Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny nie mogę uwierzyć zobaczcie https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9650f4d06933.jpg
czarnulka24 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:45
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej! Wczoraj chwilę mnie nie było , a tu już mam takie tyły. Szkoda tylko, że taka niepotrzebna afera się zrobiła
. Cieszę się , że już po i że codziennie jakieś nowe dwie kreski. Szczęśliwy ten wrzesień.
Przedszkolanka trzymam kciuki za pielny przyrost!
Trzymam kciuki za resztę betprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maltusia wrote:ooo chciałam testować w poniedziałek, ale może jednak zrobię to wcześniej, kusi
-
Czerniaka gratuluję piękne kreseczki! Czyli rodzeństwo dla bliźniaków będzie!
Tęczowa przykro mi że @ znów przyszła nie myślałaś o zmianie ginekologa? Może inny lekarz inaczej na wszystko spojrzy? Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję że w końcu uda Ci się zajść w ciążę:*czarnulka24 lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:46
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sung wrote:Mam dobre przeczucia co do Ciebie
BTW idziemy niemal równo, ja 8 dpo kiedy testujesz?
Przedszkolanka, a ile dpo jesteś?
kozgo jak tam u Ciebie? Który masz dpo? U mnie 8 dpo i po wczorajszym obudzeniu sie piersi dziś skok temperatury.
U mnie 10dpo i cisza dalej nic się nie dzieje ani na okres ani na ciąże jedyne co mam spadek apetytu jakoś nic mi się nie chce jesc glodu nie czuje.
Oby Twoja temperatura już nie spadałaSung lubi tę wiadomość
-
iwwk wrote:Cześć dziewczynki. Ja już po badaniach, po 17 powinny być wyniki. Dzisiaj czuję się dość mokro i biegam co chwilę patrzeć czy to nie @ . W nocy jakieś durne sny i od rana przewalanie w jelitach.
Meggs trzymam kciuki za udaną implantację. Jak u mnie ciąża się potwierdzi to Was wszystkie zacznę zarażać.
Przedszkolaka za Ciebie też trzymam mocno!
Goldfinch my chyba bardzo podobny wiek ciąży mamy, jak blade te testy wychodzą? Masz jakieś objawy?
Testy mam dosyć blade. Na pewno kreski nie są tak intensywne jak te po prawej. Objawy to bóle jak na @ i ciągle latam sprawdzać czy nie krwawie bo czuje że coś leci. Piersi bez zmian na razie. Mdłości też nie mam tylko odrzucilo mnie od słodkiego a jem wszystko co ostre i kwasne i ciągle chce mi się pić. Beta 34,50 wczoraj. Zastanawiam sie czy robić jutro powtórkę żeby sprawdzać przyrost. Na usg planuje za 2/3 tygodnie. A jak u Ciebie ? -
Tęczowa kurde ja tak miałam przy progu słabym tule mocno i trzymam kciuki żeby mąż szybko zrobił badania
Nona bardzo dziękuje za trzymanie kciuków bardzo to miłe Ty to męża codziennie pobidzaj żeby był gotowy na dużo seksu w tym cyklu:)
Goldfinch piersi wogole nie bolą ??? Może jest dla mnie nadzieja jakaś jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 10:09
tęczova lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Nona, niestety u mnie @ się rozkręca. Doszło do tego, że 3-4 dni przed terminiem zaczynają mi się plamienia, a nawet jakieś skrzepy. A krwawienie zaczyna się w terminie. Mam już tego dość, nie wyrabiam psychicznie. Od roku nie zadziało się nic... poddaję się. Może kiedyś tu wrócę, ale na dzień dzisiejszy nie daję rady trzymam za Was kciuki, mam nadzieję, że szybciej niż do mnie trafi do Was szczęście.
I nie kłóćcie się o bzdury, nie o to tu przecież chodzitęczova lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś po ostatnich spadkach wielki skok, bo najwyższa temperatura jaką miałam w tym cyklu (37,11), ale nie robię sobie nadziei , że to faktycznie skok , bo wczoraj byla impreza i jakiś alkohol, a czytałam, że on podnosi temperaturę.
przedszkolanka:), Maltusia lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:U mnie 10dpo i cisza dalej nic się nie dzieje ani na okres ani na ciąże jedyne co mam spadek apetytu jakoś nic mi się nie chce jesc glodu nie czuje.
Oby Twoja temperatura już nie spadała27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Goldfinch26 wrote:Testy mam dosyć blade. Na pewno kreski nie są tak intensywne jak te po prawej. Objawy to bóle jak na @ i ciągle latam sprawdzać czy nie krwawie bo czuje że coś leci. Piersi bez zmian na razie. Mdłości też nie mam tylko odrzucilo mnie od słodkiego a jem wszystko co ostre i kwasne i ciągle chce mi się pić. Beta 34,50 wczoraj. Zastanawiam sie czy robić jutro powtórkę żeby sprawdzać przyrost. Na usg planuje za 2/3 tygodnie. A jak u Ciebie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity