Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:Obrałam identyczną taktykę w tym cylku, 7 dni codziennie i chyba się udałoListopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
przedszkolanka:) wrote:Kochana ja w 12dpo mialam ledwo widoczny,gdybym zrobia dzień wcześniej to by byla biel. A taki spadek to jeszcze ok może pozna implantacja tez byc
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Paulii wrote:Mam nadzieję że ta taktyka u mnie także zadziała już niedługo się okaże
Paulii lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
patuniek86 wrote:Kalcia, a jak tsh? I ewentualnie stan endometrium?
Miałam takie plamienia za każdym razem przed @ I kilka dni po.
Po usunięciu polipa i uregulowaniu tsh plamienia się skończyły.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
patuniek86 wrote:Kalcia, a jak tsh? I ewentualnie stan endometrium?
Miałam takie plamienia za każdym razem przed @ I kilka dni po.
Po usunięciu polipa i uregulowaniu tsh plamienia się skończyły.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajka to albo @ albo dzidzi w noc poślubną? Ty to się ustawiłaś.. a właściwie męża
Belly poczekaj teraz spokojnie 3 dni- co ma być i tak będzie
Kalcia tsh to tarczyca[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny, ponad 4 lata temu po nocy sylwestrowej zaszłam w upragnioną ciążę. Już po 7 dniach wiedziałam, że jestem w ciąży, tak mocno to czułam, że jak głupia od razu mówiłam do brzucha, mąż miał ze mnie niezły ubaw 18.01 test ciążowy potwierdził moje przeczucia. Na pierwszej wizycie u gin. wszystko było ok, na drugiej miałam już wyniki badań tsh=5, ginekolog od razu powiedział, że to cud, że zaszłam w ciążę i muszę się przygotować na najgorsze. Okazało się, że mam Hashimoto, a dodatkowo choruję na inne choroby autoimmunologiczne. Ani przez chwilę nie dopuszczałam myśli, że coś będzie nie tak. Po badaniach prenatalnych kolejny gin. powiedział, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że urodzę dziecko z zespołem Downa i z tego powodu skierował mnie na amniopunkcję, na którą ostatecznie się nie zdecydowałam... Tsh dopiero około 5 miesiąca ciąży spadło poniżej 4, przed porodem nadal wynosiło ponad 3. Mam śliczną, zdrową, mądrą córeczkę. Mój wspaniały cud
Na początku tego roku miałam tsh=1,2, zaszłam w ciążę, wszystko miało być cudownie, wyniki idealne, ale wieczorami głaskałam się po brzuchu i płakałam, bo czułam, że coś jest nie tak. Poroniłam w 9 tc (wada genetyczna).
Teraz czekam na kolejny cud, skoro raz się zdarzył...
(Chyba za bardzo się rozpisałam)Isia1986 lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Nie nadążam za wami tyle piszecie
Niezapominajka trzymam kciuki.
Beata mam nadzieję, że ten malutki cud niedługo się u Ciebie pojawiNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję pozytywnych bet! Ale dziś naskrobałyście, ciężko było was nadrobic. Listę uzupełnienie bo dziś już padam . Dobrej nocy
A i bety nie zrobiłam tylko test i biel nad bieleMenka888 lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:Dziewczyny gratuluję pozytywnych bet! Ale dziś naskrobałyście, ciężko było was nadrobic. Listę uzupełnienie bo dziś już padam . Dobrej nocy
A i bety nie zrobiłam tylko test i biel nad biele -
nick nieaktualnyHej muszę sie wygadać ... Wg mojego wykresu mam 7dp ale wg monitoringu 8dp ... Dzien po owulacji miałam endometrium 4 mm -dramat . Miałam piekna owulacje ból jajnika 2 pecherzyki ... A gin powiedział ze jak sie zagnieździ bedzie cud ... I teraz te dni sa dla mnie straszne ... Myśle o zapłodnionych jajeczku dzielącym sie w poszczególne komórki a zaraz dopada mnie myśl o mojej macicy ktora nie jest w stanie przyjąć zarodka ... Mam kłucia w macicy świadczące o tym ze oba próbuje sie rozrosnąć ... (Miałam tak przy 1 ciąży) bardzo charakterystyczne uczucie Klocia... Piersi nam jak kamień ... Ale boje sie ze wkręcam sobie na maxa objawy a przecież zdarzył by sie cud przy takim endometrium ..
-
nick nieaktualnyIsia A robisz coś na to endometrium?
patuniek86 wrote:Szemkel- przy pozamacicznej beta rośnie, ale wolniej. Dlatego przyrostu poniżej 66% mogą o niej świadczyć.
Niestety nie jest to prawda. Może pięknie rosnąć aż do finału... w mojej drugiej cp miałam przyrosty ponad 100%. Do końca.
Słabo przyrastająca beta świadczy o tym, ze cos jest nie tak, ale nie da się na jej podstawie stwierdzić cp. Tylko usg... -
nick nieaktualnySung wrote:Isia A robisz coś na to endometrium?
Niestety nie jest to prawda. Może pięknie rosnąć aż do finału... w mojej drugiej cp miałam przyrosty ponad 100%. Do końca.
Słabo przyrastająca beta świadczy o tym, ze cos jest nie tak, ale nie da się na jej podstawie stwierdzić cp. Tylko usg...
Z zaleceń lekarza od następnego cyklu estrofen ... Aczkolwiek ja estrogeny mam na idealnym poziomie i mimo wszystko one mi endo nie poprawiaja chociaż to estrogeny stymulują endo do wzrostu wiec obawiam sie ze nie pomogą ... Muszę zrobic hsg zeby wiedziec wszystkoSung lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Przegięlaś! Po co ten test, no po co? ;p
Ale strasznie się cieszę, że ten miesiąc taki owocny