X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
Odpowiedz

Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2012, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje bardzo za odzew:) ja w sumie po luteinie nie tyłam,ale wiadomo jak zawsze przed @ puchłam,znaczy woda w organiźmie mi sie zbierała i dlatego miłam moze omylne wrażenie :)

A tak abstrahując odrobinke od tematu co to jest przy naszych nickach LUBIE TO? jak w to klikać od kogo one są?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2012, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia przy każdym komentarzu jest kciuk do góry kilkasz na niego:) A sa one od innych dziewczyn:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2012, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa juz rozumiem dziekuję :)

• jasmin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie zauważyłam jakiegoś przybytku wagi :)

u mnie dziś 22 dc :)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin a jak tempka? :)

• jasmin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powyżej 37 ,różnie..raz 37,1 raz 37,04 ale w granicach powyżej 37 :D

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin trzymam kciuki,oj trzymam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin no to super :0 mocno trzymam kciuki za II kreseczki :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie dolanczam i bardzo mocno trzymam kciuki :-) ja za 3 dni mam zamiar testowac zobaczymy co bedzie.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ mocno zaciskam kciuki za II kreseczki :)

• welurka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kochane wróciłam :) jutro zdam relacje jak po urlopie a póki co lece rozpakowac walizyy :

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Wam kochane :) za wsparcie ale znając życie nie zdążę zatestować ;) taki juz urok moich cykli :D @ przychodzi podstępem i znienacka :)

mała powodzenia :)

welurka..huuura wróciła :D

relg2n0abn31771x.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka25 Nie dziekuje zeby nie zapeszac :-) cholernie sie boje tego testowania:-( narazie nic nie wskazuje zeby miaka przyjsc @ ale z nia nic nie wiadomo. Narazie mam nadal klucia w podbrzuszu raz z lewej raz z drugiej strony no i jest bardzo cieply brzuszek. Mam dzis 8 dfl i tep dzis troszke spadla wiec niewiem sama :-( zobacze jutro czy bardziej spadnie czy nie. Mam nadzieje ze nie :-)

• welurka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasminku kochany czy ja o czyms nie wiem ??:P:P kiedy @ powinna przyleżć ?? trzymam kciuki oczywiście żeby wredziula się wcale nie zjawiła :)
    Ja odpoczełam psychicznie i fizyczniee :) w tym roku po raz kolejny upewniłam sie w mojej miłości do Bieszczad i nakupiłam całe mnóstwo bieszczadzkich aniołów :) i modlę się żeby jeden maleńki bieszczadzki aniołek zamieszkał pod moim sercem. Dziś mam 18 dc więc w sumie dopiero połowa według moich odczuć owulka była jakieś dwa dni temu chociaż sama nie wiem bo na wakacjach odpuściłam mierzenie tempki jedynie popijałam ziółka o. Sroki a teraz cierpliwieee czekam z nadzieją ze ten cykl nie będzie miał końca :)

Kochane napiszcie prosze skrócie najważniejsze iadomości z ostatnicxh dwóch tygdni bo nie jestem stanie doczytać wszystkiego :)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam welurka jak tam po urlopiku? Po krutce to nic sie nie dzialo takiego. Powoli niekture z nas bedzie do testowania o ile nas wredna @ nie wyprzedzi. Gosi sie nie udalo :-( przykro mi z tego powodu. Niekture z ciezarowek zastanawiaja sie nad plcia dziecka. to tak pokrutce. chyba ze i czyms zapomnialam.

• jasmin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welurko u mnie bez zmian :) temperaturka wzrosła...22 dc , i to tyle co u mnie:) aaa wczoraj miałam 5 rocznice ślubu..ale to zleciało :D

fajnie,że sobie odpoczęłaś ,grunt to spokój,relaks i pozytywne myślenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2012, 19:25

relg2n0abn31771x.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała29 po urlopie super tylko szkoda ze tak szybko zleciało :( ale wyluzowałam się połaziłam po górach poszurałam brzuchem po piachu i wymoczyłam tyłek także wakacje udane :) dzięk nza zdanie relacji :) trzymam kciuki za wszystkie testujące i przesyłam pozytywne bieszczadzkie fluidy :)

jasminku mam nadzieje ze Ci się da i ściskam kciukasy z caaałych swoich sił a uwierz ze mam ich dużo :)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • she Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin - ja też zaciskam kciukasy :)

201306215365.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie mieć takie wsparcie :) to bardzo miłe :)

relg2n0abn31771x.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2012, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:
    welurko u mnie bez zmian :) temperaturka wzrosła...22 dc , i to tyle co u mnie:) aaa wczoraj miałam 5 rocznice ślubu..ale to zleciało :D

fajnie,że sobie odpoczęłaś ,grunt to spokój,relaks i pozytywne myślenie :)

Wszystkiego najlepszego kichaniutka :-) i tez trzymam kciuki zeby ci sie udalo :-)

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ