Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia1986 wrote:No właśnie ani jeden ani drugi nie dał mi dokumentów ! Lekarzowi z invikty jak opowiadałam o diagnozie tego drugiego to się za głowę złapał ! Jak można zobaczyć zrost na usg !! Bardzo mu zaufałam mówił ze mógłby mnie naciągnąć na hsg i monitoringi ale po co jak wszystko jest stabilne . A ten drugi ... ufałam mu dotąd absolutnie ! Nie ma ode mnie żadnych profitów ... i taka akcja
W poniedziałek znów do niebo jadę i tego samego dnia do 3 lekarza echhh No któryś będzie się mylił tylko który i dlaczego aż tak
A widziałaś endo na usg? Widziałaś na ekranie jak mierzy i jaki jest wymiar? -
nick nieaktualnyKurczę dostawałam wszystkie zdjęcia do momentu aż stwierdził zrost , od tych dwóch wizyt nie daje mi zdjęć . Na ekranie pokazal mi zrost wymiary , umiejscowienie . Ale na to drugi lekarz powiedział ze to nie możliwe ! Wiec pytam jakim cudem pokazał mi coś na ekranie ! Ten stwierdził ze tez może mi coś pokazać na ekranie ale to nie będzie zrost bo ich nie widać na usg ! Kuzwa i ten mi dziś znów go pokazuje ! Mało tego podaje mniejsze parametry .. wiec idę do 3 tym razem ... tez w poniedziałek wiec będę miała porównanie z tego samego dnia ale osiwieje przez weekend . Bo to możliwe żeby i endo i pęcherzyk malał jeszcze przed owulacja ???
Niestety na ekranie widziałam tylko to co chciał ni pokazać i jeden i drugi .. -
Isia1986 wrote:Kurczę dostawałam wszystkie zdjęcia do momentu aż stwierdził zrost , od tych dwóch wizyt nie daje mi zdjęć . Na ekranie pokazal mi zrost wymiary , umiejscowienie . Ale na to drugi lekarz powiedział ze to nie możliwe ! Wiec pytam jakim cudem pokazał mi coś na ekranie ! Ten stwierdził ze tez może mi coś pokazać na ekranie ale to nie będzie zrost bo ich nie widać na usg ! Kuzwa i ten mi dziś znów go pokazuje ! Mało tego podaje mniejsze parametry .. wiec idę do 3 tym razem ... tez w poniedziałek wiec będę miała porównanie z tego samego dnia ale osiwieje przez weekend . Bo to możliwe żeby i endo i pęcherzyk malał jeszcze przed owulacja ???
Niestety na ekranie widziałam tylko to co chciał ni pokazać i jeden i drugi ..Ariette1983 lubi tę wiadomość
-
u mnie niestety beta negatywna
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Aga1000 wrote:O! Weszły mi na maila nowe wyniki bety... ale dalej, szału nie ma;/
Wczoraj o 16.00 6,73 dzisiaj o 12.00 8,70.
Chyba muszę do poniedziałku czekać z nową betą......
Ps u mnie jeszcze nie ma wynikówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 15:08
-
Dziewczyny czy wynik testu 10 dpo jest wiarygodny? Owulacje miałam 18 września potwierdzona testem dzień wcześniej i czułam tego dnia ból lewego jajnika i kilka dni po owulacji również odczuwałam takie kłucia, czy jak dzisiaj zrobiłam test ciążowy czyli gdzieś tak 10 dpo i wyszedł negatywny to sie nastawiać na to, że ciąży na pewno nie ma? Dodam, że stosunek był 2 dni przed owulacją (stosunek był w niedziele, w poniedziałek wynik testu owulacyjnego pozytywny, we wtorek owulacja) Jaka jest szansa, że mogło dojść do zapłodnienia?
-
Aga1000 wrote:O! Weszły mi na maila nowe wyniki bety... ale dalej, szału nie ma;/
Wczoraj o 16.00 6,73 dzisiaj o 12.00 8,70.
Chyba muszę do poniedziałku czekać z nową betą......
Zobaczysz że będzie wszystko Oki:)Aga1000, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
A u mnie juz powinien byc dzis okres, a 3 dzien mam nawet nie plamienia, tylko raczej takie brudzenia (na upartego jedna wkladka starczylaby na caly dzien, czego ze wzgledow higienicznych oczywiscie nie praktykuje ). Te brudzenia w mega malej ilosci sa takie bezowo-jasno brazowe. Test dzis z rana negatywny ;< Podbrzusze pobolewa, ale skoro ovu byla 13/14 dni temu to ciaze juz raczej wykluczam...
-
Aga1000 wrote:Majaa, przepraszam, że dopytuję, ale co znaczy negatywna? (ciągle rozgryzam temat mojej niskiej bety;))
No u mnie jest <1,2...wiec jest negatywna. Niby ciąża jest >5, a według norm mojego laboratorium o ciazy można mówić powyżej 25:(
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.