Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Testujce,bety róbcie;)
Nulqa pièkne krechy
Zazdroszczę Wam tej możliwości odliczania,starania. Ja mam.uczucie teraz zastoju. Czekam na plamke chociaż jak głupia..i wolałabym zobaczyć bialy test niż czekac na poronienieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Menka888 wrote:Witam się z rana
Wczoraj tylko Was nadrobilam. Jak wyszłam po 11 z domu to wróciłam przed północą. Wczoraj byłam na becie.
15dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
W kalkulatorze bhcg na wykresie mój odcinek jest ponad normę i się teraz zastanawiam bo pisaliście coś o tym zasniadzie, czy beta jest dużo ponad normę? -
Nulqa wrote:Ja dzisiaj powtórzyłam test ciążowy, żeby sprawdzić co i jak i jest już mocna kreska.
W poniedziałek na betę.. mega się boję, że to cp lub cb. Miłego dnia wszystkim!
szemkel lubi tę wiadomość
-
Nulqa wrote:Ja dzisiaj powtórzyłam test ciążowy, żeby sprawdzić co i jak i jest już mocna kreska.
W poniedziałek na betę.. mega się boję, że to cp lub cb. Miłego dnia wszystkim!
Też mnie kusilo rano żeby już zatestowac ale jeszcze parę dni muszę cierpliwie zaczekać. -
Menka888 wrote:Witam się z rana
Wczoraj tylko Was nadrobilam. Jak wyszłam po 11 z domu to wróciłam przed północą. Wczoraj byłam na becie.
15dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
W kalkulatorze bhcg na wykresie mój odcinek jest ponad normę i się teraz zastanawiam bo pisaliście coś o tym zasniadzie, czy beta jest dużo ponad normę?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
makalotia wrote:Może bliźniaki27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kalcia64 wrote:no wedluk wykresu t o termin@ byl wczoraj. test wczoraj popoludniu negatywny. jedyne objawy to sennosc I nadwrazliwe sutki.
-
Natalia1992 wrote:Plamienie i spadek temperatury- to wygląda bardzo dobrze Czekamy na dobre wieści!!
U mnie 7/8 dpo i od wczoraj jakieś rwanie w prawej nodze jak na owulację w tym cyklu... Znowu się zaczynam nakręcać a postanowienie było inne
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Chciałabym w tym niestaraniowym miesiącu sprawdzić swój cykl, hormony itp tylko nie wiem co. Może któraś z Was się bardziej się zna i mogłaby mi pomóc ?
-
Nulqa wrote:Dziewczyny jak wy ogarniacie tu wszystko ?
Ja w pracy nie mam kiedy czytac forum, wiec wczoraj po pracy, + dojazd+ jakies male zakupy+ jakos sie ogarnac potem+ cos zjesc i juz padam, i dzis rano wchodze i widze ze tyle nowych stron. Ja nie wiem, jak wy znajdujecie czas, żeby być na bieżąco. Chciałabym was czytać i nic nie omijać, ale nie wyrabiam ..
Ja właśnie też wybiórczo czytam. Strasznie dużo postów!
Jest gdzieś w ogóle jakieś zastawienie, kto już zaciążył, bo nie wiem, komu gratulować? -
Dziewczyny a moze ktoras z was ma do sprzedania duphason, jestem teraz za granica mam duphason na okolo miesiac bo biore duze dawki tak lekarz zalecil 3x2 a ma razie nie chce mówić w rodZinie ze jestem w ciazy bo nie wiadomo jak to bedzie jeszcZe.. chcialbym dopiero powiedziec po 10 tyg bo Zawisze wtedy serduszko stawalo wiec bym juz wiedziala czy ciaza sie utrzymała czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 12:01
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Bo jestem trochę w szoku.
Mam PCo, niedoczynność, staramy się od pół roku ale bez parcia. 2 tygodnie temu byłam u gina, mówi że jest ładny pecherzyk i lada chwila będzie owulacja, brać duphaston od 16 dnia i próbować, to próbowaliśmy.
Dziś lub jutro powinnam mieć okres, chociaż czasem i po 40 dniach miałam. Ale byłam wczoraj na badaniach krwi w zwiazku z borelioza, mówię że zrobię sobie od razu betę to odstawie duphaston jak będzie negatywny. Czytam wynik, a tam beta 68 iU!!! Prawie zeszłam na zawał, dzwonię zaraz do laboratorium., a tam pani mnie ostudzilaszemkel lubi tę wiadomość
-
Ło matko! Martwiłam się, że te nudności jakieś takie kiepskie, właściwie żądne, że na zapachy nie jestem szczególnie wyczulona, a i piersi nie bolą jak w pierwszej ciąży, ale tłumaczyłam to sobie karmieniem piersią (kanaliki rozciągnięty, wrażliwość na zapachy itd.), ale dzisiaj to jakaś masakra. Jestem na 3. piętrze, okna pozamykane, a czuję naleśniki z parteru, grochówkę z drugiego piętra (pomimo zamkniętych w domu okien) i dezodorant mojego ojca, którego użył 2 tygodnie temu, jak nocował u nas pod naszą nieobecność A cycki mi zaraz eksplodują... Trochę się przestałam bać, że to puste jajo albo obumarcie (po tym pierwszym USG nadal mam obawy, chociaż wiem, że lekarz to konował był). Zaraz chyba zwrócę te sąsiedzkie obiady, bo śniadanie już dawno odpłynęło
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:Dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Bo jestem trochę w szoku.
Mam PCo, niedoczynność, staramy się od pół roku ale bez parcia. 2 tygodnie temu byłam u gina, mówi że jest ładny pecherzyk i lada chwila będzie owulacja, brać duphaston od 16 dnia i próbować, to próbowaliśmy.
Dziś lub jutro powinnam mieć okres, chociaż czasem i po 40 dniach miałam. Ale byłam wczoraj na badaniach krwi w zwiazku z borelioza, mówię że zrobię sobie od razu betę to odstawie duphaston jak będzie negatywny. Czytam wynik, a tam beta 68 iU!!! Prawie zeszłam na zawał, dzwonię zaraz do laboratorium., a tam pani mnie ostudzila
Ostudzila bo? -
Aduszka83, Menka888, Nulqa, Natosia, Goldfinch26, didi123, iwwk GRATULUJĘ!!! Życzę, żeby wszystko było dobrze. Buziaki i trzymajcie się mocno! Jesteśmy razem!
Za pozostałe dziewczyny mocno trzymam kciuki, żeby się jeszcze w tym miesiącu udało, komu tam ma się udaćdidi123, Menka888, Sung lubią tę wiadomość