Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:Ja miałam 10 takze nawet prog sugeruje ze owu byla:/ slaba bo slaba ale byla
-
hej, melduję, że zawłaszczyłam ridża, a wy zaciążajcie zgodnie z planem
wg mojej ginki ten cykl prawdopodobnie będzie bez owu, więc chociaż się nauczę wykres robić
gratki dla mamuś za piękne kilogramy na plusieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 12:36
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Tak jak u mnie. Ale jak zobaczylam 10 to miałam nadzieje ze jednak cos tam sie dzieje w stronę owu. A tu dupa. Nic się nie dzieje. I w sumie jestem zla ze dopiero teraz się za to biorę
. Sluchalam koleżanki: Wyluzuj przestan sie nakręcać. Rok nie ma co się badać i inne bzdury:/
-
myshka84 wrote:ale mi się nic nie chce dziś.........
taki leń.......
a tu robota czeka i terminy gonią. a ja mobilizacja w skali 1-10 jakoś tak ok. minus 20..
dobijcie mniemyshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:No a mialo byc tak pieknie.
Czemu tyle bab ma problemy z ta alexis?
Dzis jest czwartek czy piatek?
pewnie kiedyś z podręczników się dowiemy
wg mojego kalendarza dziś jest czwartekstaramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Seks w gumie to dla mnie trauma;).
saxatilia lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
Aleksis to jest jedna wielka niespodzianka, tak samo jak poziom proga (wyrzucany pulsacyjnie).
Wg paprotechnologa Zuu owu można liczyć od proga 20 (o ile mnie pamięć nie myli). Zwei ma zawsze pięknego, na poziomie 40-50, a takie kwiatki ma.
Majka się pojawiła jak miałam proga lekko ponad 16!zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:a ja mam traumę po tabsach, po każdych czułam się w łóżku jak zezwłok, szczególnie po tych, co "leczą"
-
Baronowa_83 wrote:Jakbyśmy mieli jechac na gumach to rozwód bo seksu by nie bylo wcale. Mój tez nie cierpistaramy się od września 2015