Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flava wrote:Ja już wiem, że wrzesień nie będzie dla nas tym szczęśliwym. Jestem po kolejnym USG monitorującym owulke. 2dni temu pęcherzyk był, niezbyt wyrośnięty, dzisiaj już go nie ma... Moja gin mówiła żeby się nie nastawiać że się uda, ale próbować zawsze można, a nawet trzeba. Dostałam też Clostilbegyt żeby zacząć brać od przyszłego cylku.
Trzymam kciuki dziewczyny za wrzesień! Za malutkie fasoleczki pod Waszym serduszkiem. Może załapię się na pozytywne fluidy
Ja w 3 cyklu z Clo zaszłam w ciąże, a pęcherzyki faktycznie rosły przepiękne, czego życzę i Tobie oraz tego, aby ten pierwszy z clo okazał się szczęśliwy -
już 5 dni po terminie @ i nic......test negatywny - chyba poczekam jeszcze tydzień i jak nic sie nie wydarzy to nie wiem czy znowu brac Luteine czy isc do lekarza?
Luteine mialam brac przez10 dni i przerwac chyba ze test byłby negatywny
kurcze nie wiem co mam robic? -
magdalenek poczekaj jeszcze trochę, a potem idź do lekarza najpierw zanim zaczniesz znów brać tabletki. Może się okazać że Ci się udało zafasolkowac, a test po prostu jeszcze tego nie widzi czego Ci bardzo życzęW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyAgnieszka dziękuję ślicznie. Oby Twoje słowa były prorocze powiem szczerze że juz 2 cykl nie nastawiam się na powodzenie. Może rzeczywiście Clo mi pomoże
magdalenek ja na Twoim miejscu wybrałabym się na Betę. Wynik z bety zawsze jest wiarygodny. Będziesz miała pewność co masz dalej robić. Trzymam mocno kciuki za powodzenie!!! -