Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Odebralam wynik beta 2.3
Poniżej info kobiety niebędące w ciąży <2
Kochana wynik jest mega niejednoznaczny.. jestem w szoku, że tyle testów Ci wychodziło przy tak niskiej wartości !!
Odczekaj dwa dni i idź powtórz badanie. Mocno zaciskam kciuki!!!Iga66, Ariette1983 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Aga1000 wrote:Tak mi przykro.... Ale trochę teraz odżyj! Ja, jak mi się nie udaje to zaraz po negatywie robię serię wieczorów z mężusiem i winkiem!
Najgorsze te dwa tyg po owu-dobijają mnie;/
Ja od 10 dpo do okresu zaczynam dosłownie świrować
Jakbym wszystkie rozumy straciła.. na szczęście wraz z nowym cyklem wracam do normalności I znajduje plusy tego, że się nie udało Tak żeby się pocieszyćAga1000, Isia1986, Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Aga1000 wrote:Najmłodsza! Dokładnie-the same!! Dwa tyg po owu to zombi ze mnie, a czas się tak dłużyyyyyyy, za to do owu zawsze jak z bicza strzelił
Dlatego teraz postanawiam mocno testować dopiero 15 dpo. Więc albo okres-albo test. Nie mam ochoty na doszukiwanie się bladziochów, kresek po czasie itd.. Za dużo nerwów i stresu mnie to kosztuje. Na chwilę obecną 15 dpo wypada mi w urodziny, chyba że owu będzie szybciej niż 16 dc. Zobaczymy. No i mam w tym cyklu monitoring - więc będę dokładnie wiedzieć na czym stoje.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Renes gratuluję
Przykro mi z tymi betami ujemnymi..
My mamy małe problemy eh.
Ale mam pytanie co do wyników,Sung Ty chyba najbardziej ogarniasz,pomożesz? Nie mam jeszcze anty tpo ale reszta tak (ft3 niskie kurcze:/ale nie wiem co moze znaczyc..):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96f8bbaf78d4.pngRenes lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Speak może taka wyjątkowa @ a może pózna owu?
Iga dziwne,że testy Ci wyszła..mi przy 35 ledwo widac bylo..chyba ze juz Ci spadla tak..oby nie!
W lipcu mialam taka @ ze 5 dni plamien brązowych, ale bylo ich duzo i bolal brzuch itp. Dzis np na 2 wkladkach czysto a na jednej slad doslownie 3 cm smuga brazowa. i nic wiecej! Dzis brzuch zabolal raz i trwalo to moze 10 min. Gdyby bylo to intensywniejsze to jeszcze uwierzylabym ze to @. A tak testy negatywne, okresu nie na...A tak sie cieszylam miesiac temu ze wszystko sie uregulowalo... i dup* . -
speakyourmind93 wrote:W lipcu mialam taka @ ze 5 dni plamien brązowych, ale bylo ich duzo i bolal brzuch itp. Dzis np na 2 wkladkach czysto a na jednej slad doslownie 3 cm smuga brazowa. i nic wiecej! Dzis brzuch zabolal raz i trwalo to moze 10 min. Gdyby bylo to intensywniejsze to jeszcze uwierzylabym ze to @. A tak testy negatywne, okresu nie na...A tak sie cieszylam miesiac temu ze wszystko sie uregulowalo... i dup* .
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
I kolejny wieczor z takim bolem / cmieniem podbrzusza.. Ja juz nie wiem .. Przeciez chyba mi sie nie wydaje jak umiem okreslic miejsce.
I ten dziwny spokoj i poczucie ze sie udalo. Nigdy tak nie czulam.
Jutro dopiero 27 dc. Testy dzis zakupilam. Cykle ok 32 dniowe. Chcialam testowac w weekend ale chyba bedzie jeszcze za szybko.Nona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Renes gratuluję
Przykro mi z tymi betami ujemnymi..
My mamy małe problemy eh.
Ale mam pytanie co do wyników,Sung Ty chyba najbardziej ogarniasz,pomożesz? Nie mam jeszcze anty tpo ale reszta tak (ft3 niskie kurcze:/ale nie wiem co moze znaczyc..):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96f8bbaf78d4.pngprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Monia oby przeczucie się nie myliło
Nona lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Haha kto normalny testuje w 27 dc przy 32 dniowych cyklach.. Nikt no procz mnie
Tak to jest jak sie kupi w rossmanie 2 pack testów czulosci 25. Nie wytrzymalam. Ani cien mnie nie zaszczycil swoja obecnoscia. Ale te kilkudniowe bole brzucha mnie zaczely dawac do myslenia i zaryzykowalam. Stracilam 9 zetaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość