Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika88 wrote:Kozgo kazda ingerencja lyzeczkowanie laparoskopia czy cesarka przyczynia sie do tworzenia zrostow. Jesli chodzi o statystyki to nie wiem jak jest ale wydaje mi sie ze nie ma reguly bo i nie drozne jajowody maja kobiety ktore bie rodzily. Jajowody moga byc nie drozne takze w efekcie stanow zapalnych wiec jesli sie dlugo para stara o dziecko i ma problemy z zajsciem to powinno byc priorytwtowe badanie bo moze sie okazac ze wystarczy przepchac je troche tak jak u mojej kolezanki
No właśnie czytałam niby na usg mówili ze zrobię nie ma ale to dotyczy chyba tylko macicy pewnie. W sumie ani stanów zapalnych ani chorób zadnych nie miałam. Sprawdzimy jeszcze raz nasienie męża rozszerzone bo ostatnio chyba nie było morfologii i zobaczymy jak będzie Ok to zrobimy drożność tylko która opcja lepsza ta z usg czy rtg? -
nick nieaktualnykozgo wrote:No właśnie czytałam niby na usg mówili ze zrobię nie ma ale to dotyczy chyba tylko macicy pewnie. W sumie ani stanów zapalnych ani chorób zadnych nie miałam. Sprawdzimy jeszcze raz nasienie męża rozszerzone bo ostatnio chyba nie było morfologii i zobaczymy jak będzie Ok to zrobimy drożność tylko która opcja lepsza ta z usg czy rtg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 16:09
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs spróbuj w poniedziałek powtórzyc.
Kozgo a Ty test robilaś drugi?
Zrobię jutro chociaż to tylko proforma ani nie czuje się na okres ani na ciąże nic mnie nie boli brzuch ani cycki energii mam dużo także cudów nie ma szczególnie ze będzie 13-14dpo. -
Mika88 wrote:Menka888 didi moje gratulacje nudnej ciazy zarazajcie dalej
"$&#@%(€£¥¢©®§¿]{¶¬^~°¡™¦\§€¥£¢©®¿¡°¶§¬^¡><|\@#$&?!%@&$#`] ¥¢€£¢©®™~¿¡^¬°¶§¦|\×÷} {]
%/) & $#@(°¶§×¦|¡¿~^™<®©¢{¥¢€£Mika88, Słoneczko12, przedszkolanka:), Izaw, KAL lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny, dostałam przed chwilą lekkich brązowych plamień, nie boli mnie przy tym brzuch, czasami tylko lekko jak na @. Plamienia są tylko takie lekkie na papierze. Jestem poza miejscem zamieszkania, podjęliśmy decyzję o szybkim powrocie do domu. Martwię się, że dzieje się coś niedobrego, nie wiem czy czekać na rozwój wydarzeń czy próbować kontaktować się z lekarzem
-
Iwwk to pewnie kropek się mocniej wgryza. Często mówi się że jeśli nie jest to żywa krew i nie towarzyszą temu mocniejsze bóle to nie powinno się tym martwić. Chociaż rozumiem twój stres. Ja sama miałam na początku ciąży plamienia i oczywiście z paniką pojechałam na ip, gdzie nie bardzo się tym przejęli, ale wypisali w razie czego luteine.
Jedź do domku i odpocznij chyba że się mocno martwisz to może zadzwoń do lekarza i spytaj co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 17:23
iwwk lubi tę wiadomość
-
Iwwk na tym etapie to moźe być zagnieżdżanie,lub zupełnie normalne. A może być spadek prgesteronu i trzeba go wspomóc. Fakt,że niewiele można na tym etapie zrobić,ale ja panikara bym pojechała na ip..ale jak napisalas do swojej dr to czekaj na jej odpowiedź
Dlatego własnie bralam teź numer na takie sytuacje.. -
didi123 wrote:12 dpo (2 dni przed spodziewaną @) 123
21 dpo (6 dni po spodziewanej @) 6896
Dla statystyki?
16 dpo 226
20 dpo 857
24 dpo 3775speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiedrożne mogą być i po wielu dzieciach, niestety. O zrostach pisałam już, że fizjoterapeuci ginekologiczni się nimi zajmują.
Nie pamiętam dokładnie bet... w ostatniej, która sie usunęła sama w 18 dpo, beta w 13 dpo była ok 30.
W pierwszej nie badałam, w drugiej pięknie rosła do ponad 2000 tys. I co z tego... -
nick nieaktualnyiwwk wrote:Madzia oby. Na wszelki wypadek wracam i napisałam do swojej ginekolog. Co by się nie działo i tak nie za wiele mogę, jest tak wcześnie, że pozostaje tylko czekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 18:29
-
szemkel wrote:16 dpo 226
20 dpo 857
24 dpo 3775
15 dpo 189
17 dpo 575
19 dpo 1598
Widze, że robiłaś bete co 4 dni i porównując znów zaczęłam się zastanawiać..
4 dni jest u mnie między 15 a 19 dpo czyli 189 i przyrost do 1 598. U Ciebie tak jakby co 4 dni wynik mnozy się razy 4 a u mnie wychodzi co 4 dni o ponad 8. Czyżby serio bliźniaki?! Aż boję się poniedziałkowej bety!Mika88, szemkel, przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:U mnie
15 dpo 189
17 dpo 575
19 dpo 1598
4 dni jest u mnie między 15 a 19 dpo czyli 189 i przyrost do 1 598. U Ciebie tak jakby co 4 dni wynik mnozy się razy 4 a u mnie wychodzi co 4 dni o ponad 8. Czyżby serio bliźniaki?! Aż boję się poniedziałkowej bety! -
Menka888 wrote:U mnie
15 dpo 189
17 dpo 575
19 dpo 1598
4 dni jest u mnie między 15 a 19 dpo czyli 189 i przyrost do 1 598. U Ciebie tak jakby co 4 dni wynik mnozy się razy 4 a u mnie wychodzi co 4 dni o ponad 8. Czyżby serio bliźniaki?! Aż boję się poniedziałkowej bety!
Ja bym się cieszyła podwójnie -
Menka to bylby moj fasolek ,żeby równo było w statystyce wrześniowej
A na usg nie widział nic lekarz? Wiem,że bliźniaki pokazują się czesto też poźno jak np.jeden się za drugiego schowa;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 19:17
-
Gin jeszcze nie odpisała, wróciłam do domu, plamienia jakby mniej, albo sama tak sobie wmawiam. W sumie to rano się kochalismy, a później długi spacer, kilku godzinny. Nie zmienia to faktu, że i tak się martwię. Póki co leżę w domku i odpoczywam. Co ma być to będzie, ale kropkowi już mówię, żeby się nie wydurniał bo musi z nami zostać. Dzięki za wsparcie