Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Morwa, powinien pomoc taki plaster, ja mialam bardzko gleboka rane na dloni, rak na 3cm i zagoilo sie ladna z pomoca tych plastrow. A swoja droga gdzies sie tak prezyla,ze Ci sie rana rozlazla? Mialas poczekac z tancem na rurze jeszcze
a tak na serio serio to sięgałam do górnej szafki w kuchni, nie moja wina , że jakiś fachman zamontował ją tak wysoko
No i bach efekt murowany..
-
Katarzyna87 wrote:
a może wy graliście tylko w butelkę albo w pokera rozbieranego?
-
Z jednym na pewno było, hmmm jakby to nazwać...intensywnie
reszty nie pamiętam, ale wiem że było ich pięciu. W sumie mogłabym podciągnąć sen pod koszmar, bo nie mogłam dojść :p z moim małżem moment i jestem, a tam słabo chłopakom szło.
Pozostałych czterech (niewykorzystanych) przesyłam Emiliance, która cierpi właśnie na niedobór pytonga
Edit: zakupiłam właśnie kilo jagód, tylko co z nimi zrobić :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:05
-
Katarzyna87 wrote:Z jednym na pewno było, hmmm jakby to nazwać...intensywnie
reszty nie pamiętam, ale wiem że było ich pięciu. W sumie mogłabym podciągnąć sen pod koszmar, bo nie mogłam dojść :p z moim małżem moment i jestem, a tam słabo chłopakom szło.
Pozostałych czterech (niewykorzystanych) przesyłam Emiliance, która cierpi właśnie na niedobór pytonga
Edit: zakupiłam właśnie kilo jagód, tylko co z nimi zrobić :pMaczek lubi tę wiadomość
-
Kupiłam sobie ten octenisept i plasterki
plasterki mało co dawały bo mi się ciągle tam brzuch zagina ale jak zrobiłam je mniejsze to jakoś się trzymają
a tak w ogóle to wiecie co ? Widzę coraz więcej plusów nie bycia w ciąży :p na śniadanie były serki plesniowe a teraz piję sobie sok z aloesu
no i w sierpniu idziemy na weselocho :p więcej plusów nie pamiętam :p
-
Przeczytałam maciory
Właśnie doczytałam, że może wypłukiwać elektrolity z organizmu.
Dobrze wiedzieć... bo ja bardzo lubię ten sok zwłaszcza o smaku ananasowym... i kilka razy go piłam w ciąży, no i mam teraz wrażenie, że NIC mi nie wolnowczoraj byłam u taty i mama poczęstowała mojego B. martini... a ja tak lubię i tylko sobie popatrzyłam
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Przeczytałam maciory
Właśnie doczytałam, że może wypłukiwać elektrolity z organizmu.
Dobrze wiedzieć... bo ja bardzo lubię ten sok zwłaszcza o smaku ananasowym... i kilka razy go piłam w ciąży, no i mam teraz wrażenie, że NIC mi nie wolnowczoraj byłam u taty i mama poczęstowała mojego B. martini... a ja tak lubię i tylko sobie popatrzyłam
ja czasami sobie pozwalam na szklanke coli,choc nie przepadam,ale mam cisnienie 90/50 w standardzie,wiec czasami musze sie pobudzic hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:06
-
Vuko wrote:Ez przesady, przeciez nie pijesz tego aloesu po litrze dziennie
ja czasami sobie pozwalam na szklanke coli,choc nie przepadam,ale mam cisnienie 90/50 w standardzie,wiec czasami musze sie pobudzic hehe
tak samo jak z natką pietruszki, która może wywoływać skurcze ale nie wygoniłam jej z kuchni
Robimy drugiego Dziedzica
-
Morwa, może lepiej niech to lekarz obejrzy, szkoda by było samemu kombinowac i spaprać bliznę.
Dziś mam wizytę trzymajcie kciuki, mam ułożoną listę pytań, hehe:) Bo się stresuję tym moim łozyskiem.
Pamiętacie mówiłam WAm, ze Szwagrowi urodziło się czwarte dziecko - Hania. W szpitalu mała nie jadła, potem w domu tez ledwo wypijała po 20 ml...przyszła położna i wypatrzyła ROZSZCZEP PODNIEBIENIA. Jak do cholery lekarze mogli coś takiego przeoczyć w szpitalu? masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:18