Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena, pisałam, że mnie wych...ędożyli i wyników nie ma
Jak tylko je dorwę to nastąpi rozwiązanie końkursu!
Lauda, Ty wiesz coWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:55
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:do dna;) dzis noc bezsenna-jak awsze w pelnie:D a pelnia to moja noc- zostalam poczeta w pelnie-urodzona w pelnie i slub tez wzielam w pelni
Ja to nie wiem jak u mnie z porodem było, ale ślub przy pełni
Mam nadzieję, że progesteron będzie godny pełnego księżyca -
Dzisiaj nie ma pełni chciałam was zmartwić :p jutro jest ,czyli za jakieś 30 minut. A no i widziałam spadająca gwiazdę pomyślałam więc życzenie za was wszystkie mam nadzieje ,ze się spełni :p
zwei_kresken, odrobinacheci, Maczek, Baronowa_83, Basik122, Blondik, Matleena, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dzisiaj nie ma pełni chciałam was zmartwić :p jutro jest ,czyli za jakieś 30 minut. A no i widziałam spadająca gwiazdę pomyślałam więc życzenie za was wszystkie mam nadzieje ,ze się spełni :p
Pewnie jakis satelita radziecki spadał
-
Musiałam mocne to mleko wypić wczoraj, bo coś za szybko wpadłam pod stół i odpadłam.
W takim razie moje drogie dzisiaj zupełnie bez okazji, wręcz dla zachowania zwykłego humoru stawiam....... (werble.... perkusja.... światła.....)..............
[URL=http://iv.pl/ http://iv.pl/images/39706783712261051540.jpg [/URL]
I ustanawiam, że poza kolejką należy się duża dawka tego nektaru następującym osobom:
Zwei ponieważ laboratorium se w kule leci, a chodzi o to, by to prog poleciał wysoko.
Zuzzi bo wczoraj poszukiwala LwD i nie poddaje się zlemu honorowi! Zuu ja wierzę, że się uda. Wkrótce!
Mar bo dawno jej nie było, bo myślę o niej i brakuje mi jej cietego humoru.
Śnieżka bo również dawno i pewnie utknęła w zębach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 06:46
Maczek lubi tę wiadomość
-
Właśnie Śnieżki dawno nie było, może się urlopuje albo rzeczywiście w zebach utkneła
Witam się z rana jak zwykle nie wyspanaDziś dalszy ciąg remontu łazienki ale na trzech ścianach są już płyteczki jeszcze z tydzień i koniec. Tylko na zamówione drzwi do kabiny muszę jeszcze czekać
-
lauda, gratuluję córeczki
nocka przespana jako tako, zamieniłam się połowami łózka z małżem, teraz on spi "pod ścianą" i nie muszę przez niego się przetaczać na nocne siku...i od razu jestem bardziej wyspaana :0 proste rozwiązania najlepsze
też namiętnie podczytywałam bravoi miałam całe drzwi oblepione plakatami