Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
szemkel wrote:A ja mdłości w porównaniu z pierwszą ciążą to mam żadne. W ogóle to właśnie przez takie skąpe objawy (piersi flaki) byłam pewna, że ta ciąża jest martwa.
I na początku mnie żołądek bolak jakby kamień ktoś mi włożył , i brzuch mnie dzienie bolal codziennie jak @ a poza tym nicWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 20:38
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
szemkel wrote:A ja mdłości w porównaniu z pierwszą ciążą to mam żadne. W ogóle to właśnie przez takie skąpe objawy (piersi flaki) byłam pewna, że ta ciąża jest martwa.
Jeszcze zdążysz napluć sobie w brodę za słowa "skąpe objawy"
Naprawdę nie ma przesady w stwierdzeniu, że każda ciąża jest inna
Jak to powiedział mi ginekolog - ciąża daje tak ogromny wachlarz objawów, że wystarczy wybrać sobie niektóre Jedna wymiotuje. Druga mdleje. Trzecią bolą piersi, a czwartej nic się nie dzieje. Piąta czuje się chora, szósta sika co 3 minuty. Siódma śpi. A ósma ma kombo wszystkich ww prócz czwórkiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i apeluję do Was - pierwsze USG zróbcie zgodnie z zaleceniami, czyli ok 12 tc, nie wcześniej (chyba, że coś się dzieje niebezpiecznego, to wiadomo)!!! Chcecie wykluczyć ektopową, to róbcie betę,a USG zostawcie w spokoju, bo żaden z tego pożytek, a ile szkody może przynieść... Nic nikomu nie da diagnoza pustego jaja, zaśniadu tak wcześnie i tak nie będzie widać (prędzej wyjdzie w becie), a jak usłyszycie o obumarciu ciąży, to łez się nałykacie więcej niż się Wam może wydawać, a może całkiem niepotrzebnie...
Mika88 lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Albo wcześniej, w przypadku ostrego bólu z jednej strony, lub drętwienia ramienia, nagłego krwawienia
Jeśli tylko czasami poboli brzuch jak na @, coś tam zakłuje-nie ma sensu wcześniej27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Paulii wrote:Menka, Szemkel super wiadomości
Wiedziałem że będzie dobrze;)
Co do mdłości, w którym tygodniu się u Was zaczęły? Ja nie mam totalnie nic. tylko bardziej wyczulony węch.
Poza tym dziś powtórzyłam betę, wynik 246,327.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
QUOTE=Sung]To jakiś przesąd jest i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. W ostatniej straconej silne mdłości już tydzień po owu.
W obu ciażach z moimi dziećmi zero mdłości.
Najmłodsza ja dopiero 5dc. Libido przyszło dziś i zaczyna się sam fun
Menka uff!!![/QUOTE
Sung ja 6 i już wczoraj był fanNona, Sung lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Menka888 wrote:Jestem. Wizytę miałam na 14 ale wpoerdzielil się jakiś przedstawiciel handlowy i pol godz musiałam czekać. Długo trwała wizyta. Najpierw mnie przemaglowal, wypytal o wszystko. Poszliśmy na usg ale zbadał mnie przez powłoki brzuszne i tylko czarna plama! W końcu zbadał mnie dopochwowo i serce mi zamarło! Dopiero jak poprosiłam to przekręcil monitor bo milczał. Jest ciałko zoltkowe, jest zarodek i serduszko nawet słyszałam. Popłakałam się że wzruszenia. Według obmiarow jest identyczne wiekiem jak wychodzi z miesiaczki.
Cudownie!!! Ale się cieszę!!! Cały czas trzymałam za Was kciuki! -
nick nieaktualny
-
Dobranoc i kciuki za testujące jutro02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyDziewczyny suoer wiesci Szemkel Menka gratuluje wyslijcie wiruski ciazowe.
Przedszkolanka tez mi lekarz mowil o mdłościach. Ale dziewczyny to ze ktos nie ma nie znaczy ze jest cos zlego trzeba sie cieszyc ze jest nudna ciaza i nie ma dolegliwosci.
Ja juz czekam na listopad ehhMenka888 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:Nie miałam mdłości no moze z raz sie zdarzyło, moja szfagierka niedawno urodziła dzidziusia i tez nie miala, moja siostra też nie
Beta dzisiejsza to 15/16 dpoListopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa -
Nulqa wrote:No ja mam długie cykle, tzn takie 30, 31 dni, wiec owu z reguly ok 18 dc. A w tym wydaje mi sie ze byla ok 13/14 dc bo mega jajnik bolal, mnostwo sluzu, tempka tez na to wskazywala, wiec moja wizyta wypada na ok 34/35 dpo owu. Bardzo liczę na to, że coś zobaczę..
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
szemkel wrote:Zarodek żyje. Tętno 130!!!
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
szemkel wrote:Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i apeluję do Was - pierwsze USG zróbcie zgodnie z zaleceniami, czyli ok 12 tc, nie wcześniej (chyba, że coś się dzieje niebezpiecznego, to wiadomo)!!! Chcecie wykluczyć ektopową, to róbcie betę,a USG zostawcie w spokoju, bo żaden z tego pożytek, a ile szkody może przynieść... Nic nikomu nie da diagnoza pustego jaja, zaśniadu tak wcześnie i tak nie będzie widać (prędzej wyjdzie w becie), a jak usłyszycie o obumarciu ciąży, to łez się nałykacie więcej niż się Wam może wydawać, a może całkiem niepotrzebnie...Listopad 2018 - 11 tydzień - poronienie - zabieg
1 stycznia 2019 - II kreski na teście - czekam na pierwszą wizytę u ginekologa