Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze dwie tłuste krechy na testach i za pięknie bijące serducha Waszych dzieciaczków i przesyłam masę ciążowych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2012, 20:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka pociesze cię,ja sie staram od 2009 roku:) noo wtedy nie wiedziałam,ze juz wtedy byłam chora,ale zaliczam jednak te lata do starań,takze wiem co to znaczy widzieć co miesiąc 1 wredną kreske na teście,ale widze,ze jestes twarda babeczka i tak trzymaj bedziemy sie razem wszystkie wspierały i w końcu po miesiącach walk zostanie nam to wynagrodzone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja byłam chora miałam gruczolaka na przysadce mózgowej,to mogłabym sie tak starac nastepne 10 lat heh jakbym dozyła,jestem po operacji 6,5 miesiąca i dopiero od kwietnia po wszelakich badaniach itd dostałam zielone światło,no i co kiedy w tamtym cyklu gin powiedział,ze nie ma owu to ja wziełam luteine i chciałam skrócić cykl,odstawiłam ją i czekałam na @,ale @ sie nie pojawiła a temperatura była wysoko,jak dostałam plamienia dopiero cos zaczeło nie grac i zrobiłam testa,ale juz było za późno na ratunek,takze widzisz niunia cuda sie zdażają,i masz racje będziemy w tej ciąży chocćby nie wiem co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2012, 13:12