Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO Basik dla syna spóźnione buziaki urodzinowe i dla Ciebie Wiedźmo :*
Zwei cieszę się strasznie, że w końcu chabeta osiągnęła odpowiedni poziom.
Lauda czy ty w ogóle wiesz ile razy ja Cię tu przywoływałam podczas twojej nieobecności?
Haha co to się pojawiło karne kutaski, wiedźm ulubione!
Odkąd zaczęłam pracę w przedszkolu chodzę ciągle przeziębiona, chłonę dziecięce bakterie jak gąbka, poprawia mi się na 2 dni i potem znów wracam do zatkanego nosa i zdartego gardła, w zeszłym tygodniu zaliczyłam tez lekką jelitówkę, mam nadzieję że mój organizm wytworzy odpowiedni system obronny.Basik122, lauda., zwei_kresken, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
Śnieżka mam do Ciebie pytanie
co jaki czas powinno się robić prześwietlenie zęba, na którym ma się założoną koronę?
Zwei dzięki za radęsuper ,że chabeta spadła teraz tylko czekać na Lady Alexis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:56
-
zwei_kresken wrote:Uwaga uwaga, wyniki!
Wygrywają Emma i Matleena:
Chabecia wyniosła 4,95!
No i super!
Oczywiście cieszę się z Twojego wyniku.
Na wygranej specjalnie mi nie zależy.
Co innego jakby to była Twoja ręka.zwei_kresken lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
lauda. wrote:Uwaga, podaję cennik z ostatniej chwili:
*BÓB: 10 ziko za woreczek (czyli "chyba" za kilogram);
*TRUSKAWY: 3 ziko za kilogram, 6 za koszyczek
*CZEREŚNIE: 8 ziko za kilogrammmmm bobik!
A tak w ogole to sie witam w ten nijaki dzen. Mialo byc 28stopni slonko a tu chmury i chlodniawka.
Zwei, no to zes czarami zbila bete i teraz znowu mozesz startowac pelna para! -
Zwei, gratuluję wyniku jaram się razem z Tobą!
ja mam dziś wizyte u gina z wynikami mojego, na bank będzie chciał mnie przebadać nie wiem po co i na co ale chciał będzie, jak to oni wszyscy naciągacze i już mam stresa, bo w ogóle nie mam na to dziś chęci;/
Lauda, gdzie Ty mieszkasz, ze tak tanio można zjeść?
u mnie czereśnie 20 zł
truskawy 7 zł
bób jeszcze nie dojechałale pewnie będzie w cenie wołowiny
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
ja mam dziś wizyte u gina z wynikami mojego, na bank będzie chciał mnie przebadać nie wiem po co i na co ale chciał będzie, jak to oni wszyscy naciągacze i już mam stresa, bo w ogóle nie mam na to dziś chęci;/
u mnie czereśnie 20 zł
truskawy 7 zł
-
u mnie czereśnie 20 zł
truskawy 7 zł
-
Yousee wrote:Chyba ten gluten
A taka biała buła smacznaale niestety jak sie nie pilnuje to pierwsze mi bandzioch wywala i faktycznie jakby ciaża to wyglada.
W najgorszym etapie Crohna miałam tak "ładny" brzusio że gość mi miejsce ustąpił w tramwaju
No ale przecież ja jem dużo glutenu... W domu używam razowej mąki pszennej i żytniej, a nawet trochę jasnej żytniej - wszystkie mają gluten. Jem makarony razowe...
A jakos tylko po tym "kupnym", jasnym pieczywie tak mi się robiTo samo sie tyczy niedomowej pizzy i innych ciastowych rzeczy.
Lauda, ileeeee?! Też chcę po tyle truskawy i czeresnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:22
-
Maczek wrote:No ale przecież ja jem dużo glutenu... W domu używam razowej mąki pszennej i żytniej, a nawet trochę jasnej żytniej - wszystkie mają gluten. Jem makarony razowe...
A jakos tylko po tym "kupnym", jasnym pieczywie tak mi się robiTo samo sie tyczy niedomowej pizzy i innych ciastowych rzeczy.
Lauda, ileeeee?! Też chcę po tyle truskawy i czeresnie!Maczek, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Ja wracając ze szpitala i zahaczyłam o stoisko: truskawki 5 zł/kg a czereśnie 10 zł/kg.
Lauda podaj namiary na Twoich dealerów
A poza tym wracam do Was UDROŻNIONA UDROŻNIONA !!! Normalnie w szoku byłam bo na laparo 2 lata temu wyszło mi, że lewy niedrożny a z prawego mały wypływ.
I chyba zastrzyk przestaje działać bo czuje jakby mi po macicy i jajowodach czołg przejechał. Myślałam, że pawia puszczę z bólu jak mi kontrast do jajowodów doleciał.Maczek, odrobinacheci, Yousee, Emma80, lauda., Shibuya, Katarzyna87, Matleena, Blondik lubią tę wiadomość
-
Eva, super
jedno z głowy!
A do mnie przyszedł Ridżu, na razie nieśmiało się zapowiada, ale liczę, że zabierze ze sobą torbiel i inne ustrojstwa i z Egiptu wrócę z małym faraonem w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 18:31
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Eva, super
jedno z głowy!
A do mnie przyszedł Ridżu, na razie nieśmiało się zapowiada, ale liczę, że zabierze ze sobą torbiel i inne ustrojstwa i z Egiptu wrócę z małym faraonem w brzuszku
Zgub w jakiejś piramidzie tego amerykańskiego dziada razem z tymi torbielami i ustrojstwamiMoże wpadnie tam w jakąś starożytną płapkę
Yousee lubi tę wiadomość