Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nulqa no ja mam jeszcze jakiś cień nadziei, bo cykl dziwny, objawy niejednoznaczne, ovu mogła faktycznie być później. Ja też po stracie mam obawy, staram się mocno wierzyć, że takie rzeczy się nie powtarzają, ale głowa i tak swoje. Przed mężem ukrywam tylko ten dzisiejszy test, bo wiem, że byłby zły, że do terminu @ nie poczekałam. Nic się na błędach nie uczę, chociaż do jutrzejszego porannego moczu mogłam poczekać
Patuniek86 tak ja mówisz, strata jest wspólna, dlatego ja od razu powiem mężowi jak się uda. Stratę przeżyliśmy obydwoje, byliśmy w tym razem od dnia diagnozy, jeżdżeniu po lekarzach aż do samego końca w tym pochówku i wiem, że tylko dzięki niemu udało mi się to przetrwać i iść do przodu, a łatwo nie było. No i tym razem będziemy chcieli trzymać to w tajemnicy jak długo się tylko da -
Menka888 wrote:Może i tak, ale widzę w tym jeden plus. Spokojnie i bez nerwów doczekałam terminu @, bo już tylko na to czekałam. Pamiętasz? Dobrze, że Ciebie posluchalam, bo w piątek miałam już w aptecznym koszyku zestaw wspomagaczy na następny cykl haha radziłas wstrzymać się do poniedzialku i zrobić test.. dzięki
Przedszkolanka dobra wróżka i póki co dobre wiruski rozsyła, bo coraz więcej pozytywów się tu pojawia -
Kozgo a online je odbierasz? Może jeszcze się pojawią..
Menka aź cofnęłam sie do piątku- pamiętam ;p ale to Ty nie kupilaś jednak wiec to tylko Twoja zasługa
Iwwk haha,kochana jesteś! ja mam tu jeszcze kilka przeczuc co do Waszych testów - i to samych pozytywnych ! Czekam tylko cierpliwie -
Szalone! Tyle pozytywów w tak krótkim czasie. Widzę, że ktoś tu chce mieć majowe dziecko gratulacje! Swoją drogą nie da się was nadgonic tutaj w dniu tak pełnym emocji jak ten , wiec wybaczcie, że nie gratuluję każdej z osobna imiennie, musiałabym zrobić sobie listę, żeby nikogo nie pominąć
Baaardzo się cieszę, mówię to zupełnie szczerze a nie, bo tak wypada
Przykro mi też, że niektóre muszą trochę dłużej poczekać, oby nie za długo!
Całe szczęście przed tym ślubem zaczął się dla mnie armagedon i nie mam czasu zastanawiać się, czy coś mnie kłuje i co to może znaczyć... ufff. U gina usłyszałam dzisiaj to co chciałam - owu najprawdopodobniej była, bo jest po niej ślad przy lewym jajniku (tam gdzie czułam) a endometrium ma 11,6 mm także wyhodowałam przyzwoitą kołderdkę dla malucha w sobotę prog i więcej badań narazie nie robię.
A - chciałam tylko powiedzieć, że to endo jest całkiem spore, a ja miesiączki mam bardzo skąpe - wiec to najwyrazniej nie jest reguła, że grube endo = obfity okres. No chyba,ze to wino, które ostatnio popijam tak mocno na nie wpłynęło i tym razem mnie zaleje - jednak jakoś ciężko mi uwierzyć, że 100 ml czerwonego trunku ma takie wspaniałe wlasciwosci
Padam na twarz, a jutro będzie podobnie... pojutrze też. Właściwie do testu juz tak będzieiwwk, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Cytuj | Edytuj | Zgłoś
Ale sie dziewczyny pozytywne rozkrecily. Tyle pozytywnych testow .gratulacje. umnie niestety 10 dpo I coraz mocniejsze plamienia I to juz w czerwieni. a tu jeszcze 4 dni do planowanej @ ;(
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:Cytuj | Edytuj | Zgłoś
Ale sie dziewczyny pozytywne rozkrecily. Tyle pozytywnych testow .gratulacje. umnie niestety 10 dpo I coraz mocniejsze plamienia I to juz w czerwieni. a tu jeszcze 4 dni do planowanej @ ;(
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Iwwk bardzo dziękuję za życzenia piszę to, bo niestety nie da się tutaj kliknąć lubię baaaardzo
Kalcia no ale chyba trochę za wcześnie na @? Mam nadzieję, że ustanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 19:44
iwwk lubi tę wiadomość
-
Ile pozytywów się wysypało - Gratulacje dziewczyny
Tak drukujecie, że nie nadążam za wami.Renes lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
No to prawda,forum sie rozkręcilo,jest co czytać jal sie chwilę nie wchodzi
Niezapomonajka wieści rewelacyjne. Pozostaje czekanie i zaciskanie kciukow tylko zastanawia mnie jedno...oczekujesz i odliczasz bardziej do ślubu czy testu??
Kozgo piękny wynik i lepszy niż moje 11.1 w 6dpoNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:No to prawda,forum sie rozkręcilo,jest co czytać jal sie chwilę nie wchodzi
Niezapomonajka wieści rewelacyjne. Pozostaje czekanie i zaciskanie kciukow tylko zastanawia mnie jedno...oczekujesz i odliczasz bardziej do ślubu czy testu??
Kozgo piękny wynik i lepszy niż moje 11.1 w 6dpo
I teraz pytanie czy w następnym cyklu dalej brać dupka czy nie. -
Niezapominajka2 wrote:Iwwk bardzo dziękuję za życzenia piszę to, bo niestety nie da się tutaj kliknąć lubię baaaardzo
Kalcia no ale chyba trochę za wcześnie na @? Mam nadzieję, że ustanie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:normalnie przez cale zycie co 28 dni. zastanawiam sie czy przez to ze w tym miesiacu pracowalam przez dwa tygodnie na nocki cos sie poprzestawialo
Ja właśnie się zdenerwowalam trochę i brzuch boli...eh człowiek stary a głupii.. -
przedszkolanka:) wrote:
tylko zastanawia mnie jedno...oczekujesz i odliczasz bardziej do ślubu czy testu??
Oto jest pytanie... na szczęście okres powinien być w czwartek/piątek, więc pozbawi mnie złudzeń odpowiednio wcześnie - w piątkowa noc moje myśli będą skoncentrowane już tylko na ślubie
Ślub jest realny - w odróżnieniu od ciążyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość