Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Yousee wrote:Zazdraszczam posiadania bagna
u mnie jak zwykle marnizna.
Ja dzis dzień w biegu ale sporo zalatwilam przed wyjazdem. Udało mi sie wydębić od gastro skierowanie na rezonans miednicy wiec bede wiedzieć jakiego rodzaju i gdzie są moje torbiele i wodniaki.
Jutro tylko prasowanie i pakowanie i w piątek bede leżeć na plażyYousee lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Yousee zobaczymy jakie bagno Ci się uda wyhodować na wyjeździe
żeby mnie tylko klątwa faraona nie dopadła
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Dzięki dziewczyny. U mnie dobre bagno znaczy nawet nie szansę na ciążę, ino wielką szansę na Alex-party. W tym cyklu wypiłam syropek ledwie ze 3 razy bo zapominałam, więc dobre bagno to u mnie bardziej zasługa równowagi hormonalnej. Po akcji z Prysznicławem byłam jak Sahara / Dolina Śmierci, więc teraz bagnistość wprowadza u mnie LwD, że jednak wracam na te ciężko wypracowane tory. Bałam się, że będę zaczynać od zera, zwłaszcza że androgeny od początku poronienia szaleją. Niedługo się nie poznam w lustrze
-
jestem po wizycie, wszystko dobrze, niskim cukrem się nie przejmować
pytałam o ten rozszczep, mogli go wypatrzyć, ale niekoniecznie. na pewno by musieli widziec, gdyby dodatkowo był rozszczep wargi.
Katarzyna, nie wydaje mi się, że usg prenatalne jest robione taśmowo. Ty chyba tez miałaś robione w Gyncentrum. I ja i szwagierka byłysmy zadowolone z usg, opisu i informacji udzielanych przez lekarzy.
Wiem, że dziecko po porodzie traci na wadze, ale co innego tracić na wadze, a co innego chudnąć, bo sie praktycznie nic nie je. Dodatkowo takie maleństwo może być lada moment odwodnione.
Zwei, Twoje bagno jets imponujace, moje nigdy tak się nie rozciagałoDziałaj, a nie baw się linijka
-
Blondik wrote:Zwei, Twoje bagno jets imponujace, moje nigdy tak się nie rozciagało
Działaj, a nie baw się linijka
Nie muszę mieć linijki, mam miarkę w oczach, mylę się o max 0,5 cm, taki zawódDzisiaj już jedno pytongowanie było, to drugi raz się nie opłaca
Hahahahahahaha, żartuję oczywiście
Tzn żartuję, że się nie opłaca ;P
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zwei nahodowałaś bagna... pozazdrościć... U mnie porządne bagno zaowocowało porządną betą na koniec cyklu, także wiesz... kciuki!
Ciekawe, co też u mnie w tym cyklu się podzieje? Zaproszenie do Alexis wystosowałam oficjalne. Z honorami obiecałam przyjąć, czerwony dywan odkurzyłam...
Ja wróciłam z Młodą z basenu. Majka dzisiaj po raz pierwszy popłynęła sama. Taaaka dumna jestem!
https://www.youtube.com/watch?v=JvqwNnYXi6oodrobinacheci, Yousee, Katarzyna87, Basik122, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ralpina wrote:Zwei nahodowałaś bagna... pozazdrościć... U mnie porządne bagno zaowocowało porządną betą na koniec cyklu, także wiesz... kciuki!
Ciekawe, co też u mnie w tym cyklu się podzieje? Zaproszenie do Alexis wystosowałam oficjalne. Z honorami obiecałam przyjąć, czerwony dywan odkurzyłam...
Ja wróciłam z Młodą z basenu. Majka dzisiaj po raz pierwszy popłynęła sama. Taaaka dumna jestem!
https://www.youtube.com/watch?v=JvqwNnYXi6o
Ralpina, pooglądałam nie tylko Majkę.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Blondik wrote:jestem po wizycie, wszystko dobrze, niskim cukrem się nie przejmować
pytałam o ten rozszczep, mogli go wypatrzyć, ale niekoniecznie. na pewno by musieli widziec, gdyby dodatkowo był rozszczep wargi.
Katarzyna, nie wydaje mi się, że usg prenatalne jest robione taśmowo. Ty chyba tez miałaś robione w Gyncentrum. I ja i szwagierka byłysmy zadowolone z usg, opisu i informacji udzielanych przez lekarzy.
Wiem, że dziecko po porodzie traci na wadze, ale co innego tracić na wadze, a co innego chudnąć, bo sie praktycznie nic nie je. Dodatkowo takie maleństwo może być lada moment odwodnione.
Zwei, Twoje bagno jets imponujace, moje nigdy tak się nie rozciagałoDziałaj, a nie baw się linijka
Nie mogę powiedzieć, że lekarka się nie przyłożyła do badania w gyncentrum, bo się postarała, wszystko wyjaśniła, pokazała. Jednak to cały czas jest taśma. Ona przychodzi tego dnia do pracy tylko po to, żeby to robić.
Niemniej nie wszystko da się wyłapać.
Teraz pozostało mieć nadzieję, że to niewielka wada, bez dalszych powikłań. Oczywiście masz rację inaczej tracić na wadze po porodzie, inaczej gdy dziecko chudnie, ale teraz będzie tylko lepiej!
Basik Dominiś ślicznyFotogeniczny chłopak, ładnie się pokazał
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Ralpina wrote:Emma rozumiem, że uwagę twą przykuły zgrabne włochate nogi pana instruktora??
E, nie. Raczej Twoje zgrabne i gładkie - na innym filmiku.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Dzięki Kasiu
A takie piękne zdjęcionko to w sumie nie ja dostałam i nie dla mnie było zrobione tylko dla Maksia
Wziełam go ze sobą wczoraj i skubaniec wcisnął się z krzesełkiem ginesowi pod sam aparat do usg
no bo przecież on musi brata widzieć
Gines specjalnie dla niego zmienił głowicę żeby lepiej braciszka zobaczył
WiedźmaMaKota, Blondik, Yousee, Matleena, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wiedźmy!
My po wizycie i mam takie oto wieści z brzuszka:
także..ten..tego...no..Katarzyna szacun dla Twojej kanapki
Młody ma się świetnie, jest zdrowiutki, szaleje, macha wszystkim czym się da, a nawet w czasie badania opróżnił swój tyciuteńki pęcherz
Blondik, WiedźmaMaKota, Basik122, Eva82, Vuko, lauda., Morwa, Ralpina, Yousee, Katarzyna87, Matleena, Baronowa_83, Emma80, Maczek, odrobinacheci, Shibuya, Malibu lubią tę wiadomość
-
Amelcia gratulacje
Dziewczyny, do Biedronki wracają moje ukochane chipsy z dzieciństwammm:) http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Biedronka-funduje-klientom-powrot-do-przeszlosci,wid,17659799,wiadomosc.html
zobaczcie te psiaki, cudne
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-dwa-urocze-golden-retrievery-podbijaja-internet,nId,1840471#utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHN
mój Rufik też tak nie wyrabia na zakrętachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 08:57
lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość