Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo ja mam teraz 70e/f ale wiadomo to od babeczki braffiterki normalnie to takie standardowe 75B
Ale takich to juz od lat nie kupowalam...
Ciekawe jak bedzie dalej, bo brzuch rosnie powolutku, waga spada (juz 7kg), cycki maleja wraz z reszta ciala wiec zobaczymy -
aleala wrote:Kochana ja najwiecej wydalam 410 ;p
ło boziu... Chciałabym mieć tyle pieniędzy do wydawania na staniki!Toż to prawie mój miesięczny czynsz!
Kacha, w tym salonie w Kato mają pełen przegląd rozmiarów i jeszcze pomagają dobrze dobraćI są śliczne i solidne
Szarpnęłam się na dwa, na zmianę noszę i piorę (bo pozostałe staniki poszły do śmietnika, jak zaczełam nosić dobrze dobrane) gdzieś od roku i ciągle są ok.
Muszę się dorobić trochę pieniędzy i kupić sobie trzeci...
-
Ja mam maly, ale nosze 65 e albo f i tez nigdzie nie ma:/. Esoticu poluje jak robią normalne ceny.
Kupiłam sobie rurki z hm i pewnie niedługo je do szafy schowam. Maz we mnie wierzy bo stwierdził ze sie przydadzą w przyszlym roku.
W ogole jak powiedziała wczoraj to pierwsze pytanie: Kiedy rodzę. Zabawne podejscie, żadnego ale, ze cos może nie pójść tak jak powinno;)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:A co do brafiterek, to nie jestem fanką. Jakoś obca baba macająca mnie po moich walorach i to w celach czysto komercyjnych mnie nie przekonuje
Moze ma jakis fetysz?
ja do niej chodze i sprawdzam a kupuje gdzie indziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam g60. Niestety tylko angielska rozmiarowka mi lezy tak ze nie podraznia blizny po operacji. Ale mam ze 4 takie staniki juz kilka lat i absolutnie nic sie z nimi nie dzieje.. Ten najdrozszy to byl slubny moj
-
lauda. wrote:A co do brafiterek, to nie jestem fanką. Jakoś obca baba macająca mnie po moich walorach i to w celach czysto komercyjnych mnie nie przekonuje
W tym salonie za darmoPoza tym nie macają. Tłumaczą, jaki fason pasuje i dlaczego, poprawiają ramiączka, dopasowują idealnie obwód i miseczkę oraz pokazują, jak cyca należy prawidłowo w cyckonoszu ułożyć - ale bez macania, samej się to robi
Też nie byłam przekonana, dopóki pierwszy raz się nie przeszłam i zrozumiałam, co znaczy wygodny stanikciri22, aleala, Vesper lubią tę wiadomość
-
Nadal pozostaję niewzruszona w tej kwestii. Może gdyby to był brafiter... ??
A tak swoją drogą, to czy wykluczenie mężczyzn z tego zawodu nie jest dyskryminacją, która w normalnym kraju. np. USA skutkowałaby mega odszkodowaniem?Vesper lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Nadal pozostaję niewzruszona w tej kwestii. Może gdyby to był brafiter... ??
A tak swoją drogą, to czy wykluczenie mężczyzn z tego zawodu nie jest dyskryminacją, która w normalnym kraju. np. USA skutkowałaby mega odszkodowaniem?
Sądzę, że zapewne znalazłabyś w większym mieście jakiś ekstrawagancki salon z brafitterem-gejem. Sa przecież tacy panowie, pracujący w modzie/fryzjerstwie, itd. Ale w tej sytuacji jednak wolę kobitkę
-
Ja kupuję co kilka lat 4 staniki z brytyjskiej LaSenzy, żeby koszt przesyłki ładnie się rozłożył
Zawsze na mnie pasują, a mój ulubiony krój zawsze robi mi idealnie okrągłe cycki. Kupuję jak mają wyprzedaże. Piorę w pralce, gdybym prała ręcznie, to pewnie nadal wyglądałyby na nowe, a tak mam całą szufladę zajebistych staników, z czego 4 są wyjściowe, a reszta ma delikatne zamechacenia WEWNĄTRZ miseczek
Polecam.
Aha- LaSenza, która była dostępna w Polsce, to odłam kanadyski, brytyjska to zupełbie inna bajka.ciri22, Vesper lubią tę wiadomość
-
Aaaa! Własnie kolezanka, z którą się nie widziałam od kilku lat, zagadała do mnie w internetach i zapytała, co u mnie słychac i czy już planujemy jakies dzieciaczki. Bezczelnie odpowiedziałam na pierwszą częśc pytania, całkowicie ignorujac drugą, ale blee
Ludzie nie zdają sobie sprawy z niestosowności takiego pytania.
Muszę iść na ciuchy. I kupić sobie buty na ten sezon, bo nie mam. Mam na to dzisiaj czas. Tak bardzo mi się nie chceee... Nie cierpię kupowac ciuchów, a butów to już w ogóle nienawidzę.
Drogie Bravo, czy ja na pewno jestem kobietą?
-
Maczek wrote:Sądzę, że zapewne znalazłabyś w większym mieście jakiś ekstrawagancki salon z brafitterem-gejem. Sa przecież tacy panowie, pracujący w modzie/fryzjerstwie, itd. Ale w tej sytuacji jednak wolę kobitkę
No, ale skoro chodzimy do ginów - facetów, to chyba takiego brafittera nie powinnyśmy się krępować.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
o matko, jakie wy macie wielkie cycki, aj teraz ledwo co mam C
czym ja wykarmię to moje dziecię
ja mam stanik do karmienia z HM i jets bardzo fajny, nosze go teraz juz :0 a tak to po domu smigam w sportowych, przy moim rozmiarze się sprawdzają
liczyłam, ze bardziej podrosną
a ja musze kupic ta cholerna sukienke na wesele i nic nie umiem znaleźćtzn. w normalnej cenie znaleźć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:41
-
Ja kiedys nosilam 75 b. Potem poczytalam i sie okazalo ze mam e ale 65;). A mam standardowy biust;)
-
Chciałabym mieć C ;/ Chujowo jest mieć takie duże cycki. na WF zawsze bieganie było problemem, spanie na brzuchu. Po ciąży mam zamiar zejść do 60kg, będę się Wam spowiadała z moich sukcesów i porażek, przez co mam nadzieję, będzie mi głupio oszukiwać ;p
Mniejsza waga, mam nadzieję, mniejsze cycki!
Zuu ja też nie cierpię zakupów! Znaczy lubię iść do Biedry, szybkie zakupy, wybór sera, szynki z szynki a nie momu i tyle.
Własnie idę w poszukiwaniu torebki, bo w sobotę będę "imprezować" na weselu ;p -
Ja chodziłam w 80B i od biedy się mieszczę, ale wiadomo- tył idzie do góry, biust wisi na ramiączkach zamiast opierać się na obwodzie stanika i miseczkch, buły wychodzą. Jak patrzę na Twoje zdjęcia Blondik, to nie wierzę, że masz jakiekolwiek C
Nie ma czegoś takiego jak C. Jest np. 60C i 8OC i każda z tych miseczek jest inna
Po dokładnym zmierzeniu i wizytcie w profesionalnym sklepie mam w zależności od marki- 75E/F lub 70F. Cyc nie wisi na ramiączkach, nie wyskakuje z miseczek, wygląda idealnie w obcisłym t-shircie. Nie mam dużego biustu.
Miseczka F jest dla biustów kobiet, u których różnica między obwodem biustu a obwodem pod biustem to jakieś 20-24 cm w zależności od marki. Moje koleżanki dają mi właśnie to magiczne C, nie wierzą, że noszę namioty FWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:08
Maczek, saxatilia, Vesper lubią tę wiadomość
-
85C
obecnie
, choć w niektórych stanikach sprzed ciązy też mi wygodnie, ale obecnie wolę sportowe, bo mniej się wnich cycki pocą
a te z hm mama są tak jakoś inaczej wyprofilowane pod biustem, w sensie ten kształt i szew i mnie nie drażnią ocieraniem się o brzuch
ej, no naprawdę mi urosły trochę Zweito juz nie sa mandarynki, bardziej pomarańczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:10
Vesper lubi tę wiadomość