Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czysto teoretycznie nie powinno Cię ocierać, bo stanik nie powinien się przesuwać pod biustem. Powinien siedzieć na miejscu. Chociaż ja kiedyś kupiłam za ciasny i mi się wgryzał
Mam bliznę... Ale nie było to otarcie na pewno
W radiu dziś mówili, że w całym moim województwie nie można dostać Clexane... Nosz kurde, mam znowu poronić, jak już zajdę?
-
Zwei ktore wojewodztwo? Moze u ktorejs z nas jest? Wtedy wyslesz recepte a odesle Ci sie lek?
-
Blondik, przymierz sobie dla sportu kiedyś w HM 80D. To będzie ta sama głębokość miseczki co 85C, a będzie lepiej trzymał pod bustem. Mierzy się obwód pod biustem, odejmuje 5cm i szuka w tabeli najbliższy obwód.
Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam 85
nawet dla pewności właśnie zmierzyłam, ja jestem z tych szerokoklaciastych i barczystych. biodra tez mam szerokie
a staniki uwieraja mnie pod biustem, bo przy siedzeniu sie garbie i mi sie to wbija w brzuchol
sprobuje wbic się w D,najwyzej dwa cycki wlożę do jednej miseczki.
staniki do szpitala kupię za 2 tyg, moze mi jeszcze cos poza tyłkiem i bzruchem urośnie
znalazlam piekna sukienkę na zalando,ale niestety jest tylko rozmiar S
https://www.zalando.pl/mama-licious-sukienka-letnia-nine-iron-m6429f02i-q11.html
kurde beleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:28
-
aleala wrote:Zwei ktore wojewodztwo? Moze u ktorejs z nas jest? Wtedy wyslesz recepte a odesle Ci sie lek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:23
-
Blondik wrote:mam 85
nawet dla pewności właśnie zmierzyłam, ja jestem z tych szerokoklaciastych i barczystych. biodra tez mam szerokie
I tak jak Ci pisałam, miseczka w tych dwóch rozmiarach będzie taka sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:24
Blondik lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Zwei.. Aptekawaw.pl tam sprawdz
Będę musiała zamawiać u nas w aptekach, tylko nie wiem ile się czeka, muszę podzwonić.
-
myshka84 wrote:a recepty masz? na ile opakowań? mogę próbować coś załatwić, nie obiecuję. w tej chwili w naszych wszystkich aptekach mamy niecałe 4 opakowania, bardzo ciężko to zdobyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:42
-
Uwaga uwaga!!!
Malz moj odebral moja nowa chabete z dzisiaj.. I tym samym ostatecznie oficjalnie i bez resztek zegnamy schodzislawa. Beta 4,11
Kur*wa... A gdyby tak wypierdzielic przecinek..
P.S. Bozia czuwa nad porządkiem!
Sorry Ala, ale nudne to moderowanie. Nic się nie dzieje, dłużyzna
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:41
-
aleala wrote:Uwaga uwaga!!!
Malz moj odebral moja nowa chabete z dzisiaj.. I tym samym ostatecznie oficjalnie i bez resztek zegnamy schodzislawa. Beta 4,11
Kurwa... A gdyby tak wypierdzielic przecinek..
To teraz od nowa, jak raz zaskoczyło, to i drugi kicnieVesper lubi tę wiadomość
-
o nie nie
problem nie jest w tym żeby doszło z hurtowni, tylko w tym że w hurtowniach nie ma go wcale, a u producenta tylko czasami da się zamówić i to tylko po parę opakowań. więc jeśli nie uda Ci się znaleźć apteki, która ma "chody" i dostaje od producenta, to możesz czekać nie 4 dni, a 4 miesiące i dalej nic może nie być.
jeśli masz możliwość zdobyć u siebie to na pewno łatwiej. ale jeśli będzie problem, to pytaj, a nuż akurat będziemy mieć
a jakby były naprawdę duże problemy, spróbuj zapytać lekarza, czy nie możesz brać fraxiparine - z tym nie mamy problemów z zamówieniem jakiejkolwiek dawki. ale ponoć Clexane jest troszkę lepsze..
tak czy inaczej, mam nadzieję że zdobędziesz to co potrzebujesz bez problemu
Flp 4,6-7