Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Boszzzz tyle do nadrabiania. <smuteczek>
Szczęsciara 26 wrote:ja też byłam gruba jak Wy bo siedziałam i nie ruszałam się <WSTYDNIŚ> ale zaczęłam chodzić z kijkami i jem na małych talerzach to chudnę. nie zwalajcie na hormony!!!
<WSTYDNIŚ> wymiata!lauda., Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
O kurFa. Juz wiem od kogo powinnam uczyc sie zycia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 21:13
zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:<WSTYDNIŚ> wymiata!
Padłam! Muszę ją znaleźć! Niezwykle nowoczesna teoria!
Ciekawe czy ma podobne teorie na zajście? Może to też nie hormony?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Padłam! Muszę ją znaleźć! Niezwykle nowoczesna teoria!
Ciekawe czy ma podobne teorie na zajście? Może to też nie hormony? -
Yousee wrote:Padłam! Muszę ją znaleźć! Niezwykle nowoczesna teoria!
Ciekawe czy ma podobne teorie na zajście? Może to też nie hormony?
no i wiek ... do 25 rz powinno sie zachodzic
aleale prosba wstaw np zamiast w... FKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Zwei ale 30stka czego? Bo tej teori z kijkami i malym talerzem to chyba przed 30 kilowa nadwaga...
Morwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie wtedy pada teoria pysio nie przytulił w odpowiedni dzień, pysio ma fetysz golenia jej
no i wiek ... do 25 rz powinno sie zachodzic
aleale prosba wstaw np zamiast w... F -
lauda. wrote:No nie wiem własnie <drapie się po głowie>
Musiałabyś zapytać ekspertki co tam PISZO w internetach i gazetach -
Golący ptyśko z budowy <umiera ze śmiechu>
Ciekawe czy jemu teź jedzenie na mal talerzu serwujeMorwa, lauda. lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
lauda. wrote:Aleala, toć siedź dziewczyno jak chcesz.
Tylko upominamy lojalnie na początku, że jak zaczniesz skrobać o serduszkowaniu, pytać "czy się opłaca" itp. to honorowo dostaniesz laczkiem w dziób. Pasi?
U Nas mówi się Laćkiem <zniesmaczona> ;p
Aleala Schodzisław super, pamiętaj, że można dać też imię od potencjalnej daty porodu. Jako że u mnie Wersaliella trochę oklepana, będzie Ivanovna od imienia matki Putina, który urodził się 7 października. Toż termin u mnie późniejszy, ale postaram się celować <pewna siebie>lauda., aleala lubią tę wiadomość
-
Lauda właśnie przeczytałam , że najlepiej do 25 rż, więc właśnie tracę nadzieję <zasmucona>
Yousee gorący ptysio z budowy ją goli bo ma taki fetysz. Cholircia, że mój takowego nie ma bo mógłby mi nogi ogarnąć bo jakoś się nie chce :pAnia_84, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ma. Trzeba zajść w cionrze przed 30tką. Niestety dla mnie jest już za późno... <zrozpaczona>
Zwei, jak nie wypali wrześniowa zygota lub październikowy bolszewik to też już stracona jestem. Przygarnę kotów, nauczę sie robótek na drutach i będę z petem w zębach ochrzaniać dzieci sąsiadów!
Laczkiem/laćkiem czyli pantoflem?
EDIT: Morwa, nie wiem czy jej ptyśko gorący, ale faktycznie chłop golący też by mi się przydał z podobnych przesłanek jak TwojeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 21:39
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba