Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Robocie raz dziennie testy owu czy kilka razy dziennie? Ja słyszałam kiedys ze niektóre dziewczyny maja krotko wyrzut hormonu i robily 2 razy dziennie rano i wieczór zeby nie przegapić.. Ja robię raz dziennie ale jak kreacha jest kuz prawie takiego samego koloru to wtedy sprawdzam jeszcze raz w ten sam dzien czy ciemnieje czy moze jasnieje
U mnie było tak, z pozytywny wychodził rano (ale nie robiłam nigdy z pierwszego siku) a wieczorem już był negatywny02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
A gdzie jakieś pozytywny ciążowy ? :p
Haloooooprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie było tak, z pozytywny wychodził rano (ale nie robiłam nigdy z pierwszego siku) a wieczorem już był negatywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 09:10
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnySzemkel uff!!!!!
Sprostuję: beta NIJAK się ma do cp. Nie można na jej podstawie stwierdzić cp. Ani na podstawie progesteronu. Tylko usg daje 100% pewność.
Niskie przyrosty i niski progesteron mogą być cp, ale nie muszą. W cp i prog i beta mogą być piękne.
Najmłodsza, kiedy masz termin @?Nona, Paula_071, Nulqa lubią tę wiadomość
-
Hej!
Dziewczynki, ja przy mojej długości cyklu chyba zostanę prędzej kwoką i wysiedzę mendel jaj do testowania:D
Ale dzisiaj tempka daje nadzieję.... a akurat test rano robiłam - zepsuty:D żadnej kreski nie pokazał.
Oszaleje!!!!
p.s. wykres udostępniam z profilu, bo nowy widok nie pokazuje poprawnie miniaturek:)
Czy dzisiaj komuś coś fajnego dwukreskowego wyszło?
pozdrawiam Was i ściskam! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:57
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Ja chyba będę dziś testować... 3 dni temu miałam jedną kreskę i się zastanawiam, czy jest sens. Choć dopiero dziś termin spodziewanej @
Czuję się przefatalnie, mam takie zawroty głowy, że nie mogę w pracy usiedzieć, mnożą mi się monitory
Zastanawiam się, czy testować po pracy, czy jutro z porannego...
4 cs -> są 2 kreski
-
aluis wrote:Ja chyba będę dziś testować... 3 dni temu miałam jedną kreskę i się zastanawiam, czy jest sens. Choć dopiero dziś termin spodziewanej @
Czuję się przefatalnie, mam takie zawroty głowy, że nie mogę w pracy usiedzieć, mnożą mi się monitory
Zastanawiam się, czy testować po pracy, czy jutro z porannego...
Też mam ten dylemat... ale jak po pracy nie wyjdzie pozytywny, to nic nie zmienia bo będziemy sobie tłumaczyć-przecież to popoludniowe testowanie niewiarygodne...
Czekajmy do rana! -
Aga1000 wrote:Też mam ten dylemat... ale jak po pracy nie wyjdzie pozytywny, to nic nie zmienia bo będziemy sobie tłumaczyć-przecież to popoludniowe testowanie niewiarygodne...
Czekajmy do rana!
strzeli mnie do rana... Z drugiej strony tak bardzo się boję tej jednej kreski... Dziś mam biały lepki śluz zamiast @Aga1000 lubi tę wiadomość
4 cs -> są 2 kreski
-
Dziewczyny, zrobiłam test w niedzielę, był negatywny tak, że bardziej się nie dało. Wieczorem, myśląc, że nici z tego cyklu, wypiłam drinka z whisky. A dziś coś mnie podkusiło i zrobiłam drugi raz test - była druga kreseczka jak wół. I teraz cieszę się, poszłam zrobić od razu betę, wynik będzie po południu, ale martwię się, że ten nieszczęsny drink mógł jakoś zaszkodzić dziecku. Weźcie mi po chłopsku wylumaczcie, bo ja niby czytałam nie raz że alkohol na koniec 4 tygodnia albo spowoduje obumarcie zarodka, albo nie będzie mieć wpływu, ale mnie to cholernie męczy, zamiast w pełni cieszyć się stanem rzeczy to siedzę i robię sobie wyrzuty.
speakyourmind93, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ja mam problem, nie wiem co się dzieje. Zrobiłam dziś test (14 dni po owulacji), wyszedł negatywny, ale nie to jest najgorsze... Od wczoraj mam plamienia, krwisto-brązowe i dziś przestały mnie całkowcie boleć piersi, a przez ostatnie kilka dni nie mogłam ich dotknąć... Temperatura nie spada, jest jeszcze wyzsza niz wczoraj, nie wiem co sie dzieje, ale dziwi mnie to wszystko...
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Renes wrote:Dziewczyny, zrobiłam test w niedzielę, był negatywny tak, że bardziej się nie dało. Wieczorem, myśląc, że nici z tego cyklu, wypiłam drinka z whisky. A dziś coś mnie podkusiło i zrobiłam drugi raz test - była druga kreseczka jak wół. I teraz cieszę się, poszłam zrobić od razu betę, wynik będzie po południu, ale martwię się, że ten nieszczęsny drink mógł jakoś zaszkodzić dziecku. Weźcie mi po chłopsku wylumaczcie, bo ja niby czytałam nie raz że alkohol na koniec 4 tygodnia albo spowoduje obumarcie zarodka, albo nie będzie mieć wpływu, ale mnie to cholernie męczy, zamiast w pełni cieszyć się stanem rzeczy to siedzę i robię sobie wyrzuty.
Ja czytałam że w tym okresie początkowym zarodek jest chroniony, także na pewno nie masz się czym przejmować. Przecież byłaś przed @ więc skąd mogłaś wiedzieć.
W którym dc miałaś negatywny?
3 mam kciuki za betę, ale chyba już można Ci gratulować :*Renes lubi tę wiadomość
4 cs -> są 2 kreski
-
Sung wrote:Szemkel uff!!!!!
Sprostuję: beta NIJAK się ma do cp. Nie można na jej podstawie stwierdzić cp. Ani na podstawie progesteronu. Tylko usg daje 100% pewność.
Niskie przyrosty i niski progesteron mogą być cp, ale nie muszą. W cp i prog i beta mogą być piękne.
Najmłodsza, kiedy masz termin @?
Między dzisiaj a piatkiem
Według wszelkich aplikacji jutro, ale nie wiem czy dobrze wyznaczyłam moment owulacji. Zobaczymy
Renes spokojnie, nic się nie stało gratuluje !Renes, Sung lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
@Renes nikt nie jest w stanie Ci dać gwarancji, że drink był 100% bezpieczny;) Niemniej to jakiś promil szansy, że coś złego się stało czy stanie:) luzuj majty!
Gratki!!!!
@aluis czekaj i zgryzaj paznokcie ze mną do rana!!! i jutro rano tu się widzimy?
p.s udostępnij swój wykres publicznie-chętnie podejrzęRenes lubi tę wiadomość
-
Aga1000 wrote:
@aluis czekaj i zgryzaj paznokcie ze mną do rana!!! i jutro rano tu się widzimy?
p.s udostępnij swój wykres publicznie-chętnie podejrzę
Właśnie sprawdzałam na mapie, gdzie mam najbliższą aptekę koło pracy ale chyba się powstrzymam ze spacerami i tak jak mówisz, zatestuję jutro rano jak @ nie przyjdzie.
Nie mam wykresu Byłam u gina dzień/dwa przed owu i wtedy się staraliśmy
I tak - widzimy się rano!!! Trzymaj się :*Aga1000 lubi tę wiadomość
4 cs -> są 2 kreski
-
aluis wrote:Ja czytałam że w tym okresie początkowym zarodek jest chroniony, także na pewno nie masz się czym przejmować. Przecież byłaś przed @ więc skąd mogłaś wiedzieć.
W którym dc miałaś negatywny?
3 mam kciuki za betę, ale chyba już można Ci gratulować :*
W 29, czyli wtedy kiedy spodziewałam się miesiączki.