Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziekuje bardzo za odzew:) ja w sumie po luteinie nie tyłam,ale wiadomo jak zawsze przed @ puchłam,znaczy woda w organiźmie mi sie zbierała i dlatego miłam moze omylne wrażenie
A tak abstrahując odrobinke od tematu co to jest przy naszych nickach LUBIE TO? jak w to klikać od kogo one są? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka25 Nie dziekuje zeby nie zapeszac cholernie sie boje tego testowania:-( narazie nic nie wskazuje zeby miaka przyjsc @ ale z nia nic nie wiadomo. Narazie mam nadal klucia w podbrzuszu raz z lewej raz z drugiej strony no i jest bardzo cieply brzuszek. Mam dzis 8 dfl i tep dzis troszke spadla wiec niewiem sama zobacze jutro czy bardziej spadnie czy nie. Mam nadzieje ze nieW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
jasminku kochany czy ja o czyms nie wiem ??:P kiedy @ powinna przyleżć ?? trzymam kciuki oczywiście żeby wredziula się wcale nie zjawiła
Ja odpoczełam psychicznie i fizyczniee w tym roku po raz kolejny upewniłam sie w mojej miłości do Bieszczad i nakupiłam całe mnóstwo bieszczadzkich aniołów i modlę się żeby jeden maleńki bieszczadzki aniołek zamieszkał pod moim sercem. Dziś mam 18 dc więc w sumie dopiero połowa według moich odczuć owulka była jakieś dwa dni temu chociaż sama nie wiem bo na wakacjach odpuściłam mierzenie tempki jedynie popijałam ziółka o. Sroki a teraz cierpliwieee czekam z nadzieją ze ten cykl nie będzie miał końca
Kochane napiszcie prosze skrócie najważniejsze iadomości z ostatnicxh dwóch tygdni bo nie jestem stanie doczytać wszystkiego -
Witam welurka jak tam po urlopiku? Po krutce to nic sie nie dzialo takiego. Powoli niekture z nas bedzie do testowania o ile nas wredna @ nie wyprzedzi. Gosi sie nie udalo przykro mi z tego powodu. Niekture z ciezarowek zastanawiaja sie nad plcia dziecka. to tak pokrutce. chyba ze i czyms zapomnialam.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
welurko u mnie bez zmian temperaturka wzrosła...22 dc , i to tyle co u mnie:) aaa wczoraj miałam 5 rocznice ślubu..ale to zleciało
fajnie,że sobie odpoczęłaś ,grunt to spokój,relaks i pozytywne myślenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2012, 19:25
-
mała29 po urlopie super tylko szkoda ze tak szybko zleciało ale wyluzowałam się połaziłam po górach poszurałam brzuchem po piachu i wymoczyłam tyłek także wakacje udane dzięk nza zdanie relacji trzymam kciuki za wszystkie testujące i przesyłam pozytywne bieszczadzkie fluidy
jasminku mam nadzieje ze Ci się da i ściskam kciukasy z caaałych swoich sił a uwierz ze mam ich dużo -
jasmin wrote:welurko u mnie bez zmian temperaturka wzrosła...22 dc , i to tyle co u mnie:) aaa wczoraj miałam 5 rocznice ślubu..ale to zleciało
fajnie,że sobie odpoczęłaś ,grunt to spokój,relaks i pozytywne myślenie
Wszystkiego najlepszego kichaniutka i tez trzymam kciuki zeby ci sie udaloW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke