🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również się witam we wrześniowym (moim pierwszym) wątku.
Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
Niech ⏸️ pojawią się u każdej z nas. Przyjmujemy wirusa 🦠
Proszę o wpisanie mnie na 09.09 😘
aaandzia, Kompotlinka, mistyreal, Elgenda, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość
👩 '00 🧒 '96 + 🐱
Starania o 1 👶🏻 rozpoczęliśmy w maju 2026 roku.
Z początkiem 5 cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. W tym samym cyklu trafiłam na ovufriend. -
Trzymam za Was wszystkie mocne kciuki! Niech Wasze marzenia o ⏸️ spełnią się w tym miesiącu. Wrzesień jest piękny, jako typowa jesieniara niezmiernie cieszę się na jego przyjście. Tę pozytywną energię przesyłam do Was w postaci ciążowych wirusków. Bierzcie i korzystajcie!
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Dawdler34, GórskaDziewczyna, aaandzia, Kompotlinka, Izaiza, Hope9411, mistyreal, Szept_Flory, Nikaaa_, Aureola94, Foggy, Glorietka, Arola_87, Monia•, olczita, natix, Elgenda, Tofuszka, Marinella, Maalwii, Lisia00, Milunia, Amelia96, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość
-
Elgenda wrote:Andzia, Gosiaczkova- lub inne osoby wtajemniczone haha.
Od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu? Sobotnie plamienia nie wchodzą w rejestr, ale wczorajsze przeplatanki chyba już tak??
Teraz pojawiły się skurcze, więc zerknęłam i nareszcie jakiś potoczek xd
Już wolałabym liczyć 1dc od wczoraj, bo wprowadziłam okres w apkach 😆
Ja liczę od od pierwszego strumyku 😅 wcześniej jak plamiłam od 10 dpo to też nie liczyłam tego bo to było potem nie było i nie wiadomo o co chodzi 😅 ja jak już mam skręt macicy to wiem, że to @
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
starania od 06.2026 -
👑 Aureola, to jakaś dziwna sytuacja Ci się pojawiła, a nie byłaś może na urlopie? Czasami przy okazji podróży coś się lubi poprzestawiać.
👑 Foggy, pisz jakie Ci wychodzą owulaki, chętnie popatrzę na Twój przypadek 😁
👑 Aga992, a może póki co afirmacyjnie chcesz wolnego strzelca? 😎
👑 Elgenda, daj znać jakie będą wnioski po wizycie.
👑 Lisia, niech w tym miesiącu będzie kolejny powód do świętowania.
👑 Andzia, widzę że i Ty afirmujesz nowym awatarem 😃 Niech niesie nowe!
👑 Maltusia, rośnijcie zdrowo! Ahhh... byłabym już w podobnym momencie, ale napisałam Wam tam żebyście trzymały kciuki za to żebym pojawiła się w majowym wątku, więc trzymaj proszę 🫶
👑 Miśka, Lucy, koniecznie zapraszamy po szczęśliwych wizytach 😃 Będziemy się nacierać wiruskami 😜
👑 Aleksandra, trzymam kciuki za piękny wyrzut pecherzyka i całą późniejszą akcję, a tymczasem miłej zabawy 😈😁 Daj znać czy chcesz żeby Cię wpisać na jakiś dzień do naszego kalendarza.
👑 Bibi, cóż nic tylko działać, a nóż się wstrzelicie 😊
👑 Dawdler, daj znaka po wizycie. Jak to wyszło z tym AMH w końcu? Byłaś robić, czy znaleźli próbkę i zrobili? Chyba czegoś nie zrozumiałam w Twojej ciekawej historii.
👑 Enka, wpisać Cię na jakiś dzień? 😈
👑 Liamka, pierwszy i ostatni 💚
👑 Tajlandia, już się nacieram 🤗 Rośnijcie zdrowo 🥰
Ja póki co poczekam na owu i wtedy wpiszę się w dzień testowania i już na pewno będzie to dzień @, albo nawet dzień po. Ku swojemu postanowieniu nie kupuję testu 😝 Niech klątwa prowadzącej będzie ze mną! 💚😅
Bibi122, Kompotlinka, Tajlandia22, Kociara01, Foggy, Marinella, Lisia00, Liamka09 lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Witam wszystkich w nowym wątku
podczytuje od miesięcy i teraz dołączam oficjalnie.
Proszę o wpisanie mnie na testowanie na 25.09.
Wszystkim życzę wymarzonych ⏸️🩷
Bibi122, Kompotlinka, mistyreal, aaandzia, Marinella, mommytobe lubią tę wiadomość
Starania od 03.2026
Histeroskopia (usunięcie polipa) - 05.2026 -
Ja również witam się z Wami 🍁 oby wrzesień był dla nas łaskawy i przyniósł same dobre nowiny ⏸️🤞 powodzenia wszystkim ❤️
Proszę o zapisanie mnie na 4.09 widzę że już jest piękna ekipa na ten dzień 😃
mistyreal, Arola_87, Glorietka, aaandzia, Elgenda, Marinella, Kompotlinka, mommytobe lubią tę wiadomość
👩🏻32 🧑🏻🦱 34
2022 👶🏻
Starania od 09.2025
12.2025 CP 💔
08.2026 HCG -
Cześć w nowym wątku! ☺️ Na razie dołączam jako wolny strzelec, bo w tym miesiącu inseminacja i nie wiem jeszcze, kiedy to wypadnie.
Na razie biorę tę lamettę i czuję się nie najlepiej - bez energii i motywacji normalnej na początku cyklu, za to z wahaniami nastroju i jakimś tragicznym pogorszeniem cery. Na szczęście jeszcze tylko jutro i koniec. Zobaczymy, co powie lekarka na monitoringu w czwartek.
Powodzenia dla wszystkich we wrześniu, oby było jak najwięcej ⏸️ 🥹
GórskaDziewczyna, Kompotlinka lubią tę wiadomość
Endometrioza, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski
Starania od 07.2025
12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
7.09.2026 - IUI, 1 próba -
Cześć dziewczyny, życzę Wam w tym miesiącu pobicia rekordu ⏸️ także trzymam kciuki, by było jak najwięcej majowych dzieciaczków (wśród rodziny i znajomych mam mnóstwo osób urodzonych w maju i są fantastyczni!)
Łapcie wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
mistyreal, Szept_Flory, Foggy, Marcycha, Monia•, GórskaDziewczyna, aaandzia, Maalwii, Lisia00, Milunia, Kompotlinka, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość
-
Ja standardowo też zostawiam wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, a za Ciebie Kompotlinka to już w ogóle super wielkie i mam nadzieję, że w tym miesiącu zaskoczy i w październiku zobaczysz w końcu ⏸️
We wrześniu mam urodziny, także apeluję o dużą pomyślność i wysyp szczęścia w postaci dużej ilości kreseczek dla wszystkich 🥳😊
mistyreal, Szept_Flory, Foggy, Marcycha, GórskaDziewczyna, aaandzia, Elgenda, natix, Maalwii, Lisia00, Milunia, Kompotlinka, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
9.06 1,67cm 🫐
23.06 3,66cm🍓
Nifty - czekamy na synka 💙
7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀
14.07 - 106g 🍋
4.08 - 164g 🥑
25.08 - 342g 🥭
1.09 - połówkowe ✅️
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

-
Marcycha u mnie było tak, ze AMH luxmed mi odmówił zrobienia - nie mieli możlwiości przechowania próbki, więc zrobiłam dzisiaj w punkcie, w którym jest też lab
Zrobili mi w piątek w luxmed FSH, LH ale nie zrobili estradiolu (mimo skierowania, błąd ludzki..)..więc o dupe strzelił..zrobiłam im raban i zadzwonili do diganostyki - wynik estradiolu miałam o 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 13:05
Marcycha, Elgenda lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Zostawiam Wam ciążowe wiruski,
niech przegonią testowe smutki.
Niech ⏸️ wskakuje bez czekania,
a potem tylko brzuch do głaskania 🤰
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 13:21
Aureola94, Szept_Flory, Nikaaa_, Foggy, Arola_87, Monia•, Marcycha, Liamka09, Dawdler34, GórskaDziewczyna, aaandzia, natix, mistyreal, Maalwii, Lisia00, Milunia, Amelia96, Kompotlinka, Zizu952 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny,
mam pytanie.
Czy spotkalyscie sie kiedys z sytuacja, w której laboratorium podalo tylko zakresy dla kobiet w ciazy (bez zakresu dla kobiet nie będących w ciąży)? Dodam, ze to samo laboratorium jeszcze w lipcy normalnie podalo mi zakres dla kobiet niebędących w ciazy przy wyniku z zeszłego miesiaca.
Z gory dzieki za odpowiedzi i powodzenia we wrześniu 🩷 -
Dzięki dziewczyny za wiruski dla nas
U mnie szok, kolejny owulak zamiast ciemnieć to jest jaśniejszy, czyli pik musiał być w nocy. Dobrze że wczoraj było poserduszkowane, może jeszcze jutro się uda. Lewy jajnik kłuje więc może w końcu coś z tego będzie 🤞🤞🤞
GórskaDziewczyna, Izaiza, mistyreal, Kompotlinka lubią tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto
Euthyrox 50, Duphaston -
Zmieniłam avatar bo ja nawet nie jestem blondynką i dodałam na początku losowy obrazek a się z nim nie utożsamiałam 😄
Elgenda, Marcycha, Lisia00, Kompotlinka lubią tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
Euthyrox 50, Duphaston -
11 dni?? To bardzo długo, ja byłam zła jak 5 dni czekałamGilgotka wrote:Witam was dziewczyny w nowym wątku
Ja jeszcze się nie zapisuje na testowanie bo dalej okresu brak mimo, że dziś mam 11 dzień jak odstawilam dupka.41dc i dalej nic. Już nie pamiętam kiedy miałam tak długi cykl
Myślałaś o wizycie u gina?🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
Euthyrox 50, Duphaston -
👑 Dawdler, aaaa już kumam, pomyliłam kwestię estradiolu z AMH. Dziękuję za wyjaśnienie 😊
👑 Misty, niech razem z piękną owulacją wróci Ci mnóstwo energii. Oczywiście daj znaka w czwartek 😁
👑 Aleksandra, no i elegancko 😎
👑 Kociara, moje ostatnie wyniki są z takim dopiskiem, dalszych już nie sprawdzałam. Zawsze robiłam tylko w Diagnostyce. Jakie ma to dla Ciebie znaczenie, myślisz że to coś znaczy?

👑 Foggy, no to nieźle wyłapałaś zwłaszcza, że miałaś dłuższą tę fazę. Myślę sobie też czy np. nie masz teraz chwilowego dołka i zaraz będziesz miała np. drugi docelowy pik. Będziesz jeszcze sprawdzała na kolejnych paskach?
👑 Gilgotka, przykro mi 😒 Myślisz o wizycie u gina?
Rany ile wirusów wpadło 🤯🥳 Biorę w nich kąpiel 🤩🛀
Coś imgBB ostatnio szwankuje z wstawianiem obrazów 🤔 Jak się w niego kliknie to jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 15:27
mistyreal lubi tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Nieśmiałe wiruski przesyłam, na pewno jakaś tam moc mają 🦠🦠🦠🦠
Powodzenia w nowym wątku, będę obserwowała i czekam na dwie kreseczki u każdej z was z niecierpliwością, mam nadzieję że taki beznadziejny przypadek jak ja daje wam jeszcze większą moc w tym wrześniu, że wszystko jest możliwe!! 🫶🏻🩷
Do dzieła laski!!! Rozwalacie ten wrześniowy watek!!!
Nikaaa_, Kociara01, GórskaDziewczyna, Izaiza, aaandzia, Marcycha, Hope9411, Szept_Flory, Marinella, Tajlandia22, Remedios, Maalwii, Lisia00, Milunia, Amelia96, Liamka09, Kompotlinka, Zizu952, mistyreal, mommytobe lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
22.08 ⏸️😳 23.08 - 25,7 mIU/ml
25.08 - 96,88 mIU/ml
29.08 - 670,15 mIU/ml
03.09 - 8567,50 mIU/ml -
Mam wyniki.. amh 0.19ng/ml ... w połączeniu z fsh 10.3 jest słabo

Dobrze, że pójdę jutro do gin, będzie 6dc to zobaczy jak z tymi pęcherzykami..
Jest mo strasznie, strasznie smutno 😞👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - 1cs
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞