16 tydzień O_o jak tez czas zleciał!
Ridż u mnie nieśmiały dziś, próbował pytong go przywołać, ale nic oprócz takiego skurczu macicy, że mi gały wypadły. Czuję jakbym miała okres bez krwi, no i 1.5 kg na plusie w ciągu doby, tylko Ridż potrafi sprawić, by kobieta czuła się pięknaprzyszła mama 2, Blondik lubią tę wiadomość
-
Śnieżka strasznie Ci współczuję. I ogólnie wszystkim, które nadal mają spotkania z tą szmatą amerykańską. Czasami nawet myślę o Ridżu, ale jakoś tak jak przez mgłę. Do dobrego to człowiek się szybko przyzwyczai.
A czas leci. U mnie to już koniec 17 tyg.
A moje dziecię jest super wierzgaczem i wierciochem - to pewnie po mamusi. I waży już ponad 16 dag.!
I biorąc pod uwagę, że ja przytyłam całe 30 dag. od początku, to rozumiem mojego gineksa, który zapowiedział mi przymusowy pobyt w szpitalu jeśli w ciągu miesiąca nie przytyję przynajmniej ze 3 kilo.
Także ten... od dzisiaj bób i czereśnieprzyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Śnieżka strasznie Ci współczuję. I ogólnie wszystkim, które nadal mają spotkania z tą szmatą amerykańską. Czasami nawet myślę o Ridżu, ale jakoś tak jak przez mgłę. Do dobrego to człowiek się szybko przyzwyczai.
A czas leci. U mnie to już koniec 17 tyg.
A moje dziecię jest super wierzgaczem i wierciochem - to pewnie po mamusi. I waży już ponad 16 dag.!
I biorąc pod uwagę, że ja przytyłam całe 30 dag. od początku, to rozumiem mojego gineksa, który zapowiedział mi przymusowy pobyt w szpitalu jeśli w ciągu miesiąca nie przytyję przynajmniej ze 3 kilo.
Także ten... od dzisiaj bób i czereśnieDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj