Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Ja bylam dwa razy lyzeczkowana i raz mialam cc raz obeszło sie bez lyzeczkowania i na szczęście nir mam problemow. A lezalam na szpitalu z dziewczyna ktora pierwszy raz byla w ciazy i to pozamacicznej
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
szemkel wrote:Aduszka83, Menka888, Nulqa, Natosia, Goldfinch26, didi123, iwwk GRATULUJĘ!!! Życzę, żeby wszystko było dobrze. Buziaki i trzymajcie się mocno! Jesteśmy razem!
Za pozostałe dziewczyny mocno trzymam kciuki, żeby się jeszcze w tym miesiącu udało, komu tam ma się udać
Dziękuję bardzo! Ja dzisiaj zrobiłam betę po 72h. W środę wynik 34,50 A dzisiaj 158, więc chyba przyrost dobry. Kwas foliowy wyszedl mi za wysoki. Norma do 18 a mam 19,50. Czytalam o mutacji jakiegoś genu że ten kwas może się źle wchlaniac i efekt jest odwrotny od zamierzonego, ale chyba nie jest jeszcze aż taka nadwyżka? Co sądzicie?
Nie było mnie tutaj wczoraj a tyle wiadomości się namnożyło, ale już czytam i nadrabiam. Nie podoba mi sie nowy look Ovufriend niech wrócą do poprzedniej wersjipatuniek86 lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Mam dziś mega dola myślałam ze jakoś pogodziłam się ze nie wyszło sle najwidoczniej nievradze sobie tak dobrze jak myślałam brzuch zaczyna bolec na @ ehh
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Mam dziś mega dola myślałam ze jakoś pogodziłam się ze nie wyszło sle najwidoczniej nievradze sobie tak dobrze jak myślałam brzuch zaczyna bolec na @ ehh
Myślę że tako dół dopadal każda z nas starajacych się. To chyba nieuniknione. Ale w koncu każdej udaje się prędzej czy później zafasolkowac i urodzić piękne zdrowe dziecko i chyba to powinno być taka motywacja. Latwo się mówi, wiem. Sama należę do pesymistek i juz plakalam mężowi że na pewno nam się nie uda, na pewno lata starań przed nami a on tylko kręcił głową. Powiem Wam że nawet Teraz jestem w ciąży jest to Sam początek ale jakoś nie umiem się cieszyć tak do końca jak gdyby ktoś miał mi to za chwilę odebrać. Taka chyba moja natura. Mąż oczywiście nie rozumie i krzyczy na mnie - chyba słuszniespeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:46
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mój mówi żebyśmy dali już spokój ze nie jest nam dane ze on jyz nie chce badań leków witamin ze ma dosyc ze różnica wielu już za dużo i skoro lód noe chce żebyśmy mieli dziecko to najwyraźniej tak jest. Ze mamy jedno zdrowe dziecko i trzeba się cieszyć tym. Cały czas myśle o tym ze miał ta wysoka gorączkę w lipcu a niby to zabija plemniki i trzeba po tem 70-90dni nad odnowe ale już sama noe wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 22:00
-
kozgo wrote:Mój mówi żebyśmy dali już spokój ze nie jest nam dane ze on jyz nie chce badań leków witamin ze ma dosyc ze różnica wielu już za dużo i skoro lód noe chce żebyśmy mieli dziecko to najwyraźniej tak jest. Ze mamy jedno zdrowe dziecko i trzeba się cieszyć tym. Cały czas myśle o tym ze miał ta wysoka gorączkę w lipcu a niby to zabija plemniki i trzeba po tem 70-90dni nad odnowe ale już sama noe wiem
-
tęczova wrote:Mój niby jest ale go nie ma. Niestety mnie chyba nie rozumie. Przytul Polę i będzie lepiej. Szybciej @ przyjdzie, szybciej pojawi się dla Niej rodzieństwo. Zazdroszczę Ci tej Poli
-
.
Przedszkolanka u mojego w przedszkolu wysyp mam w ciazy i ciagle pyta mamo a kiedy ja będę miał. Ostatnio mówi dobra może być nawet siostra nyleby była jak mu mówię ze może być tak ze nie będzie to płacze on a mnie serce pęka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 22:22
-
Dziękuję Teczowa :* ucaluje na pewno .
Dziewczyny,ja wierze że będziemy jeszcze narzekać na mdlości,bolesne kopniaki,na poród,nieprzespane noce.. wierzę na prawdę. Na pocieszenie dodam,że w ciągu tych 4 lat jak tu jestem,każda ze staraczek z która nadal mam kontakt (a jest ich kilka) ma jedno bądź dwojkę dzieci. Uda się i nam,może będzie to wspólny cykl? Wierzę w to,nawet mimo dzisiejszego spadku formy .
Kozgo,Pola czeka na Aleksandra- w ostateczności nawet siostrzyczka będzie cudowna dla niejNona, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoldfinch26 wrote:Dziękuję bardzo! Ja dzisiaj zrobiłam betę po 72h. W środę wynik 34,50 A dzisiaj 158, więc chyba przyrost dobry. Kwas foliowy wyszedl mi za wysoki. Norma do 18 a mam 19,50. Czytalam o mutacji jakiegoś genu że ten kwas może się źle wchlaniac i efekt jest odwrotny od zamierzonego, ale chyba nie jest jeszcze aż taka nadwyżka? Co sądzicie?
Jeśli nie odstawiłaś kwasu na minimum 3 dni to nic dziwnego, ze za wysoki.
Dziewczyny tulę
Kozgo, a on bierze suple i się bada? Może po prostu nie mów mu kiedy dni płodne. Bzykajcie się i już.
-
Dziewczyny mam zła wiadomość dzis powtorzylam test ciazowy bo wczoraj nie robilam i wiecie co nie wierze ledwo co widoczna kreska a przed wczoraj juz byla bardzo widoczna kurcze co sie mogło stac27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
iwwk wrote:Czarnulka betę zrób koniecznie, może test był o słabszej czułości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 07:27
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Powtorze jeszcze później testa ale wątpię zeby był wadliwy ..ale czy mozliwe żeby przedwczoraj test byl jyz mocno pozytywny a dzis kreska ledwo widoczna? Chyba 4 testy nie mogły kłamać ?
To test z przed wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5006ed1fba83.jpg
A to dzień wcześniej niz ten u gory
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36cc7abd48ca.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 07:38
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity