Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 czyzbys skorzystala z linku ktory podrzucilam?
czy sama o tym sklepie wiedzialas?
A i daj znac jak sie nosi te staniki to tez moze sobie zamowie jak juz cycki mi urosnabo jestem ciekawa jak te karmniki sie nosi te LADNE a nie bawelniane
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
będzie donoszona, takie skurcze BH już od 22 tyg niby można mieć więc luzik. mnie już też raz tak złapało
idę ogarnąć chatę
Katarzyna, wysyłaj, wysyłajhehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:47
Vesper lubi tę wiadomość
-
Blondik czytam, że skurcze BH to skurcz, spokój, skurcz, spokój, a u mnie była 2:40 jak obudził mnie skurcz i nie puścił do "po" 4:00, potem nie patrzałam na zegarek.
Zrobię focię i na godzinkę czy dwie udostepnie Wam moje cycochyChyba będę musiała ustawić na fotosiku "tylko dla dorosłych"
Basik122 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Katarzyna87 czyzbys skorzystala z linku ktory podrzucilam?
czy sama o tym sklepie wiedzialas?
A i daj znac jak sie nosi te staniki to tez moze sobie zamowie jak juz cycki mi urosnabo jestem ciekawa jak te karmniki sie nosi te LADNE a nie bawelniane
Ciri, ja nigdy tam nie kupowałam, ale pamiętam, że czytałam o tym sklepie internetowym już dawno temu w czasopiśmie "Jestem", niedługo po tym jak go założyli.
Jakoś nie potrafię się przekonać do kupowania ubrań, a w szczególności staników przez Internet. Przecież to bardzo trudno dopasować. Są różne fasony, rozstaw i kształt piersi, nie mówiąc już o rozmiarówce.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyNoo ja tu wrzucalam jakis czas temu ich link
Kurde ja kupuje od nich od lat, bo u brafiterki mega drogo wychodzi a oni tak jak pisze Kasia Trzymaja rozmiarowej i zawsze trafiam dobrze
i moja mama tam kupuje i moja siostra, gorsety, staniki, majtki. WSZYSTKO!
-
Katarzyna87 wrote:Blondik mam nadzieję, że jednak nie. Wolałabym żeby jednak obiad mi zaszkodził.
Młoda ma być donoszona, rozwinięta itp.
Basik mam Wam zdjęcia cycków wysyłać? -
ciri22 wrote:Noo ja tu wrzucalam jakis czas temu ich link
Kurde ja kupuje od nich od lat, bo u brafiterki mega drogo wychodzi a oni tak jak pisze Kasia Trzymaja rozmiarowej i zawsze trafiam dobrze
i moja mama tam kupuje i moja siostra, gorsety, staniki, majtki. WSZYSTKO!
Ale ceny mają fajne tak jak i asortyment, podoba mi się
-
nick nieaktualnyTo sie ciesze ze komus moze sie przydac
To fajnie slyszec ze nie tylko mi cycki nie rosnadziewczyny na innych watkach to ze cycki to pierwsza rzecz ktora dala znac o sobie w ciazy, duze pelne bolace, mnie do tej pory moze dwa razy sutek bolal a cycki jak male tak male
A nawet gorzej bo mniejsze bo od poczatku ciazy jakies 7kg mniej mam
-
Tak Ciri, skorzystałam z Twojego linku. Kiedyś czytałam o tym sklepie, ale teraz tego w necie jest tyle, że ciężko się połapać.
Cenię, że jeśli jest napisane (pod biustem 100) to stanik jest przystosowany do tej rozmiarówki, a nie innej. Normalnie miałam staniki z miseczką E (licząc 80 pod biustem). W tym sklepie wyszło mi F - próbuję, co mi szkodzi. Rzeczywiście F jest super!ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To sie ciesze ze komus moze sie przydac
To fajnie slyszec ze nie tylko mi cycki nie rosnadziewczyny na innych watkach to ze cycki to pierwsza rzecz ktora dala znac o sobie w ciazy, duze pelne bolace, mnie do tej pory moze dwa razy sutek bolal a cycki jak male tak male
A nawet gorzej bo mniejsze bo od poczatku ciazy jakies 7kg mniej mam
Miałaś nadwagę, a teraz w ciąży zaczęłaś bardziej dbać o odżywianie i od razu takie efekty?
Z tego co słyszałam, ginekolodzy "drżą" o każdy spadek wagi.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Chciałam Wam wysłać moje cycki, ale kabel mi coś nie działa ;/
Wysyłam linki do tych biustonoszy, które kupiłam. Krystyna na żywo duuużo ładniejsza
https://www.intymna.pl/p1,1,0,62795,,krystyna-biustonosz-semi-soft-1577
https://www.intymna.pl/p1,1,0,61683,,uma-biustonosz-usztywnianyVesper, Morwa, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmma80 wrote:Miałaś nadwagę, a teraz w ciąży zaczęłaś bardziej dbać o odżywianie i od razu takie efekty?
Z tego co słyszałam, ginekolodzy "drżą" o każdy spadek wagi.jem na co mam ochote bo jak na cos nie mam to albo tego nie zjem albo od razu zwymiotuje, ale problem w tym ze mialam ochote na malo a potem sie zaczely wymioty (regularne i codzienne w 12-14 tygodniu) ale nie jakies upierdliwe... ale chudlam, lekarz powiedzial ze nie ma problemu bo lepiej zebym schudla teraz z nadwagi bo jest szansa ze nie przytyje duzo i latwiej mi bedzie urodzic, najwazniejsze zeby wymiki morfologi i moczu byly dobre, a ja zawsze mam idealne. Wiec nic nie mowi. Ostatnio nawet jak powiedzialam ze wrocil apetyt to powiezial ze mam sie nie objadac i jest malutko bo to dla mnie nie dobre w tej chwili zebym zaczela jesc "normalnie"
-
Emma ja na ostatniej wizycie miałam +3kg i lekarz wogóle się tym nie przejął
po ciuchach wiem że dupęcja mi zmalała a tylko brzuch rośnie
W ciąży z pierworodnym przytyłam 10kg ale w biodrach przybyło mi raptem 3cm a cała reszta to cycki i brzuch bo przy Maksie miałam ogromny
A i on ważył ponad 4kg. Moja waga z przed ciąży nie była idealna bo troszkę zbędnych kg było więc dziecko ma z czego ciągnąć jak mi to gin wytłumaczył
ciri22, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo to moje wyssalo co trzeba
Przed ciaza chcialam schudnac cos tam robilam w tym kierunku, czeste i male i zdrowe posilki, do tego basen i rower i nic, darowalam sobie i zaszlam w ciaze, i poza brzuchem ktory teraz odstaje a wczesniej mimo nadwagi byl plaski to wszystko schudlo tak ze sie sobie bardzo podobamVesper, Emma80 lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Noo to moje wyssalo co trzeba
Przed ciaza chcialam schudnac cos tam robilam w tym kierunku, czeste i male i zdrowe posilki, do tego basen i rower i nic, darowalam sobie i zaszlam w ciaze, i poza brzuchem ktory teraz odstaje a wczesniej mimo nadwagi byl plaski to wszystko schudlo tak ze sie sobie bardzo podobam -
ciri22 wrote:Wlasnie nie dbam o odzywianie
jem na co mam ochote bo jak na cos nie mam to albo tego nie zjem albo od razu zwymiotuje, ale problem w tym ze mialam ochote na malo a potem sie zaczely wymioty (regularne i codzienne w 12-14 tygodniu) ale nie jakies upierdliwe... ale chudlam, lekarz powiedzial ze nie ma problemu bo lepiej zebym schudla teraz z nadwagi bo jest szansa ze nie przytyje duzo i latwiej mi bedzie urodzic, najwazniejsze zeby wymiki morfologi i moczu byly dobre, a ja zawsze mam idealne. Wiec nic nie mowi. Ostatnio nawet jak powiedzialam ze wrocil apetyt to powiezial ze mam sie nie objadac i jest malutko bo to dla mnie nie dobre w tej chwili zebym zaczela jesc "normalnie"
To fasol zafundował Ci darmową kurację odchudzającą.Grzeczny fasol, już dba o mamusię, żeby była zadowolona.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...