X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 16:13

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wspolczuje CI bardzo,moj czasem pochrapuje ale pare lat temu chrapal tak ze myslalam ze go zabije (teraz czasem tez mam na to ochote) no i powiedzialam albo idziesz sie leczyc albo won, poszedl,skorygowal przegrode nosowa i jako tako teraz zyjemy :D

u5cvp2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda gratuluję córci :) Bardzo się ciesze :)

A dzisiaj ja potrzebuję LwD bo mi się głupie rzeczy do głowy wkręcają i od trzech dni po nocach nie śpię i pochlipuję, a dziś w nocy to nawet beczałam w głos :( i sama do końca nie wiem o co mi chodzi... wiem skąd się biorą lęki i wiem, że są bezpodstawne i głupie ale nie mogę sobie przetłumaczyć, że tak jest.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm Wiedzma,moze Ty w cionzy jestes?:D

WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma huśtawka nastrojów to teraz norma nic nie poradzisz. Głowa do góry cyc do przodu bo jest dobrze :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie! a wyobraz sobie ze ja nawet bez cionzy tak mam :D

u5cvp2.png

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w ogóle zrobiłam tak ciepła klucha teraz... ale ogarniam się jakoś dzisiaj. Wywalę wszystko z szaf i wyrzucę wszystko co zbędne bo ciuchów mam ogrom ale nie mam w czym chodzić :P

Basik122 lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja się w ogóle zrobiłam tak ciepła klucha teraz... ale ogarniam się jakoś dzisiaj. Wywalę wszystko z szaf i wyrzucę wszystko co zbędne bo ciuchów mam ogrom ale nie mam w czym chodzić :P
    oo a jak juz zabraknie Ci szaf to wpadniesz do mnie?:D

u5cvp2.png

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe u kogoś to prosto by poszło bo ja uwielbiam ubierać baby :D a do nie swoich ubrań nie czuję przywiązania więc jakbyś miała coś nieodpowiedniego to nie miałabym skrupułów żeby wywalić :) albo zabrać do siebie :D

3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Hehehe u kogoś to prosto by poszło bo ja uwielbiam ubierać baby :D a do nie swoich ubrań nie czuję przywiązania więc jakbyś miała coś nieodpowiedniego to nie miałabym skrupułów żeby wywalić :) albo zabrać do siebie :D
    A ja wszystko zostawiam i przez to naprawdę się nie mieszczę w szafie. Ale przyjdzie taki dzień że zrobię w niej porządek :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    A ja wszystko zostawiam i przez to naprawdę się nie mieszczę w szafie. Ale przyjdzie taki dzień że zrobię w niej porządek :-)
    Hahahahahaha, śmieję się właśnie w głos :D Bo ja też tak mówię zawsze a jak przychodzi co do czego to tylko kilka sztuk wywalam "bo to się jeszcze przyda" :D albo nawet nie zaczynam robić porządków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:15

Basik122 lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ostatnio inaczej poukladalam w szafach(bez wyrzucania) i odzyskalam 4 polki. Poczytalam o metodzie ukladania mari kondo i jestem szczęśliwa posiadaczką porządku w szafach;). I wolnych półek, a jakbym wywalała to juz w ogóle nie wydziałałabym co z miejscem zrobić;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:20

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie spokoj:/ ja mam masakre bo ciagle zmieniam styl i mam juz teatr renesansu zamniast szafy:/ przydaloby mi sie albo wyprowadzka albo pelny portfel wtedy bym wywalila wszystko i kupila pare nowych fajnych rzeczy. wyroslam juz z przebieranek a jeszcze rok temu wygladalam jak kobieta kameleon:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ostatnio inaczej poukladalam w szafach(bez wyrzucania) i odzyskalam 4 polki. Poczytalam o metodzie ukladania mari kondo i jestem szczęśliwa posiadaczką porządku w szafach;).
    ale ja wiem ze mam za duzo rzeczyw ktorych nie chodze,ale jak wyltumaczyc mezowi ze nagle nie potrzebuje ubran ktore kupowalam w szale allegro przez dwa lata ?:D

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedaj na allegro będziesz miec na nowe. Albo poszukaj u was takich targów na wymianę. Laski sie spotykają i wymieniają ciuch za ciuch

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Sprzedaj na allegro będziesz miec na nowe. Albo poszukaj u was takich targów na wymianę. Laski sie spotykają i wymieniają ciuch za ciuch
    probowalam:/ masakra zeby cos sprzedac... polowa i zostala a juz kolejne by pasowalo opchnac
    teraz na FB bedeprobowac na jakas wymiane za zarcie czy cus

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja juz nie chce ciuchow z ciuchow-one na prawde zle wygladaja:/

u5cvp2.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primo - ZWEI GDZIE TWOJE WYNIKI

Secundo - Wszystkie ciuchy, które źle leżą, które są lekko za małe pochowałam do worów i do komórki. Obiecałam sobie, że za rok do nich wrócę. Jeśli coś będzie pasowało - zostaje. Jeśli nie - do śmieci. To się nazywa metoda Kachy ;D

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha super metoda bo masz komorke:D ja nie mam to gdzie mam to trzymac?:D

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    probowalam:/ masakra zeby cos sprzedac... polowa i zostala a juz kolejne by pasowalo opchnac
    teraz na FB bedeprobowac na jakas wymiane za zarcie czy cus
    Mój mąż ma jakies 200 koszulek;) i jak mu je poukladalam ta metoda to mam dwie wolne szuflady.
    Ja tam pokochałam ta metode;). Otwieram szafę i wszystko mam i nic nie szukam. Ale to sie przy szufladach bardziej sprawdza

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ