Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za pomoc dziewczyny :* widzialyscie juz nowy wygląd wykresu w ovufriend?Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Dziewczyny pomożecie z tą interpretacją? Jak zobaczył je gin to powiedział, że z takimi wynikami to szans nie mamy dużych i kieruje nas do ośrodka leczenia niepłodności, załamaliśmy się obydwoje... Po jakimś czasie zmieniłam gina i ten powiedział że żadnej tragedii nie ma i mamy działać, jednak dalej nic nie udaje się...
-
nick nieaktualnyAgucha90s wrote:Byłam dzisiaj u gina z tą prolaktyna (wynik w 6dpo 39.99 a norma 40). Dał mi bromergon i powiedział że nie wpływa to na wczesna ciąże...
Jego zdaniem progesteron bardzo ładny (17 norma 15).
Pozostaje mi czekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 21:54
-
nick nieaktualnybelly_love wrote:Dzięki za pomoc dziewczyny :* widzialyscie juz nowy wygląd wykresu w ovufriend?
-
Mika88 wrote:Mi nie chodzilo ze bromergon wplywa tylko prolaltyna wysoka utrudnia zajscie a o to pytalas przeciez ... tez go mam niestety u mnie przez 3 dni fatalnie sie czulam
-
XxMoniaXx wrote:Kurcze boli mnie w boku to chyba na owulacje, sluz jest a maz sie dzis zestresowal:( teraz jest w pracy. Myslicie ze jutro juz bedzie po ptakach ?
Mi się nie podoba nowy wykres..do tego na telefonie mi nie otwiera chyba albo jeszcze nie ogarnęłam ;/Mika88, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgucha90s wrote:Ja wzięłam już dzisiaj pierwsza tabletkę i po pół godzinie już poczułam że jest kiepsko że mną.. Senność zawroty głowy ból głowy... Dawno się tak nie czułam... Dobrze ze mam przed sobą weekend może nauczę się choć trochę funkcjonować z tym bromergononem..
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:nie,warto jutro
Mi się nie podoba nowy wykres..do tego na telefonie mi nie otwiera chyba albo jeszcze nie ogarnęłam ;/ -
Mika88 wrote:Jesli Ci moge doradzic to bierz ja zaraz przed zasnieciem ja nie umialam zasnac po niej i sie wyspij jak nie musisz nie wstawaj ja zaczynalam od polowki tabletki 2 dnia juz cala.
Mam. Nadzieję że zarodek się zagniezdzi i prolaktyna się obniży..Mika88 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:nie,warto jutro
Mi się nie podoba nowy wykres..do tego na telefonie mi nie otwiera chyba albo jeszcze nie ogarnęłam ;/przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:nie,warto jutro
Mi się nie podoba nowy wykres..do tego na telefonie mi nie otwiera chyba albo jeszcze nie ogarnęłam ;/ -
Mika88 wrote:Mam te same zdanie nawet glupio sie podglada innych wykresy mi sie jakos szerokie zrobily przedszkolanka moze na czerwcowkach sie spotkamy ?
Oj ja to raczej najszybciej lipiec..zanim zaczne i skończe krwawic,pózniej usg jajników i dopiero decyzja czy stymulacja.. ale Ty nie czekaj, jak beda u Ciebie 2 krechy na czerwiec to zła nie bede -
XxMoniaXx wrote:Ja od grudnia ubieglego roku nie zaznaczalam na wykresie. Teraz chce zaznaczyc dzis dz. Cyklu i mi nie zaznacza tylko wyskakuje o abonamencie premium. To co juz za free abi wykresu nie ma czy mi sie cos porobilo. Ten stary wykres byl jakis bardziej obrazowy
-
Masakra.. Szkoda ze tego wykresu choc nie ma za free.. Przesadzili troche. Za chwile wogole korzystanie a tej strony bedzie odplatne:(
Dziewczyny mam pytanie czy podczas owu macie sluz ciagnacy i calkiem przezroczysty bo taki niby jest a u mnie jest rozciagliwy i ciagnacy ale zawsze metny/ mleczny. Nie zaueazylam przezroczystego . czy to prawidlowo czy powod do niepokoju ? -
XxMoniaXx wrote:Masakra.. Szkoda ze tego wykresu choc nie ma za free.. Przesadzili troche. Za chwile wogole korzystanie a tej strony bedzie odplatne:(
Dziewczyny mam pytanie czy podczas owu macie sluz ciagnacy i calkiem przezroczysty bo taki niby jest a u mnie jest rozciagliwy i ciagnacy ale zawsze metny/ mleczny. Nie zaueazylam przezroczystego . czy to prawidlowo czy powod do niepokoju ?