Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Dziewczyny ja już po IUI
U mnie dzisiaj:
Podano 32 mln plemników .
Ruch A 20%
B 60%
W prawym jajniku jeden pecherzyki pękł a drugi prawdopodobnie dzisiaj jeszcze pęknie wiec lekarz mówił ze jest szansa na bliźniaki
Trzymajcie za mnie kciuki proszę !!!
TrzymamIga66, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
MaryJane wrote:Czy dziewczyny, którym się już udało mogłoby napisać jaką betę miały w jakim terminie do lub od spodziewanej miesiączki? nim przejrzę cały wątek i się zorientuje kto jest kim zima nas zajdzie
12 dpo (2 dni przed spodziewaną @) 123
21 dpo (6 dni po spodziewanej @) 6896
Dla statystyki?Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:12 dpo (2 dni przed spodziewaną @) 123
21 dpo (6 dni po spodziewanej @) 6896
Dla statystyki?
W zasadzie to dla podbudowania się, że coś tam u mnie jeszcze z tego będzie albo do powolnego godzenia, że ewidentnie nie jest w porządkudidi123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymakalotia wrote:Drożność jak już się ma jedno dziecko też się robi ? Ja się długo nie staram bo wcześniej obwiniam kp , że się nie dało. Bez kp dopiero jeden cykl więc póki co się nie martwie bardzo. Prolaktyne robiłam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:07
-
Mika88 wrote:Oczywiscie to ze urodzilas nie znaczy ze masz drozne. Mialas cesarke czy naturalny? Jesli dlugo sie nie starasz to z droznoscia bym poczekala jesli nie pyknie wtedy zobaczyc
-
didi123 wrote:6896 Ulżyło mi
didi123 lubi tę wiadomość
-
MaryJane wrote:Czy dziewczyny, którym się już udało mogłoby napisać jaką betę miały w jakim terminie do lub od spodziewanej miesiączki? nim przejrzę cały wątek i się zorientuje kto jest kim zima nas zajdzie
4dpt 3500
6 dpt 7000Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:19
-
Iga66 oczywiście, że trzymam! Zaczynamy odliczanie
Didi pięknie
Więcej nie ogarniam, przepraszam, wchodzę co jakiś czas żeby nie przegapić 2 kresek. Dziś bawię się na weselu, wiec pojutrze juz w ogóle będę nie w temacie - wy tu możecie drukarnię postów otworzyć
Mój progesteron z dzisiaj 19,4 ng/ml. Widocznie szczyt jego wydzielania przypada u mnie na 8 dpo a nie 7 . Zostawiam jednak ten temat narazie.
Meggs w poniedziałek juz będę czatować na zdjęcie Twojego testu i mam nadzieje Przedszkolanko, że już będziesz wtedy w trakcie krwawienia.
Miłego popołudnia dla wszystkichprzedszkolanka:), didi123, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Oczywiscie to ze urodzilas nie znaczy ze masz drozne. Mialas cesarke czy naturalny? Jesli dlugo sie nie starasz to z droznoscia bym poczekala jesli nie pyknie wtedy zobaczyc
Czy po cesarce jest większe ryzyko niedrożności ? U mnie zaraz rok będzie wiec już chyba najwyższa pora ale to już listopad grudzień najwcześniej zrobię
Matko ale piszecie dużo szok:)
Niezapominajka a może rośnie na ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:38
-
kozgo wrote:Czy po cesarce jest większe ryzyko niedrożności ? U mnie zaraz rok będzie wiec już chyba najwyższa pora ale to już listopad grudzień najwcześniej zrobię27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnykozgo wrote:Czy po cesarce jest większe ryzyko niedrożności ? U mnie zaraz rok będzie wiec już chyba najwyższa pora ale to już listopad grudzień najwcześniej zrobię
Matko ale piszecie dużo szok:)
Niezapominajka a może rośnie na ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:54
-
nick nieaktualny