Wrzesień będzie NASZ ! wzreśniowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:Gdyby było samo plamienie może bym się nie martwiła aż tak bardzo ale, że temu plamieniu towarzyszy ból brzucha... Pozostaje mi tylko czekać...
U mnie nie ma plamienia ale mam wrażenie, że ból momentami silniejszy.. no i ta beta tylko przyrost 20% ech.. też już mam dość.. idę jutro jeszcze raz powtorzyćMenka888 lubi tę wiadomość
-
Nulqa wrote:Menk trzymam mocno kciuki!
U mnie nie ma plamienia ale mam wrażenie, że ból momentami silniejszy.. no i ta beta tylko przyrost 20% ech.. też już mam dość.. idę jutro jeszcze raz powtorzyć
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ja to już kochane jestem jak stara inwalidka, raz na 4 lata udało nam się wyjechać bez dziecka w nasze ukochane góry, pochodziliśmy tylko 5 godz. a mi, jak nigdy dotąd wieczorem tak kolano nawalało, że z trudem mogłam się ruszyć, a tu akurat owulacja i trzeba było działać. Oj gdybyście mnie widziały, jakie pozycje wymyślałam i ile się nastękałam przez to kolano Miało być romantycznie a było przekomicznie Nie pamiętam, kiedy się tak śmialiśmy Ale najważniejsze, że seksik w dzień owulacji był
Isia1986, Nona, Iga66, Izaw, przedszkolanka:), Ariette1983 lubią tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beata, najwazniejsze ze bylo, wiesz jak ja się jarałam jak się udalo męża namówic i seksik był 3 razy w dni okoloplodne ? pisalam tu an forum UFF. BYLO
teraz powtorz jeszcze jutro i potem czekajcieAriette1983 lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Dziewczyny, a czy brodawki zawsze ciemnieją we wczesnej ciąży, jeszcze przed zrobieniem testu?
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Niedoczynnosc miałam w pierwszej ciąży,bralam euthyrox az do porodu. Pozniej zawaliłam i wpadłam w Gravesa ale udało sie wyjść.
Żelazo jest ok,leków nie biorę w ogóle.. cukier i insulina miałam dobry,wit. D biore,reszty nie badałam..
No i ciągle jest mi zimno!
wcale się nie dziwię, z takim ft3... to i na owu wpływa... na ciążę zdecydowanie.
Koniecznie sprawdź resztę, selen możesz brać, ale lepiej zbadać. Tylko długo się czeka, więc możesz zbadać i zacząć brać.
Leki na pewno musisz, oby dobry endo się trafił. Zapytaj o novothyral... -
nick nieaktualnyNulqa wrote:Menk trzymam mocno kciuki!
U mnie nie ma plamienia ale mam wrażenie, że ból momentami silniejszy.. no i ta beta tylko przyrost 20% ech.. też już mam dość.. idę jutro jeszcze raz powtorzyć
Nie bada się bety na tym etapie już!!!Nona, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Sung, czy ma znaczenie, w którym dniu cyklu robimy badanie tarczycy? Ostatnio robiłam tsh, teraz chce zrobić anty tpo, ft3 i ft4.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
I czy trzeba na czczo?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Sung wrote:wcale się nie dziwię, z takim ft3... to i na owu wpływa... na ciążę zdecydowanie.
Koniecznie sprawdź resztę, selen możesz brać, ale lepiej zbadać. Tylko długo się czeka, więc możesz zbadać i zacząć brać.
Leki na pewno musisz, oby dobry endo się trafił. Zapytaj o novothyral...
We wtorek mam endo i pogadam o ft3 bo tez mam tragicznie niskie - ale z tego co ja się orientuje to ft4 jest kluczowe i jeżeli jest ładne, to nie ma co panikować. Nie wiem czy tutaj doszukiwałabym się powodu utraty ciąży. U mnie z ft3 nigdy szału nie było a dziecko mam. Ponadto mimo ft3 poniżej normy czuje się dobrze02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Sung wrote:wcale się nie dziwię, z takim ft3... to i na owu wpływa... na ciążę zdecydowanie.
Leki na pewno musisz, oby dobry endo się trafił. Zapytaj o novothyral...Sung lubi tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Sung, czy ma znaczenie, w którym dniu cyklu robimy badanie tarczycy? Ostatnio robiłam tsh, teraz chce zrobić anty tpo, ft3 i ft4.
Majaaa, Sung lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Nie bada się bety na tym etapie już!!!
Na tym etapie ze to 6 tc czy na etapie tak wysokiej bety rzędu 20 000?
Bo w poprzedniej ciąży dokładnie w tym samym tyg moja lekarka kazała mi mierzyć betę , tylko ze wtedy była duzo niższa..., to było kilka tysięcy a nie kilkanaście, ale podobno nie ważne ile tylko ważny przyrost..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 22:43
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 09:58
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb