WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 czyzbys skorzystala z linku ktory podrzucilam? :D czy sama o tym sklepie wiedzialas?

A i daj znac jak sie nosi te staniki to tez moze sobie zamowie jak juz cycki mi urosna :D bo jestem ciekawa jak te karmniki sie nosi te LADNE a nie bawelniane :)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik mam nadzieję, że jednak nie. Wolałabym żeby jednak obiad mi zaszkodził.
    Młoda ma być donoszona, rozwinięta itp.

Basik mam Wam zdjęcia cycków wysyłać? :)

Blondik, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie donoszona, takie skurcze BH już od 22 tyg niby można mieć więc luzik. mnie już też raz tak złapało :)

idę ogarnąć chatę :)

Katarzyna, wysyłaj, wysyłaj :) hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:47

Vesper lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik czytam, że skurcze BH to skurcz, spokój, skurcz, spokój, a u mnie była 2:40 jak obudził mnie skurcz i nie puścił do "po" 4:00, potem nie patrzałam na zegarek.

Zrobię focię i na godzinkę czy dwie udostepnie Wam moje cycochy ;D Chyba będę musiała ustawić na fotosiku "tylko dla dorosłych" :D

Basik122 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Katarzyna87 czyzbys skorzystala z linku ktory podrzucilam? :D czy sama o tym sklepie wiedzialas?

A i daj znac jak sie nosi te staniki to tez moze sobie zamowie jak juz cycki mi urosna :D bo jestem ciekawa jak te karmniki sie nosi te LADNE a nie bawelniane :)

Ciri, ja nigdy tam nie kupowałam, ale pamiętam, że czytałam o tym sklepie internetowym już dawno temu w czasopiśmie "Jestem", niedługo po tym jak go założyli. :)
    Jakoś nie potrafię się przekonać do kupowania ubrań, a w szczególności staników przez Internet. Przecież to bardzo trudno dopasować. Są różne fasony, rozstaw i kształt piersi, nie mówiąc już o rozmiarówce.

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tu wrzucalam jakis czas temu ich link :) Kurde ja kupuje od nich od lat, bo u brafiterki mega drogo wychodzi a oni tak jak pisze Kasia Trzymaja rozmiarowej i zawsze trafiam dobrze :D i moja mama tam kupuje i moja siostra, gorsety, staniki, majtki. WSZYSTKO! :D

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Blondik mam nadzieję, że jednak nie. Wolałabym żeby jednak obiad mi zaszkodził.
    Młoda ma być donoszona, rozwinięta itp.

Basik mam Wam zdjęcia cycków wysyłać? :)
    Tak Tak żądam zdjęcia cycków!!! A na serio to tylko cycko noszy albo linka do modelu to se oblukam :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ja tu wrzucalam jakis czas temu ich link :) Kurde ja kupuje od nich od lat, bo u brafiterki mega drogo wychodzi a oni tak jak pisze Kasia Trzymaja rozmiarowej i zawsze trafiam dobrze :D i moja mama tam kupuje i moja siostra, gorsety, staniki, majtki. WSZYSTKO! :D
    Ja sobie stronkę zapisałam i mam zamiar skorzystać bo już ofertę przeglądnełam ale dopiero w październiku bo póki co moje cycochy wiele nie urosły i mogę nosić jeszcze normalne :-) Ale ceny mają fajne tak jak i asortyment, podoba mi się :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik jeszcze ja jestem w podobnym terminie ;)

Vesper, Basik122 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie ciesze ze komus moze sie przydac :D

To fajnie slyszec ze nie tylko mi cycki nie rosna :P dziewczyny na innych watkach to ze cycki to pierwsza rzecz ktora dala znac o sobie w ciazy, duze pelne bolace, mnie do tej pory moze dwa razy sutek bolal a cycki jak male tak male :D A nawet gorzej bo mniejsze bo od poczatku ciazy jakies 7kg mniej mam :P

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ciri, skorzystałam z Twojego linku. Kiedyś czytałam o tym sklepie, ale teraz tego w necie jest tyle, że ciężko się połapać.

Cenię, że jeśli jest napisane (pod biustem 100) to stanik jest przystosowany do tej rozmiarówki, a nie innej. Normalnie miałam staniki z miseczką E (licząc 80 pod biustem). W tym sklepie wyszło mi F - próbuję, co mi szkodzi. Rzeczywiście F jest super!

ciri22 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to sie ciesze :)
    Bo mowie ja jestem zadowolona i wierna mu od kilku ladnych lat :) na pewno z 6 juz bedzie :) A ceny sa tak zroznicowane ze kazda cos dla siebie znajdzie

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To sie ciesze ze komus moze sie przydac :D

To fajnie slyszec ze nie tylko mi cycki nie rosna :P dziewczyny na innych watkach to ze cycki to pierwsza rzecz ktora dala znac o sobie w ciazy, duze pelne bolace, mnie do tej pory moze dwa razy sutek bolal a cycki jak male tak male :D A nawet gorzej bo mniejsze bo od poczatku ciazy jakies 7kg mniej mam :P

Miałaś nadwagę, a teraz w ciąży zaczęłaś bardziej dbać o odżywianie i od razu takie efekty?
    :)
    Z tego co słyszałam, ginekolodzy "drżą" o każdy spadek wagi. ;)

Starania od 09.2011r.
    14 c.s.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam wysłać moje cycki, ale kabel mi coś nie działa ;/

Wysyłam linki do tych biustonoszy, które kupiłam. Krystyna na żywo duuużo ładniejsza :)

https://www.intymna.pl/p1,1,0,62795,,krystyna-biustonosz-semi-soft-1577
    https://www.intymna.pl/p1,1,0,61683,,uma-biustonosz-usztywniany

Vesper, Morwa, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma80 wrote:
    Miałaś nadwagę, a teraz w ciąży zaczęłaś bardziej dbać o odżywianie i od razu takie efekty?
    :)
    Z tego co słyszałam, ginekolodzy "drżą" o każdy spadek wagi. ;)
    Wlasnie nie dbam o odzywianie :P jem na co mam ochote bo jak na cos nie mam to albo tego nie zjem albo od razu zwymiotuje, ale problem w tym ze mialam ochote na malo a potem sie zaczely wymioty (regularne i codzienne w 12-14 tygodniu) ale nie jakies upierdliwe... ale chudlam, lekarz powiedzial ze nie ma problemu bo lepiej zebym schudla teraz z nadwagi bo jest szansa ze nie przytyje duzo i latwiej mi bedzie urodzic, najwazniejsze zeby wymiki morfologi i moczu byly dobre, a ja zawsze mam idealne. Wiec nic nie mowi. Ostatnio nawet jak powiedzialam ze wrocil apetyt to powiezial ze mam sie nie objadac i jest malutko bo to dla mnie nie dobre w tej chwili zebym zaczela jesc "normalnie"

• Vesper Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, saxa, posyłam ciepłemyśli!

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma ja na ostatniej wizycie miałam +3kg i lekarz wogóle się tym nie przejął :-) po ciuchach wiem że dupęcja mi zmalała a tylko brzuch rośnie :-) W ciąży z pierworodnym przytyłam 10kg ale w biodrach przybyło mi raptem 3cm a cała reszta to cycki i brzuch bo przy Maksie miałam ogromny ;-) A i on ważył ponad 4kg. Moja waga z przed ciąży nie była idealna bo troszkę zbędnych kg było więc dziecko ma z czego ciągnąć jak mi to gin wytłumaczył :-)

ciri22, Emma80 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to moje wyssalo co trzeba :P
    Przed ciaza chcialam schudnac cos tam robilam w tym kierunku, czeste i male i zdrowe posilki, do tego basen i rower i nic, darowalam sobie i zaszlam w ciaze, i poza brzuchem ktory teraz odstaje a wczesniej mimo nadwagi byl plaski to wszystko schudlo tak ze sie sobie bardzo podobam :)

Vesper, Emma80 lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to moje wyssalo co trzeba :P
    Przed ciaza chcialam schudnac cos tam robilam w tym kierunku, czeste i male i zdrowe posilki, do tego basen i rower i nic, darowalam sobie i zaszlam w ciaze, i poza brzuchem ktory teraz odstaje a wczesniej mimo nadwagi byl plaski to wszystko schudlo tak ze sie sobie bardzo podobam :)
    Ja mam znajomą która schudła 11kg bo ciągle wymiotowała ale idealnej figury nie miała więc dziecko i tak wyciągneło co trzeba :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie nie dbam o odzywianie :P jem na co mam ochote bo jak na cos nie mam to albo tego nie zjem albo od razu zwymiotuje, ale problem w tym ze mialam ochote na malo a potem sie zaczely wymioty (regularne i codzienne w 12-14 tygodniu) ale nie jakies upierdliwe... ale chudlam, lekarz powiedzial ze nie ma problemu bo lepiej zebym schudla teraz z nadwagi bo jest szansa ze nie przytyje duzo i latwiej mi bedzie urodzic, najwazniejsze zeby wymiki morfologi i moczu byly dobre, a ja zawsze mam idealne. Wiec nic nie mowi. Ostatnio nawet jak powiedzialam ze wrocil apetyt to powiezial ze mam sie nie objadac i jest malutko bo to dla mnie nie dobre w tej chwili zebym zaczela jesc "normalnie"

To fasol zafundował Ci darmową kurację odchudzającą. ;) Grzeczny fasol, już dba o mamusię, żeby była zadowolona. :D

Starania od 09.2011r.
    14 c.s.
‹‹ 982 983 984 985 986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ