Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶
Odpowiedz

🍁 Wrzesień już mamy, więc plan jest gotowy — majowy bobasek — cel wyjątkowy! 🎯👶

Oceń ten wątek:
  • Liamka09 Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam we wrześniowym (moim pierwszym) wątku.
    Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
    Niech ⏸️ pojawią się u każdej z nas. Przyjmujemy wirusa 🦠
    Proszę o wpisanie mnie na 09.09 😘

aaandzia, Kompotlinka, mistyreal, Elgenda, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość

👩 '00 🧒 '96 + 🐱

Starania o 1 👶🏻 rozpoczęliśmy w maju 2026 roku.
    Z początkiem 5 cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. W tym samym cyklu trafiłam na ovufriend.
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was wszystkie mocne kciuki! Niech Wasze marzenia o ⏸️ spełnią się w tym miesiącu. Wrzesień jest piękny, jako typowa jesieniara niezmiernie cieszę się na jego przyjście. Tę pozytywną energię przesyłam do Was w postaci ciążowych wirusków. Bierzcie i korzystajcie!
    🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

Dawdler34, GórskaDziewczyna, aaandzia, Kompotlinka, Izaiza, Hope9411, mistyreal, Szept_Flory, Nikaaa_, Aureola94, Foggy, Glorietka, Arola_87, Monia•, olczita, natix, Elgenda, Tofuszka, Marinella, Maalwii, Lisia00, Milunia, Amelia96, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość

👩🏻29 👱🏼‍♂️28 👧🏻1,5

01.08.26 - ⏸️🤫🤞🏼
    03.08.26 - beta 171, prog 25
    05.08.26 - beta 393, prog 24,5
    14.08.26 - jest zarodek, czekamy na ❤️
    20.08.26 - jest ❤️! Bubuś ma 0,67 cm
    01.09.26 - 1,82 cm Bubusia 🫒

preg.png
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Andzia, Gosiaczkova- lub inne osoby wtajemniczone haha.

Od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu? Sobotnie plamienia nie wchodzą w rejestr, ale wczorajsze przeplatanki chyba już tak??
    Teraz pojawiły się skurcze, więc zerknęłam i nareszcie jakiś potoczek xd

Już wolałabym liczyć 1dc od wczoraj, bo wprowadziłam okres w apkach 😆

Ja liczę od od pierwszego strumyku 😅 wcześniej jak plamiłam od 10 dpo to też nie liczyłam tego bo to było potem nie było i nie wiadomo o co chodzi 😅 ja jak już mam skręt macicy to wiem, że to @

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    starania od 06.2026
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑 Aureola, to jakaś dziwna sytuacja Ci się pojawiła, a nie byłaś może na urlopie? Czasami przy okazji podróży coś się lubi poprzestawiać.

👑 Foggy, pisz jakie Ci wychodzą owulaki, chętnie popatrzę na Twój przypadek 😁

👑 Aga992, a może póki co afirmacyjnie chcesz wolnego strzelca? 😎

👑 Elgenda, daj znać jakie będą wnioski po wizycie.

👑 Lisia, niech w tym miesiącu będzie kolejny powód do świętowania.

👑 Andzia, widzę że i Ty afirmujesz nowym awatarem 😃 Niech niesie nowe!

👑 Maltusia, rośnijcie zdrowo! Ahhh... byłabym już w podobnym momencie, ale napisałam Wam tam żebyście trzymały kciuki za to żebym pojawiła się w majowym wątku, więc trzymaj proszę 🫶

👑 Miśka, Lucy, koniecznie zapraszamy po szczęśliwych wizytach 😃 Będziemy się nacierać wiruskami 😜

👑 Aleksandra, trzymam kciuki za piękny wyrzut pecherzyka i całą późniejszą akcję, a tymczasem miłej zabawy 😈😁 Daj znać czy chcesz żeby Cię wpisać na jakiś dzień do naszego kalendarza.

👑 Bibi, cóż nic tylko działać, a nóż się wstrzelicie 😊

👑 Dawdler, daj znaka po wizycie. Jak to wyszło z tym AMH w końcu? Byłaś robić, czy znaleźli próbkę i zrobili? Chyba czegoś nie zrozumiałam w Twojej ciekawej historii.

👑 Enka, wpisać Cię na jakiś dzień? 😈

👑 Liamka, pierwszy i ostatni 💚

👑 Tajlandia, już się nacieram 🤗 Rośnijcie zdrowo 🥰

Ja póki co poczekam na owu i wtedy wpiszę się w dzień testowania i już na pewno będzie to dzień @, albo nawet dzień po. Ku swojemu postanowieniu nie kupuję testu 😝 Niech klątwa prowadzącej będzie ze mną! 💚😅

Bibi122, Kompotlinka, Tajlandia22, Kociara01, Foggy, Marinella, Lisia00, Liamka09 lubią tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
  • Arola_87 Nowa

Wysłany: 31 sierpnia, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich w nowym wątku :) podczytuje od miesięcy i teraz dołączam oficjalnie.

Proszę o wpisanie mnie na testowanie na 25.09.

Wszystkim życzę wymarzonych ⏸️🩷

Bibi122, Kompotlinka, mistyreal, aaandzia, Marinella, mommytobe lubią tę wiadomość

Starania od 03.2026

Histeroskopia (usunięcie polipa) - 05.2026
  • Hope9411 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również witam się z Wami 🍁 oby wrzesień był dla nas łaskawy i przyniósł same dobre nowiny ⏸️🤞 powodzenia wszystkim ❤️

Proszę o zapisanie mnie na 4.09 widzę że już jest piękna ekipa na ten dzień 😃

mistyreal, Arola_87, Glorietka, aaandzia, Elgenda, Marinella, Kompotlinka, mommytobe lubią tę wiadomość

👩🏻32 🧑🏻‍🦱 34
    2022 👶🏻

Starania od 09.2025
    12.2025 CP 💔
    08.2026 HCG
  • mistyreal Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć w nowym wątku! ☺️ Na razie dołączam jako wolny strzelec, bo w tym miesiącu inseminacja i nie wiem jeszcze, kiedy to wypadnie.
    Na razie biorę tę lamettę i czuję się nie najlepiej - bez energii i motywacji normalnej na początku cyklu, za to z wahaniami nastroju i jakimś tragicznym pogorszeniem cery. Na szczęście jeszcze tylko jutro i koniec. Zobaczymy, co powie lekarka na monitoringu w czwartek.

Powodzenia dla wszystkich we wrześniu, oby było jak najwięcej ⏸️ 🥹

GórskaDziewczyna, Kompotlinka lubią tę wiadomość

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski

Starania od 07.2025

12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
    8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
    7.09.2026 - IUI, 1 próba
  • Anna_30 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, życzę Wam w tym miesiącu pobicia rekordu ⏸️ także trzymam kciuki, by było jak najwięcej majowych dzieciaczków (wśród rodziny i znajomych mam mnóstwo osób urodzonych w maju i są fantastyczni!)

Łapcie wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

mistyreal, Szept_Flory, Foggy, Marcycha, Monia•, GórskaDziewczyna, aaandzia, Maalwii, Lisia00, Milunia, Kompotlinka, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
    06.26 ⏸️ (2 cs)

preg.png
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja standardowo też zostawiam wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

Trzymam kciuki za wszystkie testujące, a za Ciebie Kompotlinka to już w ogóle super wielkie i mam nadzieję, że w tym miesiącu zaskoczy i w październiku zobaczysz w końcu ⏸️

We wrześniu mam urodziny, także apeluję o dużą pomyślność i wysyp szczęścia w postaci dużej ilości kreseczek dla wszystkich 🥳😊

mistyreal, Szept_Flory, Foggy, Marcycha, GórskaDziewczyna, aaandzia, Elgenda, natix, Maalwii, Lisia00, Milunia, Kompotlinka, Zizu952, mommytobe lubią tę wiadomość

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈
    28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
    9.06 1,67cm 🫐
    23.06 3,66cm🍓
    Nifty - czekamy na synka 💙
    7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀
    14.07 - 106g 🍋
    4.08 - 164g 🥑
    25.08 - 342g 🥭
    1.09 - połówkowe ✅️

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

preg.png
  • Aaleksaandraak Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha możesz wpisać testowanie na 9.09 😃

Marcycha, mommytobe lubią tę wiadomość

• Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha u mnie było tak, ze AMH luxmed mi odmówił zrobienia - nie mieli możlwiości przechowania próbki, więc zrobiłam dzisiaj w punkcie, w którym jest też lab

Zrobili mi w piątek w luxmed FSH, LH ale nie zrobili estradiolu (mimo skierowania, błąd ludzki..)..więc o dupe strzelił..zrobiłam im raban i zadzwonili do diganostyki - wynik estradiolu miałam o 19 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 13:05

Marcycha, Elgenda lubią tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawiam Wam ciążowe wiruski,
    niech przegonią testowe smutki.
    Niech ⏸️ wskakuje bez czekania,
    a potem tylko brzuch do głaskania 🤰

🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 13:21

Aureola94, Szept_Flory, Nikaaa_, Foggy, Arola_87, Monia•, Marcycha, Liamka09, Dawdler34, GórskaDziewczyna, aaandzia, natix, mistyreal, Maalwii, Lisia00, Milunia, Amelia96, Kompotlinka, Zizu952 lubią tę wiadomość

⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
    17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml
    25.08.2026 → pierwsza wizyta ❤️ USG: pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek 🥹

preg.png
  • Kociara01 Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny,
    mam pytanie.
    Czy spotkalyscie sie kiedys z sytuacja, w której laboratorium podalo tylko zakresy dla kobiet w ciazy (bez zakresu dla kobiet nie będących w ciąży)? Dodam, ze to samo laboratorium jeszcze w lipcy normalnie podalo mi zakres dla kobiet niebędących w ciazy przy wyniku z zeszłego miesiaca.
    Z gory dzieki za odpowiedzi i powodzenia we wrześniu 🩷

• Foggy Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wiruski dla nas
    U mnie szok, kolejny owulak zamiast ciemnieć to jest jaśniejszy, czyli pik musiał być w nocy. Dobrze że wczoraj było poserduszkowane, może jeszcze jutro się uda. Lewy jajnik kłuje więc może w końcu coś z tego będzie 🤞🤞🤞

GórskaDziewczyna, Izaiza, mistyreal, Kompotlinka lubią tę wiadomość

🎀94 +👔91

starania od 2.26
    02.26 biochem 💔
    03.26 biochem 💔

AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto
    Euthyrox 50, Duphaston
  • Foggy Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam avatar bo ja nawet nie jestem blondynką i dodałam na początku losowy obrazek a się z nim nie utożsamiałam 😄

Elgenda, Marcycha, Lisia00, Kompotlinka lubią tę wiadomość

🎀94 +👔91

starania od 2.26
    02.26 biochem 💔
    03.26 biochem 💔

Euthyrox 50, Duphaston
  • Gilgotka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny w nowym wątku

Ja jeszcze się nie zapisuje na testowanie bo dalej okresu brak mimo, że dziś mam 11 dzień jak odstawilam dupka.41dc i dalej nic. Już nie pamiętam kiedy miałam tak długi cykl

• Foggy Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    Witam was dziewczyny w nowym wątku

Ja jeszcze się nie zapisuje na testowanie bo dalej okresu brak mimo, że dziś mam 11 dzień jak odstawilam dupka.41dc i dalej nic. Już nie pamiętam kiedy miałam tak długi cykl
    11 dni?? To bardzo długo, ja byłam zła jak 5 dni czekałam
    Myślałaś o wizycie u gina?

🎀94 +👔91

starania od 2.26
    02.26 biochem 💔
    03.26 biochem 💔

Euthyrox 50, Duphaston
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑 Dawdler, aaaa już kumam, pomyliłam kwestię estradiolu z AMH. Dziękuję za wyjaśnienie 😊

👑 Misty, niech razem z piękną owulacją wróci Ci mnóstwo energii. Oczywiście daj znaka w czwartek 😁

👑 Aleksandra, no i elegancko 😎

👑 Kociara, moje ostatnie wyniki są z takim dopiskiem, dalszych już nie sprawdzałam. Zawsze robiłam tylko w Diagnostyce. Jakie ma to dla Ciebie znaczenie, myślisz że to coś znaczy?
    Screenshot-20260831-134356-Adobe-Acrobat.jpg

👑 Foggy, no to nieźle wyłapałaś zwłaszcza, że miałaś dłuższą tę fazę. Myślę sobie też czy np. nie masz teraz chwilowego dołka i zaraz będziesz miała np. drugi docelowy pik. Będziesz jeszcze sprawdzała na kolejnych paskach?

👑 Gilgotka, przykro mi 😒 Myślisz o wizycie u gina?

Rany ile wirusów wpadło 🤯🥳 Biorę w nich kąpiel 🤩🛀

Coś imgBB ostatnio szwankuje z wstawianiem obrazów 🤔 Jak się w niego kliknie to jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 15:27

mistyreal lubi tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiałe wiruski przesyłam, na pewno jakaś tam moc mają 🦠🦠🦠🦠

Powodzenia w nowym wątku, będę obserwowała i czekam na dwie kreseczki u każdej z was z niecierpliwością, mam nadzieję że taki beznadziejny przypadek jak ja daje wam jeszcze większą moc w tym wrześniu, że wszystko jest możliwe!! 🫶🏻🩷

Do dzieła laski!!! Rozwalacie ten wrześniowy watek!!!

Nikaaa_, Kociara01, GórskaDziewczyna, Izaiza, aaandzia, Marcycha, Hope9411, Szept_Flory, Marinella, Tajlandia22, Remedios, Maalwii, Lisia00, Milunia, Amelia96, Liamka09, Kompotlinka, Zizu952, mistyreal, mommytobe lubią tę wiadomość

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
    22.08 ⏸️😳 23.08 - 25,7 mIU/ml
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki.. amh 0.19ng/ml ... w połączeniu z fsh 10.3 jest słabo :(
    Dobrze, że pójdę jutro do gin, będzie 6dc to zobaczy jak z tymi pęcherzykami..
    Jest mo strasznie, strasznie smutno 😞

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ