Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:Witam się z rana
Wczoraj tylko Was nadrobilam. Jak wyszłam po 11 z domu to wróciłam przed północą. Wczoraj byłam na becie.
15dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
W kalkulatorze bhcg na wykresie mój odcinek jest ponad normę i się teraz zastanawiam bo pisaliście coś o tym zasniadzie, czy beta jest dużo ponad normę? -
A propo ostatniej afery o moją siostrę... Jednak ta beta była już spadkowa, wczoraj straciła ciąże... Jest mi strasznie przykro...
cudownie by było chodzic w ciąży i rodzic razem z siostra
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:A propo ostatniej afery o moją siostrę... Jednak ta beta była już spadkowa, wczoraj straciła ciąże... Jest mi strasznie przykro...
ale moze siostrze uda się zajść w ciąże w najbliższym czasie i jeszcze troche razem e tej ciązy pobędziecie! Trzeba mieć nadzieję!
-
Menka888 wrote:A propo ostatniej afery o moją siostrę... Jednak ta beta była już spadkowa, wczoraj straciła ciąże... Jest mi strasznie przykro...
-
nick nieaktualnyIzaw wrote:Super zestawienie
W 2 ciażach z moimi dziećmi brałam tylko kwas, omega i piłam pokrzywę i liście malin. Dzieci mam piękne, mądre i zdrowe. Oprócz zębów... masakra. Ja za to po ciażach się posypałam. Bo witaminy są nie tylko dla dziecka, ale też dla mamy.
Teraz, znając swoje niedobory i słabe strony oraz wiedząc o suplach przy mutacji przeszłam na stronę ortomolekularną. Nie jestem w 100% przekonana, że to zadziała, ale na tym etapie bałabym się bez.
Na pewno uważam, że suplementacja powinna być dostosowana do konkretnej odoby.
Se pogadałam
Z tymi moimi piersiami dziwnie. Czuję takie mrowienie. Wczoraj mąż je miział i lewej się nie podobało
Mdłości mam, ale podejrzewam powrót refluksu.
Mimo wszystko jutro testuję.Izaw lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Piękny przyrost! Moim zdaniem minimalnie ponad norme, nie stresowałabym się tym. Masz jeszcze w planach dalsze badania bety?
i zbadam progesteron bo w 6 dpo miałam 15, 72 ng/ml a w 8 dpo już tylko 13,91!
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Sung wrote:W 2 ciażach z moimi dziećmi brałam tylko kwas, omega i piłam pokrzywę i liście malin. Dzieci mam piękne, mądre i zdrowe. Oprócz zębów... masakra. Ja za to po ciażach się posypałam. Bo witaminy są nie tylko dla dziecka, ale też dla mamy.
Teraz, znając swoje niedobory i słabe strony oraz wiedząc o suplach przy mutacji przeszłam na stronę ortomolekularną. Nie jestem w 100% przekonana, że to zadziała, ale na tym etapie bałabym się bez.
Na pewno uważam, że suplementacja powinna być dostosowana do konkretnej odoby.
Se pogadałam
Z tymi moimi piersiami dziwnie. Czuję takie mrowienie. Wczoraj mąż je miział i lewej się nie podobało
Mdłości mam, ale podejrzewam powrót refluksu.
Mimo wszystko jutro testuję.Sung lubi tę wiadomość
-
Sung jutro testujesz?
Co do ciąży to ja folik i ladee vit tylko. Przed porodem liście malin(mialam super poród) i również dziecko mądre,piękne i zdroweco do zebow to Pola ma 2 zaleczone juz mimo ze nie je slodyczy (ale tesciowa szybko stracila,maz ma baaaardzo slabe wiec boje sie ze odziedziczyla po nich
).
Aktualnie biore ladee vit,folik,wit.d ,c, magnez b6,jem orzechy,pestki dyni,cwiczylam no i jak widac cos i tak poszlo nie tak..przy kolejnym jak lekarz pozwoli to ananas na zagniezdzenie. -
Hej dziewczyny! Wczoraj mnie nie było, bo cały dzień spędziłam w pociągu. Dzisiaj patrzę, a tu ovu wygląda zupełnie inaczej (dużo, dużo gorzej). To jakaś wersja testowa? Da się jakoś przywrócić poprzedni wygląd?
-
szemkel wrote:Hej dziewczyny! Wczoraj mnie nie było, bo cały dzień spędziłam w pociągu. Dzisiaj patrzę, a tu ovu wygląda zupełnie inaczej (dużo, dużo gorzej). To jakaś wersja testowa? Da się jakoś przywrócić poprzedni wygląd?
-
Menka888 wrote:Witam się z rana
Wczoraj tylko Was nadrobilam. Jak wyszłam po 11 z domu to wróciłam przed północą. Wczoraj byłam na becie.
15dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
W kalkulatorze bhcg na wykresie mój odcinek jest ponad normę i się teraz zastanawiam bo pisaliście coś o tym zasniadzie, czy beta jest dużo ponad normę? -
Ja biore zalecone przez genetyczke omegamed optima start zawiera kwas zwykly wformie metylowanej , jod ,dha,wit d no i pewnue bede brac magne b627.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny jak wy ogarniacie tu wszystko ?
Ja w pracy nie mam kiedy czytac forum, wiec wczoraj po pracy, + dojazd+ jakies male zakupy+ jakos sie ogarnac potem+ cos zjesc i juz padam, i dzis rano wchodze i widze ze tyle nowych stron. Ja nie wiem, jak wy znajdujecie czas, żeby być na bieżąco. Chciałabym was czytać i nic nie omijać, ale nie wyrabiam .. -
kalcia64 wrote:czesc kobitki. umnie dalej zawirowania p.o. trzydniowym plamieniu temperatura z dnia na dzien idzie do gory. wynikow bety nadal nie mam. jutro zrobie test . moj wykres jest bardzo dziwny
a kiedy powinnaś dostać @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 09:47
-
Ja dzisiaj powtórzyłam test ciążowy, żeby sprawdzić co i jak i jest już mocna kreska.
W poniedziałek na betę.. mega się boję, że to cp lub cb. Miłego dnia wszystkim!
Meggs, OlivkowaMama, Mika88, Pani.B, Izaw, natalia000, Sung, moyeu, Renes, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:czesc kobitki. umnie dalej zawirowania p.o. trzydniowym plamieniu temperatura z dnia na dzien idzie do gory. wynikow bety nadal nie mam. jutro zrobie test . moj wykres jest bardzo dziwny
Plamienie i spadek temperatury- to wygląda bardzo dobrzeCzekamy na dobre wieści!!
U mnie 7/8 dpo i od wczoraj jakieś rwanie w prawej nodze jak na owulację w tym cyklu... Znowu się zaczynam nakręcać a postanowienie było inne