Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Yousee wrote:Zwei, jak nie wypali wrześniowa zygota lub październikowy bolszewik to też już stracona jestem. Przygarnę kotów, nauczę sie robótek na drutach i będę z petem w zębach ochrzaniać dzieci sąsiadów!
Laczkiem/laćkiem czyli pantoflem?
EDIT: Morwa, nie wiem czy gorący, ale faktycznie chłop golący też by mi się przydał z podobnych przesłanek jak Twoje
U mnie papuciem -
Morwa wrote:Lauda właśnie przeczytałam , że najlepiej do 25 rż, więc właśnie tracę nadzieję <zasmucona>
Yousee gorący ptysio z budowy ją goli bo ma taki fetysz. Cholircia, że mój takowego nie ma bo mógłby mi nogi ogarnąć bo jakoś się nie chce :p
31 a zero dzieci i ta nadwaga.. z jedymnym kijem z jakim chodze to z tym miedzy nogami mego meza
ojjj fakt nie dane mi bedzie miec dzieci <zasmucona>Yousee, Morwa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Pytam się właśnie męża czy chciałbyś mnie ogolić i czy ma taki fetysz jak ptysio z budowy a mój mąż na to odpowiada tak. Ja robię wielkie oczy a on przynosi maszynkę do włosów i pyta się czy golimy na zero czy na zapałke hahah jeszcze nigdy tak się nie przeraziłam i nie naśmiałam jednocześnie.
Ania_84, Basik122, Maczek, Katarzyna87, Blondik, odrobinacheci, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Ania według tej teorii jesteś już skazana na bezdzietność
chyba czas dokonac nastepenj adopcji kotów -
Ania_84 wrote:to ja juz jestem stare pruchno
31 a zero dzieci i ta nadwaga.. z jedymnym kijem z jakim chodze to z tym miedzy nogami mego meza
ojjj fakt nie dane mi bedzie miec dzieci <zasmucona>Ania_84, Maczek, aleala, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:To gdzie ty za robienie dzieci się zabierasz? Zacznij robić beret na drutach :p <dobrze radzi>
i nie wiem jak to sie robi .. chyba czas isc po instrukcje do tesciowej
Basik122 wrote:A czy ona ma jakąś teorię na adopcję kociego potomstwa, warto by ją poznaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 21:50
-
Basik122 wrote:Ania możesz próbować może ci się uda a jak nie to przerób sobie datę w dowodzie
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie pytaj bo ja teraz się bojam zasnąć, że obudzę się łysy na głowie<przerażona> i grzebień będzie mi potrzebny aby na nim grać :p
Morwa lubi tę wiadomość
-
Ania ja pozyczę Ci swój dowód a ty wkleisz sobie tylko swoje zdjęcie.
Mam pytanie do wszystkich odnośnie kupy. Jak ruszyłam z nadprodukcją kupy to oznacza ,że organizm przygotowuje się do Alexis? Po Alexis już kupy nie wolno to może teraz chce wyrzucić nadmiar? Jak myślicie mam szansę na cionsze?Ania_84, Basik122, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ania ja pozyczę Ci swój dowód a ty wkleisz sobie tylko swoje zdjęcie.
Mam pytanie do wszystkich odnośnie kupy. Jak ruszyłam z nadprodukcją kupy to oznacza ,że organizm przygotowuje się do Alexis? Po Alexis już kupy nie wolno to może teraz chce wyrzucić nadmiar? Jak myślicie mam szansę na cionsze?jak juz ogarne moja maciczke
-
Morwa wrote:Właśnie pochwa to jama dla pytonga a macica dla fasola to co, ogródek?
-
Morwa wrote:Ania ja pozyczę Ci swój dowód a ty wkleisz sobie tylko swoje zdjęcie.
Mam pytanie do wszystkich odnośnie kupy. Jak ruszyłam z nadprodukcją kupy to oznacza ,że organizm przygotowuje się do Alexis? Po Alexis już kupy nie wolno to może teraz chce wyrzucić nadmiar? Jak myślicie mam szansę na cionsze?dobranoc laski, my bylismy na wiecsornych lodach w kafe z wifi i spadamy lulu
-
Vuko wrote:Morwa,kupa to juz oznaka cionszy, ja sram na calego
dobranoc laski, my bylismy na wiecsornych lodach w kafe z wifi i spadamy lulu
hahaha dobranoc Vuko :*:*