Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga dawaj zdjęcie, razem poszukamy tej drugiej krechy a przypomnij mi proszę który to dzień cyklu u ciebie?
Iga66 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Iga jutro się wyjaśni trzymam kciuki Aga za Ciebie tez jak okres za 3-4 dni to jeszcze wszystko może się zdarzyć
Ja mojego synka bardzo kocham i uwielbiam z nim czas ale uwielbiam tez czas sama z mężem wtedy mogę odpocząć zresetować się i wrócić do synka pełna energii. Jak miał 3 lata i pojechalismy pierwszy raz samo na 5 dni do Korei to z jednej strony było mi trochę smutno ze nie rozpacza i tęskni za nami ale z drugiej cieszyłam się ze nie płacze i spędza fajny czas z babcia:) w wakacje tez jada razem Na tydzień nad morze to ma tyle atrakcji ze często nie ma czasu z nami pogadać ale i tak wiem ze mocno nas kochaNona, Beata81, Izaw, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:to moja 3 latkę przyzwyczailam ze co drugi dzien kladzie tata spać, plus jezdi do dziadkow juz na 3-4 dni, uwielbia i do jednych i drugich (80km od nas). Po prostu potrzebujemy tez innego zycia niz dziecko/starania o drugie, jestesmy też parą. Oboje pracujemy, chodiz do przedszkola ktore uwielbia, ogolnei bezproblemowa dziewczynka. Kocham ją nad zycie ale doceniam tez czas dla siebie kazdy potrzbuje chyba, a rodzina to cos wiecej niz mama takze odbiera czasem z przedszkola moja siostra, czasem zawozimy na całą niedziele do kuzynki męża, ogolnie polecam rozszerzyć krąg do opieki nad dzieckiem jesli ktos ma taką mozliwosc
Nona, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
nick nieaktualnyPrzedszkolanka też nie wiem co Ci doradzić... Może zrób i potem ewentualnie nowe?
My przestaliśmy sami wyjeżdżać ze 3 lata temu. Mielismy 1 wyjazd rocznie tylko dla nas. Aż uznałam, że nie mogę sama, bo i tak ciągle myślę, że "szkoda że oni tego nie widzą ". -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:tak 4dpo, na razie za wczesnie na cokolwiek wiec u mnie nic, nic nie badam, nic nei czuje. Ananans codziennie byl pon, wt, sr i calego zjadlam, dzis drugiego zaczynam.
Fajnie 5 dni cyz tydzine moja jeszcze nie zostala, ma 3 latka dopiero takze 4 dni, od przyzlego roku chce na dluzej, stopniowo coraz dluzej, docelowo nad morze z dziadkami na tydzien- dwa.
Korea mmm, marzy mi sie, uwielbiamy Azje, nasza córka tez. RYŻ, ona kocha ryż
Mój synek tez w Wietnamie i Tajlandii to byli jego główne pożywienie Haha my kochamy azje nasz syn super znosi loty przesypia prawie całe bajka obiad i już. Teraz będziemy lecieć do Singapuru 12h bez przesiadek zobaczymy jak się odnajdzieAriette1983, Sung lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iga66 wrote:Zrobione 5 min po
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4dffb18c791.jpgIga66 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nona wrote:Moja Wietnam też spoko bo ryż plus buły tam tez były wiec mega dla niej, właśnie lecieliśmy tam 13h ciągiem, miala 2,5roku luzik.
Akurat do SIngapuru miała wtedy 1,5 roku i 39,5 gorączki także to był średni nasz lot hehe, ale poza tym ze chora też tez w sumie spała jakieś 10h. Uwielbia, w aucie by tyle nie wysiedziala
My zazwyczaj lataliśmy po 3 i 9 albo 6 i 7 wiec pierwszy tak długi ale dobrze będzie 5 dni w Singapurze i uciekamy do Tajlandii