Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzis mam dzien do du.. nic mi sie nie chce libido do du.. pasowało by juz zaczac działać a mi sie nie chce .. a później bede plakac jak przeocze owu .. masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 17:16
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyDzień dobrej powiem wam tak ... żeby nie mieć już tylko jednego punktu zaczepienia , żeby nie żyć już tylko do owu i po owu zrobiliśmy sobie z mężem prezent i wykupiliśmy pakiet na mega bal sylwestrowy ! Mało tego kupiłam dziś taka kreacje i takie buty na ta okazje ze naszła mnie myśl aby jednak starać się od stycznia hahaha oczywiście starać się będziemy ciagle ale mam teraz plany pośrednie i tak bardzo mi lepiej !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 17:26
Ariette1983, patuniek86, Beata81, fiorella82, RudaAnna, Sung lubią tę wiadomość
-
Czarnulka musisz się wziąć w garść i działać. Nie ma wyjścia! Ja w płodne nawet na mojego się nie obrażam, jestem potulna jak baranek, natomiast teraz, czyli po owu nadrabiam zaległości w fochaniu się i denerwowaniu:P
Ariette1983, czarnulka24, Beata81 lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Czarnulka musisz się wziąć w garść i działać. Nie ma wyjścia! Ja w płodne nawet na mojego się nie obrażam, jestem potulna jak baranek, natomiast teraz, czyli po owu nadrabiam zaległości w fochaniu się i denerwowaniu:P
Ciężko mi powiedziec jak bedzie owu czy w 10 dc czy w 16 bo ostatnio bylo w 16dc wiec mam troche czasu normalnie tak 10-11 wiec jeśli w 16 to mam troche czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 17:44
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Magda814 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy jest jeszcze jakaś szansa czy to już @ przyszła ?
Mam bóle w okolicach brzucha jak na @ i małe plamienie a przedewszystkim taki brązowy skrzep(?)-śluz (?)
Witaj w klubie... Ja też dziś miałam plamienie i podejrzewam, że raczej to @
Brązowe plamienia przed okresem mogą być objawem niedoboru progesteronu. -
Jestem. Wizytę miałam na 14 ale wpoerdzielil się jakiś przedstawiciel handlowy i pol godz musiałam czekać. Długo trwała wizyta. Najpierw mnie przemaglowal, wypytal o wszystko. Poszliśmy na usg ale zbadał mnie przez powłoki brzuszne i tylko czarna plama! W końcu zbadał mnie dopochwowo i serce mi zamarło! Dopiero jak poprosiłam to przekręcil monitor bo milczał. Jest ciałko zoltkowe, jest zarodek i serduszko nawet słyszałam. Popłakałam się że wzruszenia. Według obmiarow jest identyczne wiekiem jak wychodzi z miesiaczki.
czarnulka24, Ariette1983, patuniek86, didi123, Morelowanowa, przedszkolanka:), fiorella82, Meggs, Beata81, Majaaa, Izaw, Paula_071, Sung, agniecha2101, Ola454, Nona lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Jestem. Wizytę miałam na 14 ale wpoerdzielil się jakiś przedstawiciel handlowy i pol godz musiałam czekać. Długo trwała wizyta. Najpierw mnie przemaglowal, wypytal o wszystko. Poszliśmy na usg ale zbadał mnie przez powłoki brzuszne i tylko czarna plama! W końcu zbadał mnie dopochwowo i serce mi zamarło! Dopiero jak poprosiłam to przekręcil monitor bo milczał. Jest ciałko zoltkowe, jest zarodek i serduszko nawet słyszałam. Popłakałam się że wzruszenia. Według obmiarow jest identyczne wiekiem jak wychodzi z miesiaczki.
Menka888, Kaka_90 lubią tę wiadomość
-
Menka888 wrote:Jestem. Wizytę miałam na 14 ale wpoerdzielil się jakiś przedstawiciel handlowy i pol godz musiałam czekać. Długo trwała wizyta. Najpierw mnie przemaglowal, wypytal o wszystko. Poszliśmy na usg ale zbadał mnie przez powłoki brzuszne i tylko czarna plama! W końcu zbadał mnie dopochwowo i serce mi zamarło! Dopiero jak poprosiłam to przekręcil monitor bo milczał. Jest ciałko zoltkowe, jest zarodek i serduszko nawet słyszałam. Popłakałam się że wzruszenia. Według obmiarow jest identyczne wiekiem jak wychodzi z miesiaczki.
Menka888 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Cudowna wiadomość gratulacje teraz mozesz byc spokojna
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziękuję dziewczyny za kciuki i słowa otuchy - pomogły :* teoria pustego jaja obalona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 18:08
Ariette1983 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Hej ! Czytam Was na bieżąco. Ostatnio pisze mało. Organizowałam dwie imprezy w weekend i mnie pochłonęły. Menka czekamy na dobre wieści.
U mnie 10 dpo i śluz podbarwiony... Nigdy tak nie miałem także nie wiem o co chodzi.
Kupiłam te testy z allegro co polecacie i dziś prawie pozytyw. Umówiłam się do ginekologa na 4 października żeby ogarnąć czy coś tam się dzieje.Ariette1983, Menka888 lubią tę wiadomość
-
Menka888 wrote:Jestem. Wizytę miałam na 14 ale wpoerdzielil się jakiś przedstawiciel handlowy i pol godz musiałam czekać. Długo trwała wizyta. Najpierw mnie przemaglowal, wypytal o wszystko. Poszliśmy na usg ale zbadał mnie przez powłoki brzuszne i tylko czarna plama! W końcu zbadał mnie dopochwowo i serce mi zamarło! Dopiero jak poprosiłam to przekręcil monitor bo milczał. Jest ciałko zoltkowe, jest zarodek i serduszko nawet słyszałam. Popłakałam się że wzruszenia. Według obmiarow jest identyczne wiekiem jak wychodzi z miesiaczki.
Cudownie - tak się cieszę!!! to najlepsza wiadomość! I pomyśleć że tyle się stresowałaś przez ten tydzień przez to przedwczesne usg...Menka888 lubi tę wiadomość
-
Pięknie , bardzo się cieszę i gratuluję !!Menka888 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje Chwila wytchnienia
Zazdroszczę :*Menka888 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Najmlodsza...za duzo sie nakręciłaś..zajmij czymś myśli bo zwariujesz.
Ja za to mam odwrotnie niz Ty i Nona. Wolę odwlekac testy a zobaczyc @..
Menka cudownie a co na to plamienie mówil? Ah zazdroszcze..
Fiorella
Makalotia to masz wizyte dzien przede mną -
makalotia wrote:Jeden ?
Pięknie , bardzo się cieszę i gratuluję !!
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza...za duzo sie nakręciłaś..zajmij czymś myśli bo zwariujesz.
Ja za to mam odwrotnie niz Ty i Nona. Wolę odwlekac testy a zobaczyc @..
Menka cudownie a co na to plamienie mówil? Ah zazdroszcze..
Fiorella
Makalotia to masz wizyte dzien przede mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 18:15
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Jestem. Wizytę miałam na 14 ale wpoerdzielil się jakiś przedstawiciel handlowy i pol godz musiałam czekać. Długo trwała wizyta. Najpierw mnie przemaglowal, wypytal o wszystko. Poszliśmy na usg ale zbadał mnie przez powłoki brzuszne i tylko czarna plama! W końcu zbadał mnie dopochwowo i serce mi zamarło! Dopiero jak poprosiłam to przekręcil monitor bo milczał. Jest ciałko zoltkowe, jest zarodek i serduszko nawet słyszałam. Popłakałam się że wzruszenia. Według obmiarow jest identyczne wiekiem jak wychodzi z miesiaczki.
-
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia