Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nulqa wrote:Nie wiem jak rosla do tej pory, bo robilam w tym tygodniu po raz pierwszy, zeby sie nie streswoac wcześniej, a chcialam miec wyniki na pierwszą wizytę u lekarza...
Obliczyłam, że przyrost to ttlko 20%, szkoda słów.
Nulga tylko spokoj cię uratuje ! Musisz być dobrej myśli ! Musi być dobrze ,musi !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 19:02
Nulqa lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Dziewczynki, udało się Pierwszy raz od 4 lat wyjechałam z mężem na weekend, córa u babci, a dziś owulacja Trzymajcie za mnie kciuki
przedszkolanka:), Iga66, Iwona27091991, Meggs, patuniek86, Nona, Isia1986, Izaw, speakyourmind93, Paula_071 lubią tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Leki do końca zycia. Więcej się dowiem na wizycie..
Jestem załamana.. tyle ostatnio problemow się na mnie zwaliło,że chyba mnie to przerasta..
-
Nona oby to byl TEN bol.
Mnie ciagle cmi ten brzuch , bardziej w miejscu prawego jajnika, tak to jest z boku.
Juz se wkrecam zr jak sie cos zadomowilo to nie tam gdzie ma.
Przedszkolanko ale pozytyw jest taki ze znasz powód i bedziesz brac leki i sie uda zdrowo zajsc.Nona lubi tę wiadomość
-
Monia przed ciążą z Polą tsh wyszło mi wysokie dlatego od razu dostałam leki na tarczyce ( jak już zaszłam,bo udało się zajść z takim wysokim). Wysokie anty tpo miałam po ciąży na chorobę gravesa (ale tsh wynosiło 0). Więc teraz mam znowu coś innego..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga moze to tylko plamienie? Tez zrobilabym bete w pon.
Dziewczyny przed 1 ciaza mialam niby pcos.
Zero objawow owu , zero sluzu bo .. Owu nie bylo naturalnie. Cykle nawet po 60 dni. Bralam clo , glukophage, luteine itp. Po porodzie wszystko sie zmienilo. Cykle regularne ok 32 dni, sluz plodny wszystko niby ok. Jak bylam u gina kilka miesiecy temu to rosl pecherzyk ale wtedy sie nie staralam wiec bylo mi to obojetne. Ale sie martwie czy teraz tez nie bede miec problemow z zajsciem ale skoro mam wszystko regularnie? Objawy owu sa i wszystko ok. ? -
XxMoniaXx wrote:Aga moze to tylko plamienie? Tez zrobilabym bete w pon.
Dziewczyny przed 1 ciaza mialam niby pcos.
Zero objawow owu , zero sluzu bo .. Owu nie bylo naturalnie. Cykle nawet po 60 dni. Bralam clo , glukophage, luteine itp. Po porodzie wszystko sie zmienilo. Cykle regularne ok 32 dni, sluz plodny wszystko niby ok. Jak bylam u gina kilka miesiecy temu to rosl pecherzyk ale wtedy sie nie staralam wiec bylo mi to obojetne. Ale sie martwie czy teraz tez nie bede miec problemow z zajsciem ale skoro mam wszystko regularnie? Objawy owu sa i wszystko ok. ?
Nie martw się jak wszystko jest regularnie to będzie ok daj sobie chwile czasu