Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak mnie tu dawno nie było. Witam wszystkie nowe staraczki wszystkim dziewczynom dla których sierpień nie był łaskawy życze powodzenia i trzymam mocno kciukasy za wrzesień.
My też w dalszym ciągu walczymy... Ale głowa do góry i nie poddajemy się. Dzisiaj 13 dc. Ten cykl mam monitorowany przez moja gin. Wczoraj USG pęcherzyk miał 12,4 na 17,1. Jutro kolejne USG. Zobaczymy czy podrośnie, czy czasem to nie jest pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Jakaś taka lekko zrezygnowana jestem, ale zwalam to na przemęczenie. Na dodatek jakieś coś się do mnie przypałętało i jestem zmuszona brać antybiotyk ;/ nie wiem czy przez to ten cykl nie pójdzie w cholere...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2012, 09:04
-
mala29_ wrote:tak bywa sisi też myslam a moze ale temp spadla i moje nadzieje legly w gruzach. Trudno sie mowi i zyje sie dalej. J teraz mam dopiero 5 dc wiec do mojej owulacji jeszcze daleko. Strasznie pozno je mam bo ok 22 dc. Wiec mam czasu a czasu :)A jak tam po szalonym weekend?
zaplanowany byl spokojnie a wyszlo ze od piatku do niedzieli mielismy gosci, codziennie innych. mozna powiedziec ze w poniedzialek odchorowywalam. ale takie weekendy zdazaja sie raz w roku hehe20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyJa już wiem, że wrzesień nie będzie dla nas tym szczęśliwym. Jestem po kolejnym USG monitorującym owulke. 2dni temu pęcherzyk był, niezbyt wyrośnięty, dzisiaj już go nie ma... Moja gin mówiła żeby się nie nastawiać że się uda, ale próbować zawsze można, a nawet trzeba. Dostałam też Clostilbegyt żeby zacząć brać od przyszłego cylku.
Trzymam kciuki dziewczyny za wrzesień! Za malutkie fasoleczki pod Waszym serduszkiem. Może załapię się na pozytywne fluidyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2012, 15:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny