Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulii wrote:A tak z ciekawości, to co urodziły? Chłopców czy dziewczynki? Moja siostra także w ciąży i przy dziewczynce miała mega mdłości i wymiotowala. Teraz się śmieje że chłopak będzie bo bezobjawowo
Beta dzisiejsza to 15/16 dpo
Ja urodziłam chłopców, siostra dziewczynke bratowa piersza dziewczynke teraz chlopcaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 00:44
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzień dobry
Leci mi krew z nosa. Brzuch boli na @. Jestem ciekawa rozwoju zdarzeń
Kto dzisiaj testuje ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Paulii wrote:W jaki sposób na podstawie bety można wywnioskowac ciążę ektopowa? Małe przyrosty bety?
Tak, małe przyrosty mogą świadczyć o cp, ale przy cp są różne inne objawy, które wzbudzają niepokój. No i jest jeszcze niski progesteron, który też się bierze pod uwagę w diagnostyce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 05:50
-
Paulii wrote:Nie ważne który to tydzień, ważne że rozwija się i rośnie zdrowo
Stres tutaj jest niepotrzebny, choć każda z nas to rozumie. Niedługo jak będziesz dzidzię bawić w ramionach będziesz się z tego śmiała, jak przeżywała każdy jej/jego dzień w brzuszku
Bądź dobrej myśli, wszystko będzie w należytym porządku. :*
Ważne, który to tydzień, bo już w poprzedniej ciąży miałam tak, że termin miesiączki był świętością, na USG nawet nikt nie spojrzał, a tego, kiedy doszło do poczęcia, to już w ogóle nikt nie chciał słuchać. I zbliża się poród, a ja słyszę, że będą mnie otwierać, bo ciąża przenoszona. I w takiej sytuacji nikogo nie przekonasz, że mogą sobie wsadzić te wyliczenia... Znajoma to samo - późna owulacja, jakoś 22 dc, z USG jeszcze większe opóźnienie, dziewczyna jest w okolicy terminu, a słyszy, że będą wywoływać albo kroić, bo jej dziecko gnije. I śmiać się można, jak się tego nie przeżyło, a jak się dostanie końską dawkę oksytocyny, a dziecko i matka na poród nie są gotowi, to potem się nie ma co dziwić, ze poród to trauma, kobiety nacinane standardowo, pouszkadzane szyjki macicy albo 50% cesarek, bo się poród nie rozkręcił... To jest dramat! -
Robiłam wczoraj z rana test ale wyszedł negatywny. @@ nadal nie ma ale poczekam jeszcze bo dziś kolejny test nic nie da.
To dopiero drugi dzień po terminie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 06:49
Starania od styczeń 2018
W maju i październiku poronienie (7tyg) -
WciążCzekam wrote:Robiłam wczoraj z rana test ale wyszedł negatywny. @@ nadal nie ma ale poczekam jeszcze bo dziś kolejny test nic nie da.
To dopiero drugi dzień po terminie..
Powodzenia dziś testującym -
szemkel wrote:Zarodek żyje. Tętno 130!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Hej powodzenia testującym
Speaky kiedy Ty?
Applejoy?
U mnie zawsze góry i doliny a teraz tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/67764bde2572.png
Jaka stala tempka
Ja testuje jutro,chociaż im blizej jutra tym większe watpliwosci czy wogole jest sens.
Mialam dzis piekny sen... II kreski na tescie.. obudzilam sie i przykro mi sie zrobiło. -
Speaky to zaciskam kciuki juź dzisiaj
Paulii ja urodziłam.córcie,miałam mega mdłości do 14 tyg. Jadłam kwaśne po teście A pozniej bajka. Na koniec zachcianki-zupa mleczna i rzodkiewkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 07:48
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
szemkel wrote:Wiecie co... Ja już w tej ciąży chyba w ogóle do ginekologa nie pójdę... Nabawiłam się regularnej fobii. Nie dam rady tego lęku przełamać, po prostu nie dam rady. To jest dla mnie za dużo, o wiele za dużo. A dziecko z USG ma 6+4 tc, z owulacji jestem 7+2 tc, a z miesiączki 8+1 tc.
A robilas bete i progesteron? Co wychodzi z norm?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ciążowego nie zrobiłam :p
Owulacyjny tak
Negatywny wczoraj, poytywny dzisiaj. Mój organizm sobie ze mnie kpi.
Stary chory. Ja biegunka nadal ... mega się stresuje, ze Jasiek się zarazi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f051ecddb86.jpg02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
kozgo wrote:Ja miałam synka mdłości 3 miesiące tez pierwsze 3 miesiące kwaśne i wstręt do mięsa później faza na pierogi z truskawkami27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Robocie raz dziennie testy owu czy kilka razy dziennie? Ja słyszałam kiedys ze niektóre dziewczyny maja krotko wyrzut hormonu i robily 2 razy dziennie rano i wieczór zeby nie przegapić.. Ja robię raz dziennie ale jak kreacha jest kuz prawie takiego samego koloru to wtedy sprawdzam jeszcze raz w ten sam dzien czy ciemnieje czy moze jasnieje27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Najmłodsza_staraczka wrote:Ciążowego nie zrobiłam :p
Owulacyjny tak
Negatywny wczoraj, poytywny dzisiaj. Mój organizm sobie ze mnie kpi.
Stary chory. Ja biegunka nadal ... mega się stresuje, ze Jasiek się zarazi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f051ecddb86.jpg -
przedszkolanka:) wrote:Ty wez juz z tymi testami wyluzuj ! zrob ciazowy,jak ma byc to bedzie predzej czy pozniej
No nie zrobiłam ciążowego przecież ! :p
Ja jestem typem który w cyklach bezowulacyjnych walił testy, wiec wiesz ... :pfiorella82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2