X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 czyzbys skorzystala z linku ktory podrzucilam? :D czy sama o tym sklepie wiedzialas?

A i daj znac jak sie nosi te staniki to tez moze sobie zamowie jak juz cycki mi urosna :D bo jestem ciekawa jak te karmniki sie nosi te LADNE a nie bawelniane :)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik mam nadzieję, że jednak nie. Wolałabym żeby jednak obiad mi zaszkodził.
    Młoda ma być donoszona, rozwinięta itp.

Basik mam Wam zdjęcia cycków wysyłać? :)

Blondik, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie donoszona, takie skurcze BH już od 22 tyg niby można mieć więc luzik. mnie już też raz tak złapało :)

idę ogarnąć chatę :)

Katarzyna, wysyłaj, wysyłaj :) hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:47

Vesper lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik czytam, że skurcze BH to skurcz, spokój, skurcz, spokój, a u mnie była 2:40 jak obudził mnie skurcz i nie puścił do "po" 4:00, potem nie patrzałam na zegarek.

Zrobię focię i na godzinkę czy dwie udostepnie Wam moje cycochy ;D Chyba będę musiała ustawić na fotosiku "tylko dla dorosłych" :D

Basik122 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Katarzyna87 czyzbys skorzystala z linku ktory podrzucilam? :D czy sama o tym sklepie wiedzialas?

A i daj znac jak sie nosi te staniki to tez moze sobie zamowie jak juz cycki mi urosna :D bo jestem ciekawa jak te karmniki sie nosi te LADNE a nie bawelniane :)

Ciri, ja nigdy tam nie kupowałam, ale pamiętam, że czytałam o tym sklepie internetowym już dawno temu w czasopiśmie "Jestem", niedługo po tym jak go założyli. :)
    Jakoś nie potrafię się przekonać do kupowania ubrań, a w szczególności staników przez Internet. Przecież to bardzo trudno dopasować. Są różne fasony, rozstaw i kształt piersi, nie mówiąc już o rozmiarówce.

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tu wrzucalam jakis czas temu ich link :) Kurde ja kupuje od nich od lat, bo u brafiterki mega drogo wychodzi a oni tak jak pisze Kasia Trzymaja rozmiarowej i zawsze trafiam dobrze :D i moja mama tam kupuje i moja siostra, gorsety, staniki, majtki. WSZYSTKO! :D

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Blondik mam nadzieję, że jednak nie. Wolałabym żeby jednak obiad mi zaszkodził.
    Młoda ma być donoszona, rozwinięta itp.

Basik mam Wam zdjęcia cycków wysyłać? :)
    Tak Tak żądam zdjęcia cycków!!! A na serio to tylko cycko noszy albo linka do modelu to se oblukam :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ja tu wrzucalam jakis czas temu ich link :) Kurde ja kupuje od nich od lat, bo u brafiterki mega drogo wychodzi a oni tak jak pisze Kasia Trzymaja rozmiarowej i zawsze trafiam dobrze :D i moja mama tam kupuje i moja siostra, gorsety, staniki, majtki. WSZYSTKO! :D
    Ja sobie stronkę zapisałam i mam zamiar skorzystać bo już ofertę przeglądnełam ale dopiero w październiku bo póki co moje cycochy wiele nie urosły i mogę nosić jeszcze normalne :-) Ale ceny mają fajne tak jak i asortyment, podoba mi się :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik jeszcze ja jestem w podobnym terminie ;)

Vesper, Basik122 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie ciesze ze komus moze sie przydac :D

To fajnie slyszec ze nie tylko mi cycki nie rosna :P dziewczyny na innych watkach to ze cycki to pierwsza rzecz ktora dala znac o sobie w ciazy, duze pelne bolace, mnie do tej pory moze dwa razy sutek bolal a cycki jak male tak male :D A nawet gorzej bo mniejsze bo od poczatku ciazy jakies 7kg mniej mam :P

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ciri, skorzystałam z Twojego linku. Kiedyś czytałam o tym sklepie, ale teraz tego w necie jest tyle, że ciężko się połapać.

Cenię, że jeśli jest napisane (pod biustem 100) to stanik jest przystosowany do tej rozmiarówki, a nie innej. Normalnie miałam staniki z miseczką E (licząc 80 pod biustem). W tym sklepie wyszło mi F - próbuję, co mi szkodzi. Rzeczywiście F jest super!

ciri22 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to sie ciesze :)
    Bo mowie ja jestem zadowolona i wierna mu od kilku ladnych lat :) na pewno z 6 juz bedzie :) A ceny sa tak zroznicowane ze kazda cos dla siebie znajdzie

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To sie ciesze ze komus moze sie przydac :D

To fajnie slyszec ze nie tylko mi cycki nie rosna :P dziewczyny na innych watkach to ze cycki to pierwsza rzecz ktora dala znac o sobie w ciazy, duze pelne bolace, mnie do tej pory moze dwa razy sutek bolal a cycki jak male tak male :D A nawet gorzej bo mniejsze bo od poczatku ciazy jakies 7kg mniej mam :P

Miałaś nadwagę, a teraz w ciąży zaczęłaś bardziej dbać o odżywianie i od razu takie efekty?
    :)
    Z tego co słyszałam, ginekolodzy "drżą" o każdy spadek wagi. ;)

Starania od 09.2011r.
    14 c.s.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam wysłać moje cycki, ale kabel mi coś nie działa ;/

Wysyłam linki do tych biustonoszy, które kupiłam. Krystyna na żywo duuużo ładniejsza :)

https://www.intymna.pl/p1,1,0,62795,,krystyna-biustonosz-semi-soft-1577
    https://www.intymna.pl/p1,1,0,61683,,uma-biustonosz-usztywniany

Vesper, Morwa, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma80 wrote:
    Miałaś nadwagę, a teraz w ciąży zaczęłaś bardziej dbać o odżywianie i od razu takie efekty?
    :)
    Z tego co słyszałam, ginekolodzy "drżą" o każdy spadek wagi. ;)
    Wlasnie nie dbam o odzywianie :P jem na co mam ochote bo jak na cos nie mam to albo tego nie zjem albo od razu zwymiotuje, ale problem w tym ze mialam ochote na malo a potem sie zaczely wymioty (regularne i codzienne w 12-14 tygodniu) ale nie jakies upierdliwe... ale chudlam, lekarz powiedzial ze nie ma problemu bo lepiej zebym schudla teraz z nadwagi bo jest szansa ze nie przytyje duzo i latwiej mi bedzie urodzic, najwazniejsze zeby wymiki morfologi i moczu byly dobre, a ja zawsze mam idealne. Wiec nic nie mowi. Ostatnio nawet jak powiedzialam ze wrocil apetyt to powiezial ze mam sie nie objadac i jest malutko bo to dla mnie nie dobre w tej chwili zebym zaczela jesc "normalnie"

• Vesper Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, saxa, posyłam ciepłemyśli!

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma ja na ostatniej wizycie miałam +3kg i lekarz wogóle się tym nie przejął :-) po ciuchach wiem że dupęcja mi zmalała a tylko brzuch rośnie :-) W ciąży z pierworodnym przytyłam 10kg ale w biodrach przybyło mi raptem 3cm a cała reszta to cycki i brzuch bo przy Maksie miałam ogromny ;-) A i on ważył ponad 4kg. Moja waga z przed ciąży nie była idealna bo troszkę zbędnych kg było więc dziecko ma z czego ciągnąć jak mi to gin wytłumaczył :-)

ciri22, Emma80 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to moje wyssalo co trzeba :P
    Przed ciaza chcialam schudnac cos tam robilam w tym kierunku, czeste i male i zdrowe posilki, do tego basen i rower i nic, darowalam sobie i zaszlam w ciaze, i poza brzuchem ktory teraz odstaje a wczesniej mimo nadwagi byl plaski to wszystko schudlo tak ze sie sobie bardzo podobam :)

Vesper, Emma80 lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to moje wyssalo co trzeba :P
    Przed ciaza chcialam schudnac cos tam robilam w tym kierunku, czeste i male i zdrowe posilki, do tego basen i rower i nic, darowalam sobie i zaszlam w ciaze, i poza brzuchem ktory teraz odstaje a wczesniej mimo nadwagi byl plaski to wszystko schudlo tak ze sie sobie bardzo podobam :)
    Ja mam znajomą która schudła 11kg bo ciągle wymiotowała ale idealnej figury nie miała więc dziecko i tak wyciągneło co trzeba :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie nie dbam o odzywianie :P jem na co mam ochote bo jak na cos nie mam to albo tego nie zjem albo od razu zwymiotuje, ale problem w tym ze mialam ochote na malo a potem sie zaczely wymioty (regularne i codzienne w 12-14 tygodniu) ale nie jakies upierdliwe... ale chudlam, lekarz powiedzial ze nie ma problemu bo lepiej zebym schudla teraz z nadwagi bo jest szansa ze nie przytyje duzo i latwiej mi bedzie urodzic, najwazniejsze zeby wymiki morfologi i moczu byly dobre, a ja zawsze mam idealne. Wiec nic nie mowi. Ostatnio nawet jak powiedzialam ze wrocil apetyt to powiezial ze mam sie nie objadac i jest malutko bo to dla mnie nie dobre w tej chwili zebym zaczela jesc "normalnie"

To fasol zafundował Ci darmową kurację odchudzającą. ;) Grzeczny fasol, już dba o mamusię, żeby była zadowolona. :D

Starania od 09.2011r.
    14 c.s.
‹‹ 982 983 984 985 986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ