Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emma, ja Cię brutalnie odkręcę... Mnie tak ni z tego, ni z owego, bez Ibiszów, pokłuło i pobolało w jamie pytonga w zeszłym cyklu
Nakrętki:
PS. Oczywiście ciągle kibicuję i życzę cionszy. Tylko luz i bez nakręcaniaVesper, Emma80, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Maczek wrote:Emma, ja Cię brutalnie odkręcę... Mnie tak ni z tego, ni z owego, bez Ibiszów, pokłuło i pobolało w jamie pytonga w zeszłym cyklu
Nakrętki:
PS. Oczywiście ciągle kibicuję i życzę cionszy. Tylko luz i bez nakręcania
O, dziękuję Ci dobra Wiedźmo.Maczek lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Ja to jestem zdolna. Wynalazłam nowy objaw ciONżowy: kłucie w pochwie.
Czułam to dzisiaj pierwszy raz w życiu. Najpierw pomyślałam o Ibiszu, albo o jakimś zapaleniu pęcherza, ale to nie to.
Wujek Google zawsze prawdę powie i każdy objaw uzna za ciONżowy.
Jeszcze w żadnym wykazie takiego nie widziałam, ale tutaj proszę bardzo, czarno na białym:
https://parenting.pl/portal/klucie-w-pochwie-w-ciazy
"Kłucie w pochwie na początku ciąży
Kłucie w pochwie niedługo po zapłodnieniu bywa uznawane za jeden z objawów ciąży. Nie jest to powód do niepokoju, jeśli nie towarzyszą temu objawy takie jak:
krwawienie z pochwy,
silne bóle brzucha,
silne bóle podbrzusza,
gorączka,
omdlenia."
Poproszę o nakrętki...
On jest w ovu od dawna i ochoczo go zaznaczałam. Dwa razy
w tym roku już musiałam go klikać
Bierz te nakrętki lepiej od Zuuuu...Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Nie wynalazłaś go
On jest w ovu od dawna i ochoczo go zaznaczałam. Dwa razy
w tym roku już musiałam go klikać
Bierz te nakrętki lepiej od Zuuuu...
Jakoś się z nim wcześniej nie spotkałam.
Co wynajdę jakąś nową, nietypową dolegliwość, to się okazuje, że może być ciONżowa. Lepiej chyba nie szukać tych informacji. Ludzie chyba z wszystkiego zrobią obJaF.
A w którym dc musiałaś go zaznaczać?Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:Jakoś się z nim wcześniej nie spotkałam.
Co wynajdę jakąś nową, nietypową dolegliwość, to się okazuje, że może być ciONżowa. Lepiej chyba nie szukać tych informacji. Ludzie chyba z wszystkiego zrobią obJaF.
A w którym dc musiałaś go zaznaczać? -
Zuu! Saxa! Te "bliźnięta" mnie prześladują.
Wiadomości od Was obu polubiłam podwójnie.Maczek, Eeeedddka, odrobinacheci, Vesper, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Morwa wrote:Internety to zlooooo nie czytaj już i się relaksuj ile wlezie ,na dobre Ci to wyjdzie
Chciałam się dowiedzieć, czy to może Ibisz (bo nigdy nie miałam), albo jakiś objaw Alexisowy, czy cuś w tym stylu, a tu zaraz o ciONży.
Za chwilę ból ucha, albo nosa będzie objaFem.
Teraz się już będę bała wpisać podobną frazę w wyszukiwarkę.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Laski troche sie zad wyzale.
Ja na serio jestem czarownicą
Wszystkie kobiety w tyl, moja mama.babcia.prababcia i jej mama byly samotnymi matkami. Tak sie jakos działo. ..
wiara to wielka siła , dlatego warto wierzyć w siebie :p a nie w przesady . Złam ten stereotyp , rozkochaj go na nowo , przykluj kajdanami, zamknie w złotej klatce, co kolwiek . Doprowadź do tego ,że ty akurat będziesz szczęśliwa a nie samotna
Vesper, saxatilia, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Nie nastawiaj się, saxa, rozpracuj skąd się to wzięło i bądź tą, która przełamie passę!
słuchajcie, pierwszy raz w życiu czuję prawy jajnik (ten od pęcherzyków)...boli. Nie bardzo, ale czuć.
to dobrze czy źle?
zioła działają czy mu się pogarsza?
jestem w okolicach potencjalnej wizyty krnąbrnej alexis...staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:
słuchajcie, pierwszy raz w życiu czuję prawy jajnik (ten od pęcherzyków)...boli. Nie bardzo, ale czuć.
to dobrze czy źle?
jestem w okolicach potencjalnej wizyty krnąbrnej alexis...
Olej go i łap luza. Gdzie podziałaś męża i wino?Idź się zajmij, czym trzeba
Vesper lubi tę wiadomość
-
Kochana saxo, ja ją z chęcią przygarnę, ale Tobie życzę, żebyś (jak napisała morwa) była szczęśliwa, ale nie samotna! Życzę Ci odpowiedzialnej, dojrzałej miłości z nutką szaleństwa, która odpędza rutynę
szczerze wierzę, że ją spotkasz!!!
staramy się od września 2015
-
Maczek wrote:Olej go i łap luza. Gdzie podziałaś męża i wino?
Idź się zajmij, czym trzeba
tego mi było trzeba - luuuuzaaaa
macduska lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
A tak w ogóle to ja jestem wiedźmą , na serio serio dla niektórych. Mąż codziennie mówi ,że uprawiam czarnowidztwo. A tak w ogóle to wam powiem ,że "bawiłam się" w niejednego rzeczy (nie mowa tu o wywoływaniu duchów). Sprawdzały się skubane i musiałam przerwać :p wszystko to siła wiary i autosugestii drugiej osoby. Będę się smażyć w piekle-> w solarium (dlatego teraz oszczędzam cere) , mam już tam wynajęty pokój na dłużej : dmuchane łóżko, jackuzzi, sauna i wiele innych atrakcji
będzie się działo :p
Vesper lubi tę wiadomość
-
Boziu Laudooooooo!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jak-nie-zaszlam-w-ciaze-w-ciagu-15-cykli,8372,1.html?sd=1lauda. lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:
to dobrze czy źle?
jestem w okolicach potencjalnej wizyty krnąbrnej alexis...
Daje znać, że chętnie by się zabawił z Alexis. Z tego się biorą dyskozygoty.
Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...