Wrzesień 2012 - szczęśliwy miesiąc ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monia no niestety przylazła wredzula @ wiec temp mi nie kłamała. Zawsze jak spada bardzo mocno to przyłazi i mi życie zatruwa ale nowy cykl i nowe nadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2012, 18:03
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:monia no niestety przylazła wredzula @ wiec temp mi nie kłamała. Zawsze jak spada bardzo mocno to przyłazi i mi życie zatruwa ale nowy cykl i nowe nadzieje
Bardzo mi przykro że nie udało się w tym cyklu. Trzymam kciuki za następny.
Ale z tymi temp bywa różnie wystarczy infekcja i już mylny wynik. -
nick nieaktualnyDziewczyny wytłumaczcie mi to ja ból owulacyjny czułam w sobotę wieczorem a na ovufriend owulacja jest zaznaczona w piątek. Fakt w piątek test owulacyjny wyszedł pozytywny ale w sobotę kreska testowa była jeszcze mocniejsza i teraz się zastanawiam czy owufriend dobrze wyznaczył mi owulacje. Bo ja owulkę czułam w sobotę wieczorem a nie w piątek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja za 3 dni mam dostać @ ,chociaż w ogóle nie daje sobie nawet 0.00001 % szansy .
Co do owulacji w czwartek 12 dc byłam na usg pęcherzyk 20 mm ,lekarz powiedział ,że mamy się przytulać dziś lub jutro. W piątek w nocy dostałam silnych bóli ,obudziłam męża i działaliśmy.Rano był skok.W sobotę rano dostałam plamienia.System na podstawie śluzu bj wstawił owu na 12 dc ,choć uważam że była 14 ;)Wystarczy wpisać cokolwiek co uważa za płodny objaw i już przestawia linię.U mnie przełożył dzień owu 3 razy
Zobaczymy czy długość cyklu będzie zgodna ,bo wpisał sobie 27
Jeśli rozgadałam się nie w tym wątku i robię off top to wybaczcie nowej koleżance -
może wiecie i podpowiecie jaką metodą system oblicza temperaturę podstawową ? Bo według Rotzera wyliczyłam na 36,75 a tutaj samo zaznaczyło mi na 36,61 ,a to jest znacząca różnica.
Może się źle rozglądałam po serwisie ,ale nie znalazłam nigdzie jak to działa ;/ -
hej dlugo mnie nie bylo, szalony weekend.
Mala przykro mi ze @ przyszla, a naprawde myslalam ze sie udalo ale nowy cykl nowe nadzieje. ja dzisiaj mam 13 dc wiec owulacja sie zbliza, nie mierze temperatury w tym cyklu wiec nie wiem kiedy bedzie ale postaram sie dzialac co 2 dzien zeby nie przegapic20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
tak bywa sisi też myslam a moze ale temp spadla i moje nadzieje legly w gruzach. Trudno sie mowi i zyje sie dalej. J teraz mam dopiero 5 dc wiec do mojej owulacji jeszcze daleko. Strasznie pozno je mam bo ok 22 dc. Wiec mam czasu a czasu :)A jak tam po szalonym weekend?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny