Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc laski!! Od kilku dni Was podczytuje i stwierdzam ze jestescie nie tylko super babeczki ale tez normlane kobiety! Troche meczy mnie panikowanie w pierwszym cyklu staran i "zlote rady" weteranek "3cs" w innym watku.. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie
Pozdrawiam! -
Jakbym tylko zaczeka tak gadac to wal i patrz czy rowno puchnie!
Wszak dlatego uciekam z innego watkulauda. lubi tę wiadomość
-
A jak od miejsca potencjalnego poczecia to w tym miesiacu jak nic Schodzisław!
Morwa, zwei_kresken, Emma80, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Witojcie Aleala! gwarantujemy luz w dupie i wymiociny czysto ciążowe nie tęczowe
Vukomyślałam o Tobie
dbaj o Was!
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ja czuję, że wrzesień to będzie obfitował w trolle i inne mundre...
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/krwawienie-implementacyjne,8212.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 20:42
-
lauda. wrote:Ja czuję, że wrzesień to będzie obfitował w trolle i inne mundre...
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/krwawienie-implementacyjne,8212.html"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
A daj spokoj dzisiaj zostalam okrzyknieta hejterką bo powiedzialam lasce ze po pierwszym cyklu staran nie ma sensu wydawac setek zlotych na wymyslne badania.. Ale w sumie to co ja tam wiem xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 20:47
-
aleala wrote:A jak od miejsca potencjalnego poczecia to w tym miesiacu jak nic Schodzisław!
Właśnie nie chwaliłam się wam w tą sobotę jadę z mężem po namioty na tydzień i na tym zadupiu mogę nie mieć zasięgu :plauda. lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:A daj spokoj dzisiaj zostalam okrzyknieta hejterką bo powiedzialam lasce ze po pierwszym cyklu staran nie ma sensu wydawac setek zlotych na wymyslne badania.. Ale w sumie to co ja tam wiem xd
I zatykaj się chusteczunią po serduszkowaniu na schodeczkach ze swoim Misiemaleala lubi tę wiadomość