Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 23dc. Okres za dwa lub 4 dni. Nie mam pojecia jaki dlugi bede miala cykl, tak mnie to wkurza. Kiedys mialam rowno 28 dni a teraz raz 24 czasem 26 a nieraz 29dni -.-
Temperatury nie mierze, testy owu wychodzily mi w caly swiat. Aaaa, wywalone mam juz chyba nw to wszystko -.- To nie na moje nerwy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Ja ten cykl spisałam na straty, bo za parę dni miałam iść na laparoskopię. A tymczasem gdy okres nie przeszedł od niechcenia zrobiłam test, a tam dwie grube kreski! Owszem cieszę się, ale mam z tyłu głowy niepowodzenia, czekam na wynik drugiej bety
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Ola454 wrote:U mnie 23dc. Okres za dwa lub 4 dni. Nie mam pojecia jaki dlugi bede miala cykl, tak mnie to wkurza. Kiedys mialam rowno 28 dni a teraz raz 24 czasem 26 a nieraz 29dni -.-
Temperatury nie mierze, testy owu wychodzily mi w caly swiat. Aaaa, wywalone mam juz chyba nw to wszystko -.- To nie na moje nerwy
Tez mam nieregularne nie wiem kiedy bedzie okres, kiedy owulka. Tylko u mnie to kwestia 33-40 dni,wolalabym miec tak jak ty uwierzprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wizyte u swojego gin mam w listopadzie, po kontroli w lipcu powiedzial ze jesli do października nie zajde w ciaze to przyjechać do niego w listopadzie. Moze sam zaproponuje monitoring a jak nie to ja na pewno wypale z tym pomyslem. Tak jak mówisz, ja kasy na lekarzy i leki generalnie nigdy nie żałuję, nawet jesli idzie na to kilkaset zl w miesiacu. Po prostu wiem i mam to poczucie, ze zrobiłam wszystko co moglam zeby bylo lepiej.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Speaky, polecam monitoring serio. Przy tym ile wydajemy na ciuchy czy fryzjera to nie dużo. U mnie 100zl pierwsze usg, kolejne 40zl. Robilam dziś, byłam pewna że dziś owu bo 14dc albo nawet ze juz po bo może wczoraj była a tu do niedzieli może peknac bo dopiero 20mm, czyli 16dc!a zawsze miałam 26-28dc.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona, można wiedzieć gdzie takie ceny za monitoring w Krk.? Bo ja płaciłam po 120 za wizytę, więc chętnie skorzystam. U mnie z testami owu nic by nie wyszło, bo mi LH rośnie od razu po @, a monitoring pokazuje późne owulacje ok. 17-20 DC. Dlatego poszłam po taniości ostatnio i zamiast robić monitoring bzykalam się co drugi dzień od 8 do 22 DC, zobaczymy co z tego będzie
-
Jutro mam cały dzień zajęcia na uczelni .. może zleci szybko dzień i nie będę myśleć o tym cholernym testowaniu ciagle. Jezu, mam dość samej siebie. Ale będzie lament jak przyjdzie @02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nona 40zl usg .. wow bardzo tanio .. u mnie 120wizyta kazda27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nadrabiać Was będę wieczorem, bo mam pracy kupę.
Pochwalę się tylko że beta dziś 45,9
A test z wczoraj i dziś poniżej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5b804899c27.jpgspeakyourmind93, fiorella82, Izaw, przedszkolanka:), patuniek86, Ola454, Beata81, Sung, Paula_071 lubią tę wiadomość
Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Paulii wrote:Nadrabiać Was będę wieczorem, bo mam pracy kupę.
Pochwalę się tylko że beta dziś 45,9
A test z wczoraj i dziś poniżej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5b804899c27.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 18:03
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyAriette1983 wrote:Sung jesteś wielka!
To co bardziej rekomendujesz witaminę E w tabletkach czy raczej z jedzenia - znalazłam taki fajny artykuł o jej źródłach i zastawiam się nad tym olejem właśnie, co sądzisz:
Zawsze dobrze jedzenia zwłaszcza jak nie ma się dobrej wit E na stanie. Ale ja wolę wiedzieć ile biorę i jednak suple mi lepiej wchodzą niż oleje... zapominam albo się zmuszam. Pszenicznego nie brałam pod uwagę, bo nie powinnam glutenu...
przedszkolanka:) wrote:Gdzie naturalnie jest wit. E?
Z tego co wiem najwięcej i najlepiej z oleju słonecznikowego.
Nona wrote:Sung branie różnych dawek euthtoxu często jest ze względu na dostępność dawek, jeśli nie ma euthtoxu 33 to dają raz 50,raz 25. Nie pisz ze branie różnych jest bez sensu bo mam tak od 5 lat przepisane przez specjalistów z Onkologii w Gliwicach. To tak jak dodanie do ciasta różnych dawek masła, jak jest przepis na 1,5 kostki to dajesz najpierw kostkę, potem pół. Liczy się średnia, suma
Pozostanę przy swoim zdaniu
Zwłaszcza, ze endo leczą wyniki, a nie pacjentów nigdy nie miałam problemu z dobraniem sobie podzielnej dawki.
Kozgo jakie piękne zdjęcia! Fajną zajawkę ktoś miał
I ja sie jednak wybiorę do gina. Przestraszył mnie ten cykl. Najpier koszmarny ból po owu, potem objawy ciąży a teraz mnie kłuje z prawej. Niech się przyjrzy. Zwłaszcza, ze nigdy na monitoring nie chodziłam. Ciekawa jestem co tam moje jajniki produkują.
Raz tylko sprawdzał, ale szczegółów nie podał, a ja nie pytałam. -
Sung wrote:Pozostanę przy swoim zdaniu
Zwłaszcza, ze endo leczą wyniki, a nie pacjentów nigdy nie miałam problemu z dobraniem sobie podzielnej dawki.
Kozgo jakie piękne zdjęcia! Fajną zajawkę ktoś miał
I ja sie jednak wybiorę do gina. Przestraszył mnie ten cykl. Najpier koszmarny ból po owu, potem objawy ciąży a teraz mnie kłuje z prawej. Niech się przyjrzy. Zwłaszcza, ze nigdy na monitoring nie chodziłam. Ciekawa jestem co tam moje jajniki produkują.
Raz tylko sprawdzał, ale szczegółów nie podał, a ja nie pytałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 18:05
Sung lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity