Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra,kciuki zaciśnięte za Nas wszyskie
Zauważyłyście, że my mamy takie kumulacje? Albo wieje nudą, albo wszustkie na hurra na badania, do gina i po pracę
Ja na betkę dopiero po pracy, może znowu poproszę na citoTo koło 19 może będzie.
Vesper lubi tę wiadomość
-
a tak w ogóle to poczułam się oszukana przez OF. myślałam, że sobie dodam teraz wykres do galerii i będę mogła się podetektorować cionszowo wpisując wszelkie urojone objawy przez 30dni za friko, może by mi obliczył cionszę.. a tu mi pisze, że dodałam za mało temperatur. łe? toż to nikt nie mówił, że muszą być temperatury żeby mieć za darmo wykrywacz cionsz..
będę musiała poszukać jej gdzieś indziej
a, właśnie - nowa cionsza, nowe nadziejea ja mam nową od dziś
Vesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Siedzę na adrenalinie. Nawet nie z powodu wyników, czy oczekiwania na telefon w sprawie pracy.
Z powodu... "muzyki" (?) Rozumiem, że są różne gusta i guściki, różnych rzeczy ludzie słuchają, ale ZA JAKIE GRZECHY ja muszę znać na pamięć cały aktualny repertuar disco polo?
I to się nawet nie namierzy takiego idioty, bo to nie w budynku. Gdzieś na osiedlu ktoś sobie pewnie otworzył okno i postawił głośniki na parapecie, po czym rozkręcił ją na pełną głośność, coby wszystkich mieszkańców uraczyć tymi jakże ambitnymi nutami.
Uszy mi więdną i mózg mnie boli
-
Basik122 wrote:AAAA no właśnie dziś środa
kciuki u rąk i u nóg zaciśnięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:07
Vesper, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pan Kupa, który nawiedza mnie praktycznie 4-6 razy dziennie od kiedy żrę tablety na przyswajanie żelaza + dieta lekko żelazna już mnie irytuje.
Przy wpierdzielaniu takich dawek żelaza jakie ja mam powinnam mieć Pana Kupę Maczo, a mam Pana Kupę ciecierecie, który ni kupy się nie trzyma.
Jako ciekawostka, po żelazie Pan Kupa jest Murzynkiem Bambo ;p
Gdzieś tam na jakimś wątku czytałam, że dziewczyny w ogóle nie wypowiadają słowa Kupa, Gówno, Sraka itp, tam jest "za przeproszeniem dwójeczka"Blondik, WiedźmaMaKota, Vesper, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny