Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:nigdy nie mialam. I nic mi o tym nie wiadomo. w tamtym roku mialam usg przez powloke brzuszna organow wewnetrznych przy tym jajnikow czy nie mam jakis torbieli albo cyst. urodzilam 4 dzieci w tym ostatniej w 2014. wiec nie wiem czy moge miec
-
Meggs wrote:Nie no nie musisz go mieć. Po prostu przy wysokim stosunku lh:fsh czesto sie go diagnozuje. Stad moje pytanie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mika88 wrote:Kochana to jedz do labo w wiekszym miescie ja bym chyba sfiksowala eee bete sie robi z krwi i jest wynik tego samego dnia jakies dziwne te labo skoro kaza sikac niech je zamkna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:02
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:Nie no nie musisz go mieć. Po prostu przy wysokim stosunku lh:fsh czesto sie go diagnozuje. Stad moje pytanie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny które miały biochemiczna? Was tez bolaly piersi ? Ja niby testy mam już negatywne a dzis mnie tak bolą ze cos
I czy ktoras sie orientuje czy spada temp czy dalej jest wysokoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:04
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny które miały biochemiczna? Was tez bolaly piersi ? Ja niby testy mam już negatywne a dzis mnie tak bolą ze cos
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Tak, przeszło w poniedziałek kiedy dostalam mocniejsze krwawienie. Momentalnie się zmienilo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:07
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Dziewczyny które miały biochemiczna? Was tez bolaly piersi ? Ja niby testy mam już negatywne a dzis mnie tak bolą ze cos
I czy ktoras sie orientuje czy spada temp czy dalej jest wysokoczarnulka24 lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanka, obowiązki tylko dochodzą, mam wrażenie, że wcale ich nie ubywa,chociaż codziennie skreślam cos z listy
Bardzo się cieszę, nie mogę się doczekać, naprawdę, czas jest teraz magiczny, chociaż bardzo stresujący, cala rodzina nam pomaga, aż nie wiem, jak im się odwdzięczę, niesamowite, jacy są kochani
Pogoda ma być za to do dupy. Tylko to jest przeciwko nam jak narazie.
A jak Ty się czujesz? Mocno się rozkręciło?
Na moim ślubie lało a dzień później było turbo słońce mówi się ze deszcz zwiastuje pieniądze a słońce w pierwszym dni małżeństwa może zwiastować tylko dobre rzeczy:)
Przedszkolanka dziękuje ze pytasz dziś miałam tyle pracy i obowiazkow po ze człowiek nie ma czasu myśleć. Dziś miałam takie 2 skurcze i kłucia ze myślałam ze umrę ja mam 2 dni krwawej Niagary wszystko przecieka armagedonNiezapominajka2, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
I czy ktoras sie orientuje czy spada temp czy dalej jest wysoko
Ja nie biochemiczna (chyba), bo zatrzymany zarodek, więc chyba to raczej jako puste jajo się kwalifikuje, ale mnie bolały na początku trochę, potem coraz bardziej wrażliwe były, aż w którymś momencie zaczęło to słabnąć. Niby coś było, ale zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży - wtedy z bólu nie wiedziałam, co się dzieje. Dzisiaj mam miękkie flaki, ciut bardziej wrażliwe, ale betę mam na pewno ciążową, pewnie jeszcze codziennie rośnie. Temperatura nie spadła. Generalnie, czuję się jak tydzień przed okresem, a nie jak w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:55
-
szemkel wrote:Ja nie biochemiczna (chyba), bo zatrzymany zarodek, więc chyba to raczej jako puste jajo się kwalifikuje, ale mnie bolały na początku trochę, potem coraz bardziej wrażliwe były, aż w którymś momencie zaczęło to słabnąć. Niby coś było, ale zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży - wtedy z bólu nie wiedziałam, co się dzieje. Dzisiaj mam miękkie flaki, ciut bardziej wrażliwe, ale betę mam na pewno ciążową, pewnie jeszcze codziennie rośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:57
07.06.2019 synek
przedszkolanka:) wrote:Tak, przeszło w poniedziałek kiedy dostalam mocniejsze krwawienie. Momentalnie się zmienilo.
To Ty już od wczoraj masz nowy cykl? -
czarnulka24 wrote:Przykro mi ale jak jest zarodek to jak puste jajo? Co do objawów to ja w każdej ciąży miałam prawie co innego prócz jednej dolegliwości ktora miałam we wszystkich .. a bylo nia bol brzucha praktycznie codziennie
Z tego co czytałam, to jak zarodek jest taki mały, to wpisują w kartę "puste jajo". Nie wiem, jak to inaczej nazwać. Na 99% mam w sobie martwy zarodek, lekarz to nazwał poronieniem (chociaż zawsze myślałam, ze poronienie to dopiero wydalenie wszystkiego).
-
szemkel wrote:To Ty już od wczoraj masz nowy cykl?
A u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo!
A mi fb przypomniał..dokładnie 4 lata temu byłam najszczęśliwszą osobą na świecie.. dowiedziałam się,że będę miała córeczkęNiezapominajka2, szemkel, Izaw lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dokładnie,dwszcz zwiastuje duźo pomyślności
Kozgo a Ty już masz nowy cykl?
Jutro rano powinien przyjść okres zgodnie z odstawieniem dupka. Mam takie marzenie obudzić się jutro nie mieć okresu zrobić test i niespodzianka Haha człowiek ma nasrane w głowieprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
szemkel wrote:Z tego co czytałam, to jak zarodek jest taki mały, to wpisują w kartę "puste jajo". Nie wiem, jak to inaczej nazwać. Na 99% mam w sobie martwy zarodek, lekarz to nazwał poronieniem (chociaż zawsze myślałam, ze poronienie to dopiero wydalenie wszystkiego).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 21:16
07.06.2019 synek
kozgo wrote:Szemkel coś mnie ominęło co się stało ? Usg złe wyszło ?
Z miesiączki 7+2, z owulacji 6+3. USG miałam wczoraj. Pęcherzyk 2,6 cm, zarodek chyba 2,1 mm. Dużo za mały, tyle wiem, wymiarów mi nie podał dokładnych, ale mam coś zaznaczone na zdjęciu (jak mi ktoś powie, jak, to wstawię).