Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga1000 wrote:Iga, tak trzymam kciuki... naprawdę! Ja dam znać co w pon na becie wyjdzie. Acz i na jutro i na pon przygotowałam sikańce;)
-
Dziewczyny, bylam na watku sierpniowym, potem czytalam was. Mialam testowac dopiero 1 pazdziernika. Dzis 29dc.cykle 30-31 dni. Nie jestem z tych niecierpliwych ale wyjatkowo
zrobilam test. Po kilku sekundach pojawia sie kreska kontrolna. Po 30 sekundach zaczyna cos migotac w miejscu kreseczki testowej...mysle - mam zwidy. Po 60 sekundach jest! Druga kreseczka! Nie wierze. Odlozylam test do szuflady. Poszlam wziac prysznic pewna ze jak wroce okaze sie ze to tylko sen. Wracam a kreseczka jest. A wlasciwie sa - dwie wiec to chyba nie omamy, zwidy, czy inne wydajemisie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:53
OlivkowaMama, patuniek86, Izaw, kozgo, Isia1986, Iga66, Meggs, RudaAnna, Beata81, Iwona27091991, Renes, fiorella82, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja wlasnie odebralam wyniki bety:
we czwartek było 19842 mIU/m
a dziś jest 23876 mIU/m
Robione w tym samym laboratorium, na czczo (choć to podobno bez roznicy)i o tej samej godzinie...
Zmartwiłam się, że ten przyrost jest za mały...
dziewczyny myslicie, ze to oznacza ze jest z ciaza cos nie tak?
Lekarza mam dopiero we srode.. ((
Jestem załamana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 17:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Nulqua, ale masz plamienia?
Jak nie to musi być dobrze, w 4 tygodniu będę robiłam, na tym etapie i Ciebie czyli w 6tc już może nie rosnac aż tak. 4 cyfrowych bet nie ogarniam. Jestem dobrej myśli.
Czasem boli brzuch jak dzieś przed @, czasem kłucie jajników, i bark mnie boli od 2 tyg. ale wytłumaczyłam sobie, że gdzieś go musiałam nadwyrężyć.
Okropnie się boję, że to cp. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Tak jak czułam, niedługo się cieszylam spokojnem bo aż 5 dni... Cały dzień boli mnie brzuch i mam plamienia tylko nie ciemnobrązowe a jasnobrązowe...maz kazał mi do szpitala jechać, leżę cały dzień łam i śpię na zmianę. Zwiekszylam dawkę duphastonu ( tak zalecił lekarz w razie plamien) zobaczymy jak to będzie jutro wyglądało. Lekarza mam dopiero we wtorek.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
przedszkolanka:) wrote:Nulqa do tej pory rosła w normie? Od któregoś tygodnia beta juź się nie podwaja lecz rośnie wolniej,spokojnie czekaj do wizyty.
Menka spokojnie,lekarz niedługo a Ty leź i odpoczywaj!
Nie wiem jak rosla do tej pory, bo robilam w tym tygodniu po raz pierwszy, zeby sie nie streswoac wcześniej, a chcialam miec wyniki na pierwszą wizytę u lekarza...
Obliczyłam, że przyrost to ttlko 20%, szkoda słów.