Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odnośnie strony 666 oraz w ramach wspomnień. Pamiętacie może do kogo należał 666 wpis na tym wątku? Do Maczka a oto on :p
Maczek wrote:Clotrimazol może pomóc. Dopadnij jutro w aptece i spróbuj.
A potem ujeżdżać Pytonga!zwei_kresken, Ralpina, Baronowa_83, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Maczek wrote:To ja dorzucam dylematy dzisiejszych nastolatek w kultowym dziale "Zapytaj Monikę", teraz on-line!
Masz 14 lat i wciąż nie masz chłopaka? Dowiedz się, co zrobić z tym poważnym życiowym problemem!
http://www.bravo.pl/zapytaj_monike/
A w dzisiejszej playliście nie może zabraknąć tych pań
Aaaaa zawsze chciałam być tą zawieszoną Viktorią Beckham :p dodam ,że już nie chcę żeby nie było -
WiedźmaMaKota wrote:Pamiętałam, że to Zu miała 666 wpis
Ja miałam na magnes kolczyk do nosa -
moja mlodsza siostra (wowczas 5 letnia) wziela ten moj kolczyk raz do pszedszkola:D a wiecie jak sie z matka dowiedzialysmy o tym?
jak pani rozdala zdjecia ktore tego dnia robil pan fotograf- a na foto moja sis z cudnym jak u byka kolcem w nosie:D
WiedźmaMaKota, Katarzyna87, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość
-
Buhahaha, mam kilka perełek w temacie w domu, jak wrócę to wlepię
Nie nakręcam się, ale w 6dpo z Prysznicławem dopadła mnie grypa, a dziś w 7dpo z Blacimirem wyskoczyła mi nagle oprycha na ustach ;P -
Basik122 wrote:ja się zaklepuje na 666 stronie
Do zaklepania zostają jeszcze Eva, Amelcia, Summerka, Marribell, Shibuya, odrobinacheci, emilanka, Vuko, Ralpina mam nadzieję że wymieniłam wszystkie, Matleena nie chciała być zaklepana więc nie zaklepuję
Dopisuję jeszcze yousee
Basik kocham Cię za pamięć :*:* Cały dzień dzisiaj biegam i dopiero teraz Was otwieram a tu 666 dawno za nami...
Czy którać widziała ostatnio Alexis? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Obraziła się na mnie chyba na zawszeTesty owu białe wychodzą jak śnieg na szczytach Alpejskich lodowców... Mam jeszcze nadzieję, że zawita, ale nadzieja gaśnie z każdym kolejnym wyszczanym białym patykiem...
Basik122 lubi tę wiadomość
-
kurde, ja jestem z czasów kiedy nie było wstyd czytać bravo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:02
Maczek lubi tę wiadomość