Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Dziewczyny ja już po IUI
U mnie dzisiaj:
Podano 32 mln plemników .
Ruch A 20%
B 60%
W prawym jajniku jeden pecherzyki pękł a drugi prawdopodobnie dzisiaj jeszcze pęknie wiec lekarz mówił ze jest szansa na bliźniaki
Trzymajcie za mnie kciuki proszę !!!
Trzymam
Iga66, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
MaryJane wrote:Czy dziewczyny, którym się już udało mogłoby napisać jaką betę miały w jakim terminie do lub od spodziewanej miesiączki?
nim przejrzę cały wątek i się zorientuje kto jest kim zima nas zajdzie 
12 dpo (2 dni przed spodziewaną @) 123
21 dpo (6 dni po spodziewanej @) 6896
Dla statystyki?
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:12 dpo (2 dni przed spodziewaną @) 123
21 dpo (6 dni po spodziewanej @) 6896
Dla statystyki?
W zasadzie to dla podbudowania się, że coś tam u mnie jeszcze z tego będzie albo do powolnego godzenia, że ewidentnie nie jest w porządku
didi123 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOczywiscie to ze urodzilas nie znaczy ze masz drozne. Mialas cesarke czy naturalny? Jesli dlugo sie nie starasz to z droznoscia bym poczekalamakalotia wrote:Drożność jak już się ma jedno dziecko też się robi ? Ja się długo nie staram bo wcześniej obwiniam kp , że się nie dało. Bez kp dopiero jeden cykl więc póki co się nie martwie bardzo. Prolaktyne robiłam .
jesli nie pyknie wtedy zobaczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:07
-
Naturalnie. Poczekam jeszcze z tym. Bardziej myślałam o hormonach. Żeby mieć zrobione i pójść w tym cyklu z wynikami do lekarza.Mika88 wrote:Oczywiscie to ze urodzilas nie znaczy ze masz drozne. Mialas cesarke czy naturalny? Jesli dlugo sie nie starasz to z droznoscia bym poczekala
jesli nie pyknie wtedy zobaczyc -
Piękniedidi123 wrote:6896
Ulżyło mi 
bardzo się cieszę
didi123 lubi tę wiadomość
-
W udanym:MaryJane wrote:Czy dziewczyny, którym się już udało mogłoby napisać jaką betę miały w jakim terminie do lub od spodziewanej miesiączki?
nim przejrzę cały wątek i się zorientuje kto jest kim zima nas zajdzie 
4dpt 3500
6 dpt 7000Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:19
-
Iga66 oczywiście, że trzymam! Zaczynamy odliczanie

Didi pięknie
Więcej nie ogarniam, przepraszam, wchodzę co jakiś czas żeby nie przegapić 2 kresek. Dziś bawię się na weselu, wiec pojutrze juz w ogóle będę nie w temacie - wy tu możecie drukarnię postów otworzyć
Mój progesteron z dzisiaj 19,4 ng/ml. Widocznie szczyt jego wydzielania przypada u mnie na 8 dpo a nie 7
. Zostawiam jednak ten temat narazie.
Meggs w poniedziałek juz będę czatować na zdjęcie Twojego testu
i mam nadzieje Przedszkolanko, że już będziesz wtedy w trakcie krwawienia.
Miłego popołudnia dla wszystkich
przedszkolanka:), didi123, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Mika88 wrote:Oczywiscie to ze urodzilas nie znaczy ze masz drozne. Mialas cesarke czy naturalny? Jesli dlugo sie nie starasz to z droznoscia bym poczekala
jesli nie pyknie wtedy zobaczyc
Czy po cesarce jest większe ryzyko niedrożności ? U mnie zaraz rok będzie wiec już chyba najwyższa pora ale to już listopad grudzień najwcześniej zrobię
Matko ale piszecie dużo szok:)
Niezapominajka a może rośnie na ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:38

-
U mnie dwa tyg temu minął rok po cckozgo wrote:Czy po cesarce jest większe ryzyko niedrożności ? U mnie zaraz rok będzie wiec już chyba najwyższa pora ale to już listopad grudzień najwcześniej zrobię27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyKozgo kazda ingerencja lyzeczkowanie laparoskopia czy cesarka przyczynia sie do tworzenia zrostow. Jesli chodzi o statystyki to nie wiem jak jest ale wydaje mi sie ze nie ma reguly bo i nie drozne jajowody maja kobiety ktore bie rodzily. Jajowody moga byc nie drozne takze w efekcie stanow zapalnych wiec jesli sie dlugo para stara o dziecko i ma problemy z zajsciem to powinno byc priorytwtowe badanie bo moze sie okazac ze wystarczy przepchac je troche tak jak u mojej kolezankikozgo wrote:Czy po cesarce jest większe ryzyko niedrożności ? U mnie zaraz rok będzie wiec już chyba najwyższa pora ale to już listopad grudzień najwcześniej zrobię
Matko ale piszecie dużo szok:)
Niezapominajka a może rośnie na ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:54
-
nick nieaktualny